Hva skjer?LokallagUtfløttarstemnetGjestebokSøk i Bardal.info
 

Her er gjesteboka for Bardal.info. Legg inn dine hilsener her!

Hvis du vil slippe å skrive inn navn og e-post neste gang du vil skrive i gjesteboka, kryss ut "Husk navn og e-post".

For at gjesteboken ikke skal ta så lang tid å laste, vises kun de 50 siste innleggene. Hvis du vil se alle innleggene, klikk her.
Det er tilsammen 498 innlegg i databasen.

Ivar Nilsen skrev i gjesteboka 24.10.14 kl. 12:03:44:
Hei
Kor kan det legges ut bilder?

Tor Bakkland skrev i gjesteboka 04.06.14 kl. 20:27:28:
Det gjelder kirkegården i Bardal. Kjøpte blomster å dro utover til Bardal i går for å plante blomster på gravene til mine kjære.Men HUFF for et trasig syn som møtte meg Ikke var det raket,ikke var gresset klippet. En stein lutet fremover den andre bakover og tregjerdet var ikke kommet på plass.Portene gikk ikke i lås: DETTE ER EN SKAM Kanskje jeg får sende bilder i avisene å se om det blir gjort noe da.

Torbjørn Sætre-With skrev i gjesteboka 19.04.14 kl. 17:00:40:
God påske til alle Bardalsveringer

Elisabeth Aasbie Tharaldsen skrev i gjesteboka 04.01.14 kl. 22:06:52:
Ønsker kontakt med tremenninger i Trondheim og på Østlandet

redaktør skrev i gjesteboka 11.11.13 kl. 23:52:24:
Det er riktig at en gård er for mulig salg til nevnte pris. Salget gjøres også kjent gjennom en egen hjemmeside.
Det er flere hus og gårder som er solgt eller har byttet eier det siste året . Ingen av disse salgene er heller ikke tatt med her.

Johan skrev i gjesteboka 08.11.13 kl. 11:50:28:
Hey webmaster maybee You must update the site so everyone knows what is for sale in Bardal .I see the farm cost 14.000.000 kroner ... http://m.finn.no/commercialproperty/sale/ad.html?finnkode=43543348&ref=fas&sort=1

Johan skrev i gjesteboka 08.11.13 kl. 11:24:25:
I see a farm for sale in Bardal what is the price from it ?http://langfors.no/

Kent Lennart skrev i gjesteboka 03.11.13 kl. 20:31:38:
Hei på deg.

Så var det herrens år 2013 snart over og 2014 står snart for døren. Og min lille julebutikk på nett er så smått åpnet :) I den anledning har jeg som i fjor laget kalendere for neste år. Disse kalenderene er Dere vel sånn smått blitt kjent med og jeg er takknemmelig for den hyggelige respons jeg har fått fra Dere der ute. Kalenderen er et kvalitetsprodukt når det gjelder papir,farger og utforming og bildene som har prydet de forskjellige måneder virker det som folk har vært fornøyd med :) I år som i fjor er det En med bilder fra vakre Helgeland.

En med natur og landskapsbilder fra Nærområdet (Bardal)

Og en kalender med mer stedsbestemte bilder fra Bardal. ( Bardalskalenderen)

Når det gjelder Helgelandskalenderen, vil det være bilder fra så vel kysten til Innlandet.( Alstahaug, Vefsn, Leirfjord, Rana, Lovund, Træna, Nesna, Herøy etc) og som vil være yperlig som julepresang til folk som bor på Helgeland eller som har tilknyttning til Helgeland men som kanskje ikke bor her lengre.

Eller til dem som bare vil ha en kalender med vakre bilder.
Så i år kan det da velges mellom 3 forskjellige knallfine kalendere :)
Hvis dette høres ut som det kan være av interesse, enten til seg selv eller som julegave til noen, så er det bare å sende meg en mail. Så ordner jeg resten. Kalenderene blir sendt i sikker embalasje og vil være deg i hende i god tid før jul.
Kalenderen koster det samme som i fjor - 210,- kr pr stk.
Interessert - ja da tar jeg imot bestillinger fra i dag.

I år kan du også om ønskelig bestille fine julekort med motiver fra Bardal. Da min/10 stk med konvolutter. Pris 130,- kr.
Doble kort med konv. 10 stk - kr 150,kr.


Det kan også kjøpes julekort som ikke har noe med Bardal å gjøre. Samme pris. Julekortene kan sees i et album på facebook siden min og der vil det komme flere etter hvert.


I alle malene av julekort kan det settes inn hvilket som helst bilde, så hvis dere ønsker et mere personlig julekort, så er det bare å sende meg et bilde pr mail,f.eks bilde av huset/ hjemmet ditt, barn ,barnebarn, eller hva som helst :)

Dere kan selvfølgelig og velge hva som skal stå skrevet på forsiden av julekortene, og om det skal være ferdig utfylt text på baksiden eller om det skal være blankt, for selv å skrive julehilsnen.


Dessuten har jeg Natur og Landskapsfotografi i glass og ramme, størrelse 30 x 40 cm, fin som gave, til en Julepris av 500,- kr.
exempler kan du se på min facebook side - alle landskapsbildene der er til salgs.

De sendes i sikker embalasje med posten. I nærområdet kan de sikkert også leveres på døra :)
Der finner du også linker til mine hjemmesider der Fotografiene mine kan sees.
www.kent-lennart.com/


Bestillingene bør gjøres i løpet av November så det blir god tid til å sende det ut før jul. Så hvis dette er noe du kunne tenke deg, så bestill gjerne så tidlig som mulig :)


Ellers håper jeg at alt står bra til med deg/Dere og at 2014 blir et fint og innholdsrikt år:)
Mvh Kent Lennart

Tor Bakkland skrev i gjesteboka 13.09.13 kl. 13:58:16:
Det gjelder kirkegården i Bardal. Er det ingen der i Bardal som bryr seg om denne plassen lenger.For over et år siden ble jeg lovet at det skulle settes i gang doning på steingjerde, ingen ting er gjort.Tregjerdet som ble tatt bort på austsida er bare slengt bak et annet gjerde. Jeg og noen andre har mange timer på kirkegården med raking og div ting i vår.Begge portene skulle vert reparert og nye lås.Noen av meneskene som var på utflyttarstevne i Bardal syns sikkert ikke at det så pent der ute Håper på en snarlig løsning.

Torbjørn Sætre-With skrev i gjesteboka 09.08.13 kl. 22:58:44:
Jeg er enig med deg Martin det var et trivelige dager i Bardal. Jeg synes de arrangementene jeg var på var bra har ikke noe arrangement so var det beste. Men stykket om Mastermo Tøbba var elt fantastisk det må fremføres igjen

Martin Jøsevold skrev i gjesteboka 29.07.13 kl. 22:37:26:
Kjære alle sammen! Hjertelig takk for et strålende Utfløttarstemne. Dere var alle medvirkende til at suksessen ble formidabel. enten ved at dere på en eller annen måte deltok i forberedelser og/eller gjennomføring, eller dere kom på besøk. Jeg tror det må være veldig veldig lenge siden det har vært så mye folk i Bardal. I all fall så mange hyggelige, smilende og blide mennesker som denne siste uka.Det var god stemning alle vegne. Det gir glede og inspirasjon til oss som blir igjen når de besøkende drar, og forhåpentligvis også til dem som drar.
Jeg sitter igjen med en følelse av at årets stemne besto av en serie høydepunkter. Derfor ønsker jeg ikke å trekke fram noen spesielle arrangement. Enhver får avgjøre med seg selv hva hun/han likte best. Det er selvsagt et stort pluss å bli velsignet med et sånt overdådig vær. Og selvsagt gjorde været det enklere å skape suksess. Men ingen ytre omstendighet kan være avgjørende. Stemnet ville, med årets program, blitt en suksess, uansett. Nå gjenstår det å avslutte regnskap og fordeling. Men en rask estimering tyder på at vi (skulpturen inkludert) har hatt en brutto omsetning på godt og vel 300.000 kroner. Og selv om mye går bort, blir det en pen slump igjen til prositivt arbeid i bygda. Igjen: hjertelig takk for en strålende uke, og velkommen igjen! Ikke bare om fem år, men så ofte som mulig.
Med vennlig hilsen Martin

Red. skrev i gjesteboka 23.07.13 kl. 22:45:27:
bardal.info ønsker bilder fra årets stemne som kan legges ut på galleriet. Bilder i jpg og ikke større enn 250 til 500 kb

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 21.07.13 kl. 20:13:26:
Jeg gleder meg til utflytterstemne

Jonas Torbergsen skrev i gjesteboka 19.07.13 kl. 19:23:25:
For de som skal bli med på turen til Makjenhøla 22 juli, ta på støvler og klær som du ikke er redd for. Er litt vått og grisete der nede. Ta også med lommelykt hvis du har.

Red skrev i gjesteboka 12.07.13 kl. 01:09:40:
Vi synes at Kent har gjort en flott jobb i forbindelse med skogingen . Håper at han kan få lov til å skoge rundt gammeltskola også.
Takk til Kent
Det er fint at noen gidder å skoge. Det er i ferd med å gro inn i hele bygda. Stå på
Trygve

Kent Lennart Vassdal skrev i gjesteboka 11.07.13 kl. 10:59:29:
Ang skogingen langs elstrandveien..
Har fått fortalt at det er noen "gubber" som momler litt i skjegget ang den kvist som ligger igjen i grøftene etter skogingen.
Bare til orientering til dem som måtte lure.
Da jeg ble forespurt om skogingen og sa ja - så var det en forutsettning at jeg/vi IKKE skulle ta rede på kvisten.
Vi skulle skoge, kvisten skulle vi la ligge igjen - for det skulle han som skulle inn med gravemaskin ta seg av/rydde opp i.

PS. Og så er det jo sånn at det er fult mulig for alle som vil, å gjøre en dugnadsinnsats. De som vil og går forbi kan jo ta med seg kvist å legge det på bålplassen.

Martin Jøsevold skrev i gjesteboka 29.06.13 kl. 14:45:20:
Hei Gulli og hele Bymanklanen!!
Joda, det blir campingplass til dere alle. Kato har en rekke plassser klar for vogner og bobiler og toalett og kjøkkentilbud like ved, så dere bør få et kjempetilbud. Vær hjertelig velkommen alle sammen til ei trivelig veke. Hils så mye til ho mor.
Mvh
Martin

Gulli Byman Ruud skrev i gjesteboka 26.06.13 kl. 15:24:09:
Hallo og god sommer. Nå nermer seg dagene med raske steg till utflöttar stemnet, og vi i Bymanklanen gleder oss veldelig til dette. Vi er fortsatt litt nysgerrige hvordan det går med campingplassplanene, om det blir noen camping og forstås at vi får plass med våre vogner. Jeg har lest programmet for uka og det kommer at bli en klaillersuka med noe at gjöre for alle. Då höres og sjåes snart. H Gulli

Tor Bakkland skrev i gjesteboka 18.05.13 kl. 22:12:32:
Jeg var på kirkegården i Bardal i dag.Der var det ikke mye raket og pyntet til 17.mai.Jeg har raket en god del løv fra lønnen til inngangsporten.Sekkene står bak huset

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 14.05.13 kl. 17:03:32:
Gleder meg til å feire 17.mai i Bardal

Roger Hagestuen skrev i gjesteboka 14.05.13 kl. 08:16:45:
Hei!
Er det planlagt noe arrangement i Bardal 17. mai?

Franziska Wika skrev i gjesteboka 21.04.13 kl. 00:18:29:
Søndag, 5. mai gjester Vefsn-Ensemblet og kåsør Wangbrygga i Bardal. På programmet står en historietime om gamle handelssteder på Helgeland. Vefsn-Ensemblet består av 7 musikere som i ulike kombinasjoner presenterer tidstypisk musikk fra ulike epoker. Vi bringer med cembalo til bruk i barokkavdelingen og vi vil gjerne benytte bryggas piano i musikk fra 1800-tallet og nyere tid. Foredragsholder er Kjell Øksendal.

Redaktør skrev i gjesteboka 12.04.13 kl. 11:01:38:
FILMPUB !
Fredag 26 april kl. 2000 er det FilmPub på Bardal Bygdehus.
Sky Fall m/James Bond
Alle rettigheter
Pop Corn og kinosjokoladen M hører også med.
Vi spiller The Who som intro til filmen.
Det blir også premiere på det nye filmlerretet .

Inngang kr. 100,-

Sölvi Byman skrev i gjesteboka 11.04.13 kl. 10:37:56:
Nå naermer det seg stevnet med raskt tempo. Vi gleder oss veldig til turen nordover. Martin, tusen takk for saerlig hilsen og info om camping, det höres jo alldeles kjemepefint ut. Flott av Kato! Nå er vi også tre-fire familier som ikke har campingvogn, bla meg og Liliann m fam. Har du, (eller noen andre) muligens tips på overnattingssted i en uke? Hus som står tomt som er til utleie feks? Håper at det blir raskt vår hos dere nå, har forstått at det har vaert utrolig mye snö. Her "sörpå" har vi fortsatt minusgrader nattetid, men krokus og hestehov og lövetann blomstrer, så vi er et godt stykke på vei inn i våren.
Vennlige hilsener frå ho Sölvi

Martin Jøsevold skrev i gjesteboka 30.03.13 kl. 00:31:15:
Hei alle sammen og en spesiell hilsen til familien Byhman der borte i Sverige. Først av alt; en kjempetakk tilhyttegjengen som også i år ga oss en praktfull påskefest.Det begynner så smått å bli en enestående tradisjon dette at hyttefolket lager fest sånn av bygdefolket kan gå for å kose seg uten å måtte tenke forberedelser og etterarbeid. En spesiell takk til Vera og Martin på Solheim som har hatt det overordnede ansvaret de siste tre (?) årene. Jeg er redd dere ikke slipper med det. Takk også til de andre i komiteen. Så en spesialhilsen til familien Byman: Den 15. mai i fjor skrev jeg at jeg ikkke kunne love en profesjonell campingplass til årets utfløttarstemne. Jeg tok heldigvis feil. Kato er i full gang med å etablere et tilbud for folk med campingvogner eller bobiler, så alle får plass. Nå ba jo Kato meg om å vente med å fortelle dette til noe senere. Han var/er ikke helt trygg på at han kommer i mål. Men med mitt kjennskap til Kato har jeg full tillit til at han vil kunne yte god service i sommer. Han er en fantastisk ressurs for bygda. Ellers kan jeg jo glede folk med at Bardal har fått sin egen organist. Inger Lise har funnet seg leilighet på sentret hos Ketil. Og med egen prost på Solheim og organist på Myra er vi snart selvhjulpne hva det åndelige angår. Ellers begynner både 17. mai-programmet og andre vår- og sommerlige program å ta form. Mer om dette senere. For øyeblikket har jeg bare ett ønske: Mye regn sånn at all denne helvetes snøen forsvinner. Fortsatt god påske og god vår.
Mvh Martin

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 28.12.12 kl. 20:42:35:
Godt nytt år

ref skrev i gjesteboka 28.12.12 kl. 00:35:08:
God jul og godt nytt år

Jonas Torbergsen skrev i gjesteboka 25.12.12 kl. 12:41:25:
Ønsker alle en God Jul!

Kent Lennart skrev i gjesteboka 21.12.12 kl. 17:38:04:
Jeg glemte å Takke alle sammen der ute, som nok en gang har vært så utrolig kjekke å ville ha mine kalendere. Det setter jeg stor pris på. Tusen takk skal Dere ha :))

Kent Lennart skrev i gjesteboka 21.12.12 kl. 17:36:34:
Så ble det ikke Dommedag denne gangen heller, og fint var jo det. For da kan vi jo glede oss til både pinnekjøtt ,Lutefisk og ribbe i Jula. Og ikke for å glemme Akevitten og glassene med rødt i. Trimturer i skog og mark med Rago skal det også bli, den gladeste turkamerat ever :) Det blir hyggelige stunder med familien, med pakker og julesang, kaker og knask. Og I påvente av neste Dommedag så ønsker jeg alle kjente der ute en fantastisk fin julefeiring og et like fantastisk nytt år :)

red skrev i gjesteboka 02.12.12 kl. 00:12:18:
Hei Jonas
Flott film om Makjenhøla. Dette blir bra til stemnet neste år

Jonas Torbergsen skrev i gjesteboka 30.11.12 kl. 19:05:07:
Her er en video for de som er interessert fra i sommer når vi tok turen ned i Makjenhøla:

http://www.youtube.com/watch?v=1e0JB44q-jQ&feature=plcp

Kent Lennart skrev i gjesteboka 03.11.12 kl. 23:35:54:

Hei på Dere.

Så var det herrens år 2012 snart over og 2013 står snart for døren. Og min lille hobby julebutikk er så smått åpnet :) I den anledning har jeg som i fjor laget kalendere for neste år. Disse kalenderene er Dere vel sånn smått blitt kjent med og jeg er takknemmelig for den hyggelige respons jeg har fått fra Dere der ute. Kalenderen er et kvalitetsprodukt når det gjelder papir,farger og utforming og bildene som har prydet de forskjellige måneder virker det som folk har vært fornøyd med :) I år som i fjor er det En med bilder fra vakre Helgeland.

En med natur og landskapsbilder fra Nærområdet (Bardal)

Og en kalender med mer stedsbestemte bilder fra Bardal. ( Bardalskalenderen)

Når det gjelder Helgelandskalenderen, vil det være bilder fra så vel kysten til Innlandet.( Alstahaug, Vefsn, Leirfjord, Rana, Lovund, Træna, Nesna, Herøy etc) og som vil være yperlig som julepresang til folk som bor på Helgeland eller som har tilknyttning til Helgeland men som kanskje ikke bor her lengre.

Eller til dem som bare vil ha en kalender med vakre bilder.
Så i år kan det da velges mellom 3 forskjellige knallfine kalendere :)
Hvis dette høres ut som det kan være av interesse, enten til seg selv eller som julegave til noen, så er det bare å sende meg en mail. Så ordner jeg resten. Kalenderene blir sendt i sikker embalasje og vil være deg i hende i god tid før jul.
Kalenderen koster det samme som i fjor - 210,- kr pr stk.
Interessert - ja da tar jeg imot bestillinger fra i dag.

I år kan du også om ønskelig bestille fine julekort med motiver fra Bardal. Da min/10 stk med konvolutter. Pris 130,- kr.
Doble kort med konv. 10 stk - kr 150,kr.


Det kan også kjøpes julekort som ikke har noe med Bardal å gjøre. Samme pris. Julekortene kan sees i et album på facebook siden min og der vil det komme flere etter hvert.


I alle malene av julekort kan det settes inn hvilket som helst bilde, så hvis dere ønsker et mere personlig julekort, så er det bare å sende meg et bilde pr mail,f.eks bilde av huset/ hjemmet ditt, barn ,barnebarn, eller hva som helst :)

Dere kan selvfølgelig og velge hva som skal stå skrevet på forsiden av julekortene, og om det skal være ferdig utfylt text på baksiden eller om det skal være blankt, for selv å skrive julehilsnen.


Dessuten har jeg Natur og Landskapsfotografi i glass og ramme, størrelse 30 x 40 cm, fin som gave, til en Julepris av 500,- kr.
exempler kan du se på min facebook side - alle landskapsbildene der er til salgs.

De sendes i sikker embalasje med posten. I nærområdet kan de sikkert også leveres på døra :)
Der finner du også linker til mine hjemmesider der Fotografiene mine kan sees.
www.kent-lennart.com/


Bestillingene bør gjøres i løpet av November så det blir god tid til å sende det ut før jul. Så hvis dette er noe du kunne tenke deg, så bestill gjerne så tidlig som mulig :)


Ellers håper jeg at alt står bra til med deg/Dere og at 2013 blir et fint og innholdsrikt år:)
Mvh Kent Lennart.

Maria Selnes skrev i gjesteboka 07.08.12 kl. 10:28:10:
Er det noen som savner en svart langhåret katt i Bardal?

Redaktør skrev i gjesteboka 27.07.12 kl. 11:01:11:
Det er mulig å ligge ved flytebrygga. Betaling pr. døgn i egen kasse ved kaia.

Roar Johansen skrev i gjesteboka 27.07.12 kl. 05:26:37:
Hei, vi har tenkt oss til Bardal med båt, hvordan er fortøyningsforholdene hos Dere?

Red. skrev i gjesteboka 13.07.12 kl. 22:21:05:
Hei Tor.
Det er planer om en liten dugnad med å bygge opp (deler av ) det gamle steingjerdet. BLM skal prøve å sammenkalle en del folk til dette arbeidet i løpet av sommeren . Når det gjelder arbeid for øvrig så er det fritt fram for alle som vil

Tor Bakkland skrev i gjesteboka 13.07.12 kl. 21:39:51:
Det gjelder kirkegården i Bardal:
Det er jo en skam å ha det slik som det er idag.Har skrevet brev til kirkevergen og sent bilder,men de sier at de ikke har penger.Går det ikke ann å få til en slags dugnad for å pynte opp for eks.inngangspartiet,steingjerde osv.osv.

Trine Breirem skrev i gjesteboka 20.06.12 kl. 06:33:10:
Takk til dere som har tatt kontakt. Da blir det en tur innom vakre Bardal i sommer!

MartinJøsevold skrev i gjesteboka 10.06.12 kl. 00:46:50:
Hei Trine Breirem! Jeg går ut fra at dine formødre og/eller forfedre opprinnelig kom fra Breiremman. Du og dine er selvsagt hjertelig velkommen innom Bardal på veien nordover. Det enkleste er selvsagt å ta direkte kontakt med meg (48248468), men også en tur innom Wangbrygga kan gi dere god informasjon. Vi skal i allfall gjør alt vi kan for at dere skal få all den informasjon dere søker.
Velkommen!!
Mvh
Martin Jøsevold

Trine Breirem skrev i gjesteboka 08.06.12 kl. 22:31:17:
Jeg ser i galleriet at det ligger bilder av min bestefar Johan Gerhard Breirem og oldefar Nils Johnsen Breirem. Siden jeg skal nordover på bilferie i sommer hadde det vært morsomt å vite hvor bestefar bodde i Bardal så jeg kunne se huset hvis det fremdeles står? Er det noen som vet hvor han bodde?
Mvh Trine Breirem, Porsgrunn

Redaktør skrev i gjesteboka 29.05.12 kl. 20:35:15:
Tidligere har det vært mulig å kjøpe fiskekort på Wangbrygga...i år vet jeg ikke......

Tore Hansen skrev i gjesteboka 29.05.12 kl. 10:44:26:
Hadde tenkt å fiske litt i elva i sommer, Fra wangbrygga kanskje helt opp til riksvei brua. Hvor kan jeg kjøpe fiskekort?

sture byman skrev i gjesteboka 24.05.12 kl. 17:24:53:
Tack for hilsner og svar på mitt innlegg i gesteboka. Det höres fint ut Martin dette med Helsehuset der det jo finns tillgang till både dusj og bastu.På vegne av hele Byman slekta önsker vi alle Bardalsväringer en riktig god sommer.

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 22.05.12 kl. 16:13:25:
Det var en flott 17.mai feiring og kirkejubileumsfeiring

Janne Bakkland skrev i gjesteboka 17.05.12 kl. 12:41:41:
Gratulerer så mye med dagen , ha en fin 17 mai feiring !

Martin Jøsevold skrev i gjesteboka 15.05.12 kl. 16:53:23:
Gode Sture!
Takk for strålende innspill. Jeg vet jo ikke om vi er i stand til å etablere en profesjonell campingplass til neste års utfløttarstemne. Men, du og hele familien Byman med hosliggende koner og menn kan være forvisset om at vi skal finne overnattignsløsninger for alle sammen. Jeg tror hele Bardal - om ikke annet - åpner gårdsplass eller andre parkerignsplasser til campingvogner eller bobiler. Hvilke hus som er ledige neste år vet vi ikke i dag, men også Helsehuset er aktuelt med sengeplass for mange og badstu og dusj og parkeringsplass for mange campingvogner på tomten. Som sagt vi gjør alt for at familien Bymann skal få det så behagelig som råd. En varm hilsen til hele slekta i Sverige og aller mest til Asbjørg.

sture byman skrev i gjesteboka 14.05.12 kl. 20:47:36:
I forbindelse med konfirmasjon i går i Källby Sverige var så godt som hele Byman, Ruud Frisèn og Larsonslekta samla. Diskusjon omkring neste års utflöttarstemne kom opp og mange av de tillstedevärende har planer om å legge ferien sin da og delta på stevnet. Det som kan väre ett problem er å få tak over hode disse dager da det er mange som kommer "heim" just disse dager. Ett forslag og önskemål er att det beredes plass till å sette opp campingvogner med mulighet for oppkoppling till ström. Närhet til taoletter og dushmuligheter er også nödvendig. Så hvorfor ikke ta sjangsen å starte Bardals förste campingplass.Med dette på plass er jeg sikker på att mange vill legge sin ferie i Bardal og delta på stevnet. Ser fram imot fine dager i Bardal og til å treffe gamle og nye venner.

Redaktør skrev i gjesteboka 08.05.12 kl. 23:31:47:
Enig at vi ikke skal benytte Facebook som informasjonskilde....den kan sikkert suplere men www.bardal.info bør være hovedsiden for all info.

Ikke Facebook er du snill... skrev i gjesteboka 07.05.12 kl. 23:32:05:
Det er trolig på tide å legge ned hjemmesiden til Bardal. Dersom informasjon til Bardals befolkning skal kanaliseres gjennom Facebook har denne siden ingen misjon lengre.......Legg den ned!!

Naika skrev i gjesteboka 05.05.12 kl. 22:49:42:
For alle som er ikke i facebook: Turmarsj blir den 13.mai klokken 11 til Borgen!

Jonas skrev i gjesteboka 05.04.12 kl. 21:09:44:
God Påske.

Torjørn Sætre skrev i gjesteboka 17.03.12 kl. 14:06:49:
Jeg gleder meg til Kirkejubileum og 17.mai feiring i Bardal.
Det blir koselig å være i komiteen

Martin Jøsevold skrev i gjesteboka 16.02.12 kl. 00:19:44:
Hei igjen!
Takk til Torbjørn og Trygve for god støtte. Nå gjelder det bare å omsette all støtte og entusiasme til praktisk handling. Jeg kommer nettopp fra et fellesmøte for fire av bygdas lag. Der ble vi enige om å gå i gang med å realisere prosjektet "bygg lørdagskafeen" (ja, det er jeg som har gitt prosjektet det navnet, men det dekker litt av planene) Vi ble altså enige om å gå i gang med å dele av det klasserommet som i dag huser trimrom, stoler og bord, samt en umasse skrot og skrammel. Vi skal bygge en lettvegg som deler det store rommet i ett lite trimrom og et større som skal være et kosested der de fire lagene for ekssempel kan arrangere lørdagskafeer. Men vi må starte med rydding. Og første ryddesjau går av stabelen mandag 27. februar kl. 19.30. Da håper vi at noen tar turen. Dette er bare begynnelsen av ryddesjauen. Vi fortsetter utover våren med det oppussede rommet i gammelskolen sånn at det flotte klasseromemt igjen kommer til heder og verdighet. Det betyr at mange må stille opp utover våren og noen må kjøre skrot til Shmil. Jeg synes ikke vi skal gå for de store bålene. Det er for det første ulovlig, det miljøkriminalitet og jeg synes ikke bygdas lag skal gå i spissen for sånt. Det er dårlig omdømmebygging. Og bygda trenger et plettfritt omdømme i kampen om smulene.
Så til vårens andre store vakre eventyr: 17. mai og kirkejubileum. Bardal kirke fyller som kjent 125 år i år og bygdas vakreste bygning skal og bør feires på en skikkelig måte. Jeg er som kjent ingen kirkens mann, men kirkebygget i Bardal har en kulturhistorisk betydning, og uansett hva man måte mene om det som sies av presteskapet der inne, bør vi alle slå ring om huset. Jubileet blir altså feiret den 17. mai, så årets feiring blir ekstra storslagen. Derfor trenger vi en ekstra stor og entusiastisk komite. Biskop Tor B. Jørgensen og prost Olav Rune Ertzeid og ordfører Magnar Johnsen kommer for å kaste glans over jubileet. De skal føle og vite at de er hjertelig velkommen til Bardal. De må derfor få oppleve noe av vår storslåtte 17. mai-feiring. Tidligere stortingsmann, leder av kirke og utdanninskomiteen, Rolf Reikvam, har sagt ja til å holde 17. mai-talen og vår alles kommandør Einar Ebbesen som gjorde en strålende innsats ved bautaen på kirkebakken i fjor, har sagt at dersom vi ikke får noen andre, gjentar han gjerne fjorårets forestilling. Men som sagt vi trenger mange hjelpende hender. Og så trenger vi at alle mobiliserer slekt og venner til å feire grunnlovsdagen og jubileet i Bardal. Og det hele skal avsluttes med pubkveld med mye godt attåt på brygga. Vi arbeider også med å få på plass en konsert der. Enten blir det barokk-pub, eller så blir det pols-pub, så kirken skal bli skikkelig feiret. I begynnelssen av juni blir det operette-pub på brygga. Vi husker jo alle for en flott kveld det var da operapuben gikk av stabelen i august 2010. Åshild lager god mat og musikerne og sangerne gir oss et streif fra Orfeus til Sound of Music. Så vi har mye å glede oss til. Så da anser jeg surmulingen formelt avsluttet og alle stiller i arbeidet for å gjenreise og videreføre bygdas mange gode egenskaper. Velkommen skal dere være!

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 13.02.12 kl. 19:16:15:
Hei
Nei Bardal kan ikke miste ungdomslaget. Bardalsfolket må så sammen for at bygda skal oveleve.

Redaktør skrev i gjesteboka 13.02.12 kl. 15:23:22:
Takk til Martin
Jo, det er korrekt det som Martin her skriver om . Jeg tror mange ikke har hatt lyst til å være med på samarbeidet i bygda lengre nettopp på grunn av surmuling og missnøye. Må innrømme at jeg ble en smule overrasket på årsmøtet der det ble tatt opp en sak om,..trengte bygda et ungdomslag eller bygdehus ..om det huset vi har var det rette ?????....hva med å snu litt på problemstillingen...hva ville Bardal vært uten det ungdomslaget vi alle kjenner....huset som sådan spiller vel ingen rolle, det er aktiviteten og samholdet som teller.
En gang i tiden ble Bardal lagt merke til nettopp pga aktiviteten og samholdet....nytter ikke å ha 200 venner på fjesboka, det gir ingen effekt.....vi må møtes på andre arenaer.

Martin Jøsevold skrev i gjesteboka 13.02.12 kl. 00:53:33:
Gode venner!
Nå begynner det å bli langt mellom innleggene fra venner av Bardal. Betyr det at ingen har noe å si? Tidligere i vinter gikk det en serie på NRK TV som het (så vidt jeg husker) Uten grenser, om en gjeng handicappede mennesker som tok seg opp til toppen av Snøhetta for egen maskin og med hjelp av hverandre. Uten fellesskapet hadde man ganske sikkert ikke kommet seg opp til fjells. Det slo meg bare plutselig at denne gjengen har mye til felles med Bardal. Selvsagt er vi som bor her ikke fysisk handicappede i tradisjonell betydning. Men vi er i sosial sammenheng handicappet. Vi bor ikke og gjør ikke sånn som vi skal. Vi er ikke urbane nok. Vi faller gjennom i de fleste tester. Men, og det er poenget, det er ikke vi som har definisjonsmakten. Vi blir betraktet og vurdert og framstilt etter helt andre kriterier. Det er helt andre menesker som har makt til å si hva som er rett og bra. Vi som bor i Bardal er prisgitte andre krefter enn dem vi selv har kontroll over. Vi er altså avhengig av at vi selv evner å stå fast på hva vi mener er bra. Vi har valgt å bo her, fordi vi finner verdier her som vi ikke finner andre steder. Men vi er få, og våre standpunkter slår i liten grad gjennom i storsamfunnet. Derfor er vi på mange måter akkurat som gjengen som slåss seg opp til Snøhetta. Vi slåss også mot alle odds. Men, og det er hovedsaken, hvis vi lærer av Snøhetta-gjengen og hjelper hverandre, så kommer også vi til toppen, eller sagt på en annen måte: vi overlever som bygd. Men, hvis vi ikke hjelper hverandre som Snøhetta-gjengen gjorde, er vi dømt til å tape. Hva betyr så det konkret? Jo, vi møter opp på alle arrangement. Vi stiller opp i komiteer, vi er i det hele tatt aktivt med på å bygge bygda og skaper entusiasme. Nå er jeg lei av å å savne de samme naboene hver gang det foregår arrangement på bygdehuset. Drømmen om det gamle ungdomshuset må vel være død nå? Huset er nedbrent!!! Det eksisterer ikke lenger. Og uansett hvor uenig vi var i at aktiviteten ble flyttet til skolen, så nytter det faktisk ikke å surmule lenger. Nå handler det om å hjelpe hverandre til toppen av Snøhetta!!! Uansett om vi ikke synes at naboen er Guds gave til fellesskapet. Nå handler det om å gjenskape dugnadsbygda, gledesbygda, bygda som fikk til noe som imponerte alle andre. I morgen kveld skal jeg skrive om noen av de planene som ligger på vent. Vær med til toppen av Snøhetta. Vi så alle hva det betydde for deltakerne!! Jeg tror faktisk at Bardal trenger en sånn følelsesmessig opprusting.

Jorid Jøsevold skrev i gjesteboka 30.12.11 kl. 11:00:48:
Ønsker alle Bardalsværinger et godt nyttår. Fra Jorid og Tore på Blyseth

red. skrev i gjesteboka 28.12.11 kl. 16:31:15:
Hei Roger...
Støtte til veilys kan gjøres ved å kontakte Hanne Andersen Nikolaisen på e-post:
hannea.nikolaisen@hotmail.com

Rita Andersen skrev i gjesteboka 28.12.11 kl. 13:29:48:
Hei sender en hilsen til alle kjente og kjære i Bardal.God jul og Godt nyttår.Gleder oss til sommer på Bardalsøya.

Roger Hagestuen skrev i gjesteboka 25.12.11 kl. 01:47:05:
Hvilket kontonr kan jeg betale inn til om jeg vl støtte aksjonen for veilys? Jeg er på øvre Breimo hver sommer og kan tenke meg å støtte dere. Men må da ha et kontonr for å få overført penger.
Mvh
Roger Hagestuen

Vidar Westgaard skrev i gjesteboka 25.12.11 kl. 01:15:43:
God Jul til alle i Bardal og omeng.

red skrev i gjesteboka 24.12.11 kl. 22:36:01:
God jul til alle brukere av gjestebok

Johan skrev i gjesteboka 24.12.11 kl. 17:42:52:
Hei alle sammen :) God Jul og Godt Nytt år ! hilsen fra Holland

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 19.12.11 kl. 21:55:25:
Hei alle Bardalsværeinger
Ønsker alle ei god jul og ett godt nytt år

Gry og Bjørn Erik skrev i gjesteboka 19.12.11 kl. 19:25:37:
Hei alle sammen!
Ønsker ale sammen en riktig god jul og ett flott nytt år!!!

Redaktør skrev i gjesteboka 14.11.11 kl. 23:47:08:
Det går sikkert ann å få dette til. Styret i BUL må gjøre et vedtak om at det skal sendes meldinger om aktivitene via SMS og hvordan kostnadene til dette skal dekkes inn.
www.bardal.info har pr. dags dato ikke noe system som takler en slik tjeneste.

Sigurd Langfors skrev i gjesteboka 14.11.11 kl. 21:38:02:
Det hadde vært kult å fått melding på sms over aktiviteter i laget. Flygebrev har en lei tendens til å fly sin vei!

Torbjørn sætre skrev i gjesteboka 30.10.11 kl. 22:01:41:
Takk til all som kom i min farfars 100 årsdag

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 27.10.11 kl. 20:38:01:
Takk for hilsen til min bestefar.
Han blir 100 år 28. Men det skal
feires lørdag 29.

Kent Lennart skrev i gjesteboka 25.10.11 kl. 23:21:15:
Hei :) Disse 3 kalenderne og Julekortene kan bestilles frem til den 15 November. Okei :)

Kent Lennart skrev i gjesteboka 25.10.11 kl. 23:15:57:
Hei på deg. Så var det herrens år 2011 snart over og 2012 står snart for døren. Og min lille hobby julebutikk er så smått åpnet :) I den anledning har jeg som i fjor laget en såkalt Bardalskalender for neste år med natur og landskapsbilder fra Nærområdet (Bardal)
I år som i fjor, har jeg også laget en kalender med mer stedsbestemte bilder fra Bardal, samt 1 kalender med bilder fra vakkre Helgeland.... Der vil det være bilder fra så vel kysten til Innlandet.( Alstahaug, Leirfjord,Rana,Lovund, Træna,Nesna etc)
Så i år kan det da velges mellom 3 forskjellige knallfine kalendere :)
Hvis dette høres ut som det kan være av interesse, enten til seg selv eller som julegave til noen, så er det bare å sende meg en mail. Så ordner jeg resten. Kalenderene blir sendt i sikker embalasje og vil være deg i hende i god tid før jul.
Kalenderen koster det samme som i fjor - 210,- kr pr stk.
Interessert - ja da tar jeg imot bestillinger fra i dag.

I år kan du også om ønskelig bestille fine julekort med motiver fra Bardal. Da min/10 stk med konvolutter. Pris 130,- kr.
Doble kort med konv. 10 stk - kr 150,kr
Det kan også kjøpes julekort som ikke har noe med Bardal å gjøre. Samme pris. Julekortene kan sees i et album på facebook siden min og der vil det komme flere etter hvert.

Dessuten har jeg Natur og Landskapsfotografi i glass og ramme,størrelse 30 x 40 cm, fin som gave, til en pris av 500,- kr.
exempler kan du se på min facebook side - alle landskapsbildene der er til salgs.
Der finner du også linker til mine hjemmesider der Fotografiene mine kan sees.
www.kent-lennart.com/

Ellers håper jeg at alt står bra til med deg/Dere :)
Mvh Kent Lennart.

Bedriftsnavn - Bardal.
KLV Photography
www.kent-lennart.com

Redaktør skrev i gjesteboka 16.10.11 kl. 23:51:37:
Jeg er helt enig i kritikken fra Naika. De opplysningene som ligger i kalenderen er gitt fra styret i Ungdomslaget og det er kun styret som kan gi beskjed om noe skal endres eller fjernes fra kalenderen. Det som ligger i kalenderen av aktiviteter knyttet til Bardal Ungdomslag ,er lagt inn i henhold til en aktivitetsplan som styret i Ungdomslaget har vedtatt.

Naika skrev i gjesteboka 14.10.11 kl. 14:02:33:
Det blir ikke Ungdomsfest i morgen. Skulle være flott hvis noen oppdater kalenderen her. Jeg oppmøtet for exempel på den siste turmarsj- gikk helt alene på turmarsj... Den blir opplyst uten at det står på kalenderen her. Syns den skulle være lit mer aktuelt.

Redaktør skrev i gjesteboka 18.09.11 kl. 23:43:54:
Wangbrygga er stengt for sesongen 2011

Robert K skrev i gjesteboka 18.09.11 kl. 13:37:55:
Er Wangbrygga stengt for sommeren?

Johan skrev i gjesteboka 06.09.11 kl. 20:15:34:
I think fishing with nets is not good .Fishing with a fiske stange is much more fun...I have done that a lot . You have to do more work for it ....I have seen fishing people with a net in Norway they are i think not good for the nature want to sell the fishes or want to have there freezer full .
By the way heard a nice song on the radio !
http://www.youtube.com/watch?v=gsHU1F4P5zk

Kent Lennart Vassdal skrev i gjesteboka 06.09.11 kl. 17:16:42:
Javel du, så det har vi :) Hm.
Jeg kunne godt ha innrømmet det hvis så var tilfelle, men det er det IKKE. Jeg er derimot sikker på at de i Bardal som har ute sildgarn, fisker og håper på å få sild og ikke noe annet.
Og det jeg ville poengtere var at det må gå ann å kunne sette seg et sildegarn på fjorden her.
Og siden du fortsatt ikke tør å vise oss hvem du er, kan jeg ikke avslutte som deg, med takk for meg Hr...................

John skrev i gjesteboka 06.09.11 kl. 16:55:46:
hehe vi har allerede møttes :)
og selfølgelig inrømmer du ikke at du fisker etter ørret med sildegarn.
jeg ville bare poengtere at SNO er informert om garnfiske i og rundt bardal. takk for meg Hr. Vassdal

Kent Lennart Vassdal skrev i gjesteboka 06.09.11 kl. 14:17:32:
Ja, jeg ser med interesse at du innsinuerer at man setter sildgarn for å fiske Ørret og Laks. Men er det en mulighet for at noen setter et sildegarn for å fiske Sild. Har du tenkt den tanken.Så, når jeg snakker om sildgarn og sild så MENER jeg SILD.For intet er som saltet,stekt,røkt og flaksild Oi oi oi :)Det blir jo med respekt å melde litt søkt av deg, liksom vite mine intensjoner ved å sette sildgarn.Bryter jeg loven, så får jeg stå for det.Joda det har nok forekommet en ørretpinne i sildgarnet, men det er ikke ofte og kunne gjerne vært den for uten.
Som jeg skrev i forrige innlegg, så er jeg også imot garnfiske i Bardalselva. Og det kunne vært artig å vite om du mener at det å sette seg et sildegarn på fjorden her, er et lovbrudd som kan rettferdigjøre en straff på 3 år :) så vil jeg nok minne deg på at det du foretar deg har en strafferamme det også. For så vidt, meg bekjent har INGEN anledning til å ta loven i egne hender, og foreta seg handlinger etter eget forgodt befinnende.De garnene som du har tatt opp - hvor er de ? Jeg går ut fra at de er levert til lensmannen som de skal - eller, finner man dem på FINN.NO
Når det gjelder fisken, ja ja, du virker jo så lovlydig at de har vel ikke blitt gylden i panna. Dette - bare for å minne deg på at garn som blir tatt - skal raporteres til lensmannen og leveres der. Det nytter ikke å leke fiskeoppsyn med selvoppnevnt politimyndighet.
Du skal se at vi treffes i fengselsporten en vakker dag - for sildefiske og garntjuveri.
Nå synes jeg vel at det også er på tide at du tar av deg Burkaen/Nikaben og viser oss hvem du er, og ikke gjemmer deg bak navnet John lenger.
Skulle hilst på deg da.
Men feigheten lenge leve.

John skrev i gjesteboka 04.09.11 kl. 18:56:21:
http://www.fylkesmannen.no/fagom.aspx?m=420&amid=2545908

John skrev i gjesteboka 04.09.11 kl. 18:51:58:
Sildegarn med masker på 32 mm eller mer satt mellom 1e mars og 30 september,skal væree minimum 3 meter under havoverflaten. og mange "tjuvfiskere" bruker sildegarn som unnskylding for å tjuvfiske ørret/laks. men det er jo synd hvis et sildegarn blir kuttet. men jeg personlig,ville selv ha kuttet et garn hvis jeg fant et,såfremt det ikke var ett "ekte" sildegarn. har dratt opp 6 garn i sommer i og rundt elvemunningen,alle ørretgarn,med ørret og laks i. fiskene satt ut igjen. 21 ørret og 3 laks! (4 døde fisker) Og det er flott å se at laksen er på vei tilbake til bardal. strafferammen for ulovlig fiske etter anadrome fiskearter er 3 år. jeg kan ikke fatte at dette er verd det for å fylle fryseren med laks/ørret! ta stanga fatt!!!

Redaktør skrev i gjesteboka 25.08.11 kl. 12:22:02:
Fint innleghg fra deg Kent. Ja vi vet jo at ulovlig fiske har foregått gjennom generasjoner i Bardal og i den tida da Bardalselva virkelig var ei av de gode lakseelvene på Helgeland var det nok ikke mange som hadde bekymring for elva. Da kunne en enkelt fisker med ei standard "bambustrøa" ta opp 60 - 70 laks i løpet av sesongen. I tillegg tok hegra enormt mye småfisk. Etter rotenonbehandlingen ble det plukket opp over 7000 døde fisk utenom det måsene forsynte seg av før de havnet i oppsamlingsgarnet.
Derfor oppfordrer vi folk til å være aktsom med fisket slik at elva kan bygge seg opp igjen. Det ser lovende ut men dette tar tid.

Kent Lennart Vassdal skrev i gjesteboka 25.08.11 kl. 00:30:07:
Jeg må si meg enig med "John" angående garnfiske i Bardalselva -sperring av elva er en uting som man bør holde seg for god til. Samtidig undres jeg litt over at folk som skriver i gjesteboka her ikke kan skrive sitt fulle navn,slik at man vet hvem de er.( Bare for å utelukke at det kunne være en tidligere "storfisker" man hadde med å gjøre.)
Men, man skal vel vokte seg vel for å kaste stein i glasshus, for det har vel altid vist seg å være en dårlig ide. Men når det er sagt, og det gjelder tjuvfiske her i bygda opp gjennom tidene, av både fastboende og hytte/feriefolk - ja da er det MANGE MANGE som har noen svin på skogen. Og i en del tilfeller tror jeg at de svina er ganske store :) Når vi nå snakker om fiske, så er det også slik at jeg og en nabo har fisket sild i flere år nå, vår og sensommer/høst og det er det også flere i Bardal som gjør. Vi har nå fått sildgarnilene avskåret flere ganger og det synes jeg er synd, for jeg mener oppriktig at det må være mulig å kunne sette seg et sildgarn på fjorden her. Fredningsoner eller ei,folk i Bodø - i fylke visste ikke engang om den eksisterte lenger etter 25 - 30 år. Så sildegarnene kommer nok på plass igjen, for no skal det saltes sild til vinteren :)
Det er forøvrig fint at det vises interesse for Bardalselva, og det er mangt og mye som kunne vært sagt/tatt opp etter rotenonbehandlinga som fant sted for noen år siden. Og hvordan er no egentlig helsetilstanden på elva vår? Jeg tror at det er tider på året at folk fra miljøetaten burde vært her og tatt prøver av vannet, både i elva og utløpet ved fjorden her.

Johan skrev i gjesteboka 21.08.11 kl. 22:53:11:
... Really nice You write no one wanted You to leave ....but what do You think when an employer saying up to You there is no good relationship to work together there was a fair chanche on good talks?He tried to put everything on me when he had a new worker for his farm that was what my experiences where.But i bet i see it wrong can someone then explain me why that guy Robin had to go then ?What i heard from that guy he wanted to work at a farm and when a family comes he was not good enough after one year is strange or dont You think?I think that farmer had no money tree in his garden he found a better worker then me with much more expiriences ,he must be verry happy i think we moved back .Has he not giving a big party?.

Redaktør skrev i gjesteboka 21.08.11 kl. 22:17:30:
Svaret mitt om det ulovlige fisket med garn var sammen med andre opplysninger om et telefonnummer som jeg ikke ville skulle bli liggende for lenge ute.
Bardal.info er helt enig med John om at all form for ulovlug fiske ikke må finne sted. Vi oppfordrer folk til å finne fram fiskestangen som oss andre.

PS .Det er kun usaklige innlegg som slettes fra denne siden.

Johan skrev i gjesteboka 21.08.11 kl. 20:23:47:
John they delete so many postings is that redaktor sensuring this page ?By the way what have You posted about fishing with nets i have readed something ?I think people should not do it that way but fishing with fiskestange :-)That was a nice thing to do!

John skrev i gjesteboka 21.08.11 kl. 19:27:11:
Hvorfor ble redaktørens svar på mitt innlegg om ulovlig fiske med garn,fjærnet?

Johan skrev i gjesteboka 21.08.11 kl. 15:19:00:
Yes i see everything wrong thats why there where talks in Bardal about a multicultural town like Rotterdam .Even talkings about Wilders the Pvv that so many people vote on him and how that comes i rememeber evensoo.No nothing all to do it has with cuture run self away is You are doing.In my opinion people have the right to hold there culture and their beleaves while people are Christian or belaeave in the Islam both i respect and even the language people want to speak at home is there own case .In Your country it wasnt an own case .Can You not imagine people who loving the multiculture having enough from that kind of shit-talk?Talks about language and culture ect?I am a person who respects that people holding there own culture ect,but what i have seen at some people in Bardal they dont like it people holding there own culture .Explain why i had to walk like a Dutchman with a norsk flag .Even putting a journalist on us to promote Norway 17 mai thats the style and when not working with talks like oh why the belgium people did where in Bardal .We had so to speak at home Norwegain how crazy are that kind of people ?I think verry crazy .

Myself skrev i gjesteboka 21.08.11 kl. 12:30:09:
seriously, you dident say the line right, Johan. They hate people from other countries, but they dont. some of the people in Bardal are "old" and when they went to school they had not heard about english. they cant help it. i think they would love to learn english and other languages. pero creo que sería difícil.Tal vez no somos hipócritas.Usted debe pensar la próxima vez que la gente no va a aprender otros idiomas. es difícil entender el lenguaje, pero no habla el idioma es más difícil. maybe you should find your spanish/ norwigean wordbook and start translating. Usted debe ser un poco estúpido. Muchos lo han entendido.

Johan skrev i gjesteboka 21.08.11 kl. 11:15:04:
How blind can people be .How many discussions have i had about cultures Even walking with the flag ohh what wanted that Sigurd that soo much !.When not accepting the Norwegain culture we had nothing to search in Norway is said verry clear to us .We had to do the same like the Norwegain people is said evenso clear .Even the english, people hated to speak is what we have seen in your little place .

Johan skrev i gjesteboka 20.08.11 kl. 22:00:52:
I think some people are hypocrites in Bardal they hate people fra utlandet.They even hate the english language see it like a danger for their culture .

you`ll never know skrev i gjesteboka 19.08.11 kl. 12:43:28:
Er det noen som vet om De Coninck familien er i Bardal?

Beate skrev i gjesteboka 18.08.11 kl. 17:08:46:
Takk for info.

John skrev i gjesteboka 16.08.11 kl. 20:07:44:
svært skuffet over ULOVLIG garnfiske etter sjøørret og laks,i og utenfor elva!! Dette er rappoortert inn på www.ulovligegarn.no og SNO representanten for området er varslet!

Beate skrev i gjesteboka 15.08.11 kl. 23:30:50:
Lurer på om noen vet om det går an å få kjøpt den flaggstanga som står på tomta til ungdomshuset?
Evt. vet om noen andre? Trenger ei til å ha på hytta:-)
Beate vassdal Westgaard 92428667

Johan skrev i gjesteboka 03.08.11 kl. 16:36:27:
What horrible what hapened in Norway .Unbeleavable but i think culture always a problem for some people .Wanting a monoculture and no multiculture see what a mad man has done .I think its good for Norway to have a cultural debate after a while.

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 27.07.11 kl. 18:34:58:
Mine taker går til de som har mistet noen iforbindelse med teroren på Utøya og i Oslo

Redaktør skrev i gjesteboka 27.07.11 kl. 01:05:17:
Fred

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 19.06.11 kl. 19:54:41:
Når starter sankthansaften i Floen ?

Jonas skrev i gjesteboka 02.06.11 kl. 00:14:26:
Kent Lennart Vassdal har lagt ut sitt bidrag på Norges Vakreste sted. Håper alle kan ta en tur innom og stemme fram bygda og bilde til Kent!

http://www.norgesvakrestested.no/#/bidrag/?id=2079

Redaktør skrev i gjesteboka 30.05.11 kl. 00:56:05:
Jo , Martin...det er fint at du minner folk på om dette og ikke minst....utflytterstemnet fyller også år....det er (minst ) 25 år siden vi startet dette arbeidet

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 26.05.11 kl. 18:24:38:
Hei
Jeg er enig med Martin både BULs 110 år og Bardal kirkes 125 år burte feires

Martin Jøsevold skrev i gjesteboka 26.05.11 kl. 00:21:25:
Gode venner!
Det slår meg plutselig at aktivitetsplanen for BUL mangler to ting. I uprioritert rekkefølge: Startskudd for Utfløttarstemne i 2013 (Det er faktisk bare to år til) og det faktum at BUL fyller 110 år i år. (Skal ikke det feires??)Jeg går ut fra at styret i BUL med jevne mellomrom er innom denne siden, så jeg håper at de ser dette og tar de nødvendige grep. Hva skal skje i 2013 og når skal vi feire oss selv??
Jeg konstaterer også at Bardal kirke fyller 125 år i år uten at noen av de mer kristelig anlagte personer har funnet det riktig å ta noen initiativ, ikke menighetsråd og prest engang. Det må jo være en smule enerverende for de salige å bli påminnet om en såvidt stor begivenhet av en gammel hedning som meg. Så vi kan alle glede oss over at vi har mye arbeid og mye god fest i vente. God fornøyelse! Med hilsen fra Martin

Naika skrev i gjesteboka 19.05.11 kl. 19:10:30:
God bedring!

Redaktør skrev i gjesteboka 19.05.11 kl. 14:38:47:
Takker for hyggelige meldinger. Det vil bli lagt ut bilder fra feiringen i Bardal i løpet av kort tid. Redaktør er forhindret pga sykdom

Naika skrev i gjesteboka 17.05.11 kl. 21:28:50:
Gratulerer med dagen! Det var en flott 17.mai i Bardal! Takk for det!

Jonas skrev i gjesteboka 17.05.11 kl. 20:29:31:
Gratulere med dagen alle sammen! :)

Robert Strømdal skrev i gjesteboka 25.04.11 kl. 19:51:26:
Hei.
Familie med to barn ønsker å kjøpe hytte eller hyttetomt i Bardal. Alt av interesse. Send meg en e-post med kontaktinfo så snakkes vi :)

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 22.04.11 kl. 22:09:51:
god påske

Asbjørn skrev i gjesteboka 19.04.11 kl. 13:38:26:
God Påske alle sammen!

eva Carlsson skrev i gjesteboka 19.04.11 kl. 09:52:09:
Vill önska er alla en riktig
Glad Påsk
Hoppas att ni får ett lika fint väder som vi har i Skultuna :)

Lisbeth skrev i gjesteboka 01.04.11 kl. 17:53:20:
Bra aprilspøk;)

Jorid Jøsevold skrev i gjesteboka 07.03.11 kl. 12:01:34:
Nå er festkomiteen i full gang med og planlegge påskefest.Få med naboer og venner på en flott fest som skal være i påsken

Redaktør skrev i gjesteboka 06.03.11 kl. 23:34:44:
Hei Asbjørn
Storfisken gjemmer seg for oss alle . Jeg vet ikke hvordan ståa er men du burde snakke litt med de som ferdes med fiskestang i området. Det er storfisk i Storvatne og det skal være fisk i Heltjønn .Det har vært solgt fiskekort på Wangbrygga

Redaktør skrev i gjesteboka 06.03.11 kl. 23:30:05:
Johan, please stop this nonsense.
All Your writing on this Page will be deleted. Noone is taking You seriously.It's just evil crap

Asbjørn skrev i gjesteboka 05.03.11 kl. 12:52:52:
Flott at Johan, Bardal Revolution og hans mange personligheter bli fjernet fra gjesteboken!

Men har et spørsmål angående fisking til sommeren. Hvilke vann i området rundt Bardal er det storfisken gjemmer seg? Er dette en hemmelighet, eller er det noen her som har lyst og fortelle? Og hvor skal man henvende seg angående fiskekort?

Redaktør skrev i gjesteboka 05.03.11 kl. 01:04:58:
Malcom X, Bardal Revolution og Johan er en og samme person eller innleggene kommer fra den samme avsender (IP) Jeg sletter nå alle innleggene i henhold til våre retningslinjer

Hei. skrev i gjesteboka 04.03.11 kl. 22:05:43:
Synes dette tullet må stoppe nå, Alle skjønner vell at det er Johan som sitter der og skriver for seg selv. Å den engelsken, jaja, den taler vell for seg selv.
Har Johan noen problemer med Sigurd, eller noen andre her i bygda, så må han ta det opp med de enkelte. Å denne Bardal Revolution, snakker om tull!!
Synes redaktøren skal slette disse inleggene så fort de kommer inn, blir så utrivelig med slikt tull i gjesteboka.

Håper alle sammen ser bort fra dette tullet =) Og ønsker alle sammen en god helg, og håper på et godt oppmøte på skidagen på søndag :)

Redaktør skrev i gjesteboka 27.02.11 kl. 14:07:18:
Flott at gjesteboka skaper engasjement. I den gamle "Tolken" som ble utgitt av Bardal Ungdomslag (Bardal Læserforening) var det innført en form for selvsensur og ingen innlegg i den avisa skulle være støtende. De samme prinsipper gjelder også for denne siden. Redaktør har til tider fjernet innlegg fra denne gjesteboka og har blitt kritisert for det av de som har skrevet inn. Jeg vil fortsatt følge med på alle innlegg som kommer og vil ikke nøle med å fjerne innlegg som ikke er passende. Jeg ønsker Robert K fortsatt velkommen til å skrive i gjesteboka vår.

Naika skrev i gjesteboka 26.02.11 kl. 22:44:01:
Ja, det er veldig synd at en person, og det er bare Johan med sin revolution, ødelegge så mye på denne gjestebok. Eg syns også, det er lite artig å ser inn i gjesteboka i det siste tid...

Robert K skrev i gjesteboka 25.02.11 kl. 19:51:16:
til martin jøsevold
forstår ikke at det jeg har skrevet skal bli tatt ille. Det jeg mente var at bardal revolution tar opp en del feil ting på feil side. synes dette er ei fin side med masse fine bilder å se for meg som ikke er så ofte i bardal lengere.

Asbjørn skrev i gjesteboka 25.02.11 kl. 16:36:04:
Helt enig med det Martin Jøsevold skriver her!

Hva galt har Robert K skrevet, ingen grunn til og dra han ned sammen med Johan og Bardal Revolution?

Martin Jøsevold skrev i gjesteboka 25.02.11 kl. 00:19:24:
Det er mange måneder siden jeg var inne i gjesteboken, men en tilfeldig titt gjorde meg både irritert og fortvilet. Jeg vet hvem Johan er, men hvem som skjuler seg bak denne Robert K og Bardal Revolution aner jeg ikke, og jeg har da heller ikke behov for å vite det. Dumhet skrives bare på en måte uansett.Det er jo sørgelig at Johan har sånn behov for å rakke ned på bygda. Men ettersom han har vært så heldig (?) å sluppet ut uten større skader enn han hadde da han kom, kan jeg ikke se at han har noe å beklage seg over. Han bør være så vidt voksen at han erkjenner at det faktum at han rømte bygda ikke hadde noe med verken arbeidsgiver eller bygdefolk å gjøre, men kun med han egen manglende evne til å takle livet. Jeg kan ikke se at vi behøver å bli belemret med de nevnte tres innlegg i framtiden, så jeg foreslår at redaktøren fjerner dem så fort de plopper opp. Denne siden skal i hovedsak være for dem som vil bygda vel. Det betyr ikke at vi ikke skal slippe til kritikk, men Johan skriver ikke kritikk, han skriver slarv og tøv, så kjære redaktør, fjern dem!! med vennlig hilsen Martin

Mads Nikolaisen skrev i gjesteboka 02.02.11 kl. 21:23:21:
Halaien...

Kjell skrev i gjesteboka 31.12.10 kl. 14:26:39:
God nyttår :)

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 31.12.10 kl. 12:00:23:
Ønsker alle bardalsværinger et GODT NYTT ÅR

Odd Hermod Botnmark skrev i gjesteboka 30.12.10 kl. 12:26:12:
Hei Nils og din kone!!
Ønsker deg og din Familie et godt nyttår!
Jeg var nettopp i Las Palmas og besøkte min datter og sønn samt 5 barne-barn: Nå bor jeg i Spania, ca43 km fra Alicante!
Hilsen
Odd

Eva carlsson skrev i gjesteboka 23.12.10 kl. 23:02:14:
God Jul Och Gott Nytt År önksar vi er alla som vi känner.
I år har vi en vit och kall jul i Skultuna

Kent Lennart skrev i gjesteboka 22.12.10 kl. 23:22:08:
Jeg ville bare bruke anledningen her, til å ønske alle sammen dær ute en fin fin jul og et godt nytt år. Og samtidig vil jeg takke alle Dere som har vært så hyggelige og villet handle fra ( julebutikken) i år også :)

Naika Hartwig skrev i gjesteboka 22.12.10 kl. 21:25:30:
Jeg önsker ogsaa alle i Bardal en rigtig god jul!

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 21.12.10 kl. 20:09:25:
En rigdig god jul til alle Bardalsværinger

Redaktør skrev i gjesteboka 24.11.10 kl. 23:17:42:
Julegrantenning på søndag vil skje en gang mellom kl 1400 og 1600. Det er komiteen som tar stilling til tidspunktet. Trekking av julelotteriet skjer samtidig .

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 24.11.10 kl. 19:26:03:
Hei når er julegrantenninga på søndag ?

Johan skrev i gjesteboka 28.10.10 kl. 10:32:56:
Norway a beautifull country You can see what your neighbours are earning!
http://skatt.hblad.no/

Kent Lennart skrev i gjesteboka 26.10.10 kl. 23:05:32:
Hei på deg
Så var 2010 snart over og 2011 står snart for døren. I den anledning har jeg som i fjor laget en såkalt Bardalskalender for neste år med natur og landskapsbilder fra Nærområdet (Bardal,Vassdal,Austvika)
Men i år har jeg også laget en kalender med mer stedsbestemte bilder fra Bardal, som f.eks bilde av Bojebakken,Blyset,Indre og Ytre Bardal etc.
Så i år kan det da velges mellom 2 forskjellige knallfine kalendere
Hvis dette høres ut som det kan være av interesse, enten til seg selv eller som julegave til noen, så er det bare å sende meg en mail. Så ordner jeg resten. Kalenderene blir sendt i god embalasje og vil være deg i hende i god tid før jul.
Kalenderen koster det samme som i fjor - 210,- kr pr stk.
Interessert - ja da tar jeg imot bestillinger fra i dag.

I år kan du også om ønskelig bestille fine julekort med motiver fra Bardal. Da min/10 stk med konvolutter. Pris 100,- kr.

Håper ellers at alt er vel.
MVH Kent Lennart .

En kalender er kjekt å ha for å holde orden på dagene
Tjo,hopp og hei,ny kalender kan snart være på vei...

RED. skrev i gjesteboka 02.10.10 kl. 00:15:30:
Turmarsjen er ikke avklart ennå men det er Mads og Hanne som står som turledere i følge planen. Ta kontakt med en av dem for avklaring

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 26.09.10 kl. 19:19:46:
Hei
Hvor er turmarsjen på søndag 3.okt?

Kjell skrev i gjesteboka 25.09.10 kl. 19:17:42:
Johan: Hvorfor gidder du og skrive her inne hvis du mener det? Finn deg noe bedre og gjøre. Og NEI, Bardal suger ikke :-) Flottest plassen i verden!
Ha en ellers flott dag!

Redaksjon skrev i gjesteboka 13.09.10 kl. 23:03:08:
Ungdomslagets Helg er en utvidelse av et høstarrangement som vi startet med for nesten 30 år siden. Den gangen het det Ungdomslagets Dag og var begrenset til en søndag om høsten. Det har alltid vært forbundet med godt oppmøte spesielt de arrangementene som var beregnet for barn og unge. Det ligger mye arbeid bak ei slik helg og det er ca 30 personer innvolvert i hele opplegget for å få det gjennomført. Mulig at et sommeropplegg ville fått større oppslutning og det er absolutt verdt å ta med i en evaluering så får styret avgjøre hva som skal skje videre.

Kjell skrev i gjesteboka 13.09.10 kl. 20:20:52:
Hei! Hadde ikke muligheten til og være tilstede i helgen, men programmet virket bra. Er det en tradisjon at det holdes på høsten, eller hadde det vært mulig og ha det på sommerstid? Kanskje bedre besøkt da?

MVH Kjell.

Janne Bakkland skrev i gjesteboka 11.09.10 kl. 13:45:58:
Har sett litt på bildene som er lagt ut her på sia og det ser ut for at det skjer mye " artig " fremdeles i Bardal.
Men ser jo at det de nye tilkommende har jeg ikke anelse hvem dem er , men like koselig å se på bardalsia hver gang :-)

Janne

Camilla skrev i gjesteboka 09.07.10 kl. 21:03:13:
Hei Hei...
Er en liten sommertur på Teian.
Har etter litt opprydding i skuffer og skap funnet et par janitsjar uniformer i barnestørrelse.
Noen som er interessert i å ta vare på disse? Ellers går det på bålet!

SOLVEIG KRIGSVOLL skrev i gjesteboka 14.06.10 kl. 20:57:52:
FOR EI STUND SIDEN SKREIV EG AT EG VA INTERESSERT I Å LEI HUS I BARDAL. DET ER IKKE AKTUELT MER.
FANT UT AT DET ANTAKELIG KUNN BI LITT ENSOMT UTEN ARBEI OG BIL. MEN , LØKKE TEL FOR ALLE SOM BOR DER OG SKA FLØTT DIT !
EI TRIVELIG BYGD.

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 21.05.10 kl. 20:44:24:
Det var trivelig å feire 17.mai i Bardal. Hvor er nese turmarsj ?

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 11.05.10 kl. 16:41:51:
Hei alle bardalsværinger.
Gleder meg til å feire 17.mai i Bardal

SOLVEIG KRIGSVOLL skrev i gjesteboka 10.05.10 kl. 23:30:29:
HAR VÆRT ET GODT OG SOSIALT DØGN PÅ BLYSETH. LUNCH I DORTHEASTUA VAR ALLSIDIG OG VÆLDI GOD !!
TAKK FOR MEG !! SI IFRA HVIS DU VET OM BOLIG TILLEIE/TIL SALGS.

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 01.05.10 kl. 18:41:23:
God 1.mai helg til alle i Bardal

Varden skrev i gjesteboka 11.04.10 kl. 02:41:48:
Sitter og ser en repise av Real Madrid-Barcelona! Håper allle i Bardal har hatt en fin kveld :)
God Natt!

Varden skrev i gjesteboka 10.04.10 kl. 21:34:41:
Er inne på siden her ca hver eneste dag og setter veldig stor pris på bilder og nyheter som blir lagt ut! Jeg skulle kanskje vært flinkere og skrive i gjesteboken så jeg skal skjerpe meg på det.
Utrolig flott bildegalleri dere har og jeg har sett gjennom bildene deres utallige ganger. Keep up the good work!

Redaktør skrev i gjesteboka 08.04.10 kl. 23:58:47:
Hei Martin ..og alle andre.
Jo, Martin har rett. Gjesteboka vår klarer ikke å hamle opp med medier som Facebook og Twiter. Vi er nok blitt litt sirompa i manges øyner. Det er synd dersom det er slik. Denne gjesteboka kunne fint fungert som en diskusjonskanal og vært samlende for folk med felles interesse. Vi håper at interessen tar seg opp og at flere besøker "gestbook" oftere og deler sine meninger og historier med oss.

Martin Jøsevold skrev i gjesteboka 07.04.10 kl. 23:49:04:
Det kan synes som om gjesteboka ikke lenger er det bindeleddet mellom bygda og alle dem der ute som har ett eller annet forhold til Bardal som vi alle ønsker oss. Det er langt mellom innleggene og få som skriver. Stor ros derfor til Torbjørn S. som viser seg som en sann venn og jevnlig stikker innom. Skriv mer alle dere som bare leser. Fortell oss om det dere gjør. Det er jo blit så pop via alskens "fjesbøker" å fortelle slekt og venner om alt som skjer. Dere må gjerne overføre den praksisen til gjesteboka for Bardal.
Som leder av 17. mai-komiteen håper jeg inderlig at gulvet på bygdehuset blir ferdig tidsnok, hvis ikke må vi finne på noe glupt og annerledes. Ellers må jeg dessverre fortelle at statsminister Jens Stoltenberg takket nei til å holde 17. mai-talen i Bardal. Kan dere skjønne hvorfor? En sånn opplevelse og mulighet vil han aldri få igjen, om vi da ikke inviterer ham også neste år. Men hvis han tror at også vi vil logre for makten, så tar han feil. Årets sjanse var nok the one and only.

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 11.03.10 kl. 20:46:53:
Er det påmeling til kinesiskaften ?

Gunnar Lorentzen skrev i gjesteboka 19.02.10 kl. 10:14:37:
vil jo spørre Trygve og Anita hvordan det går med Peter etter ulykken?

Redaktør skrev i gjesteboka 15.02.10 kl. 23:10:55:
2726 bilder.....

Redaktør skrev i gjesteboka 15.02.10 kl. 23:07:26:
På galleriet vårt ligger 2627 bilder. Vi legger fortløpende ut nye bilder og ønsker gjerne at leserne sender oss gamle eller nye bilder som vi kan legge ut.

Anders And skrev i gjesteboka 13.02.10 kl. 16:51:09:
Kjempe flott side. Men gjerne legg ut flere bilder :)

Linda Nilsen skrev i gjesteboka 13.01.10 kl. 16:53:10:
så flott..:D
du får gi beskjed når du har fått sjekka det:)

Redaktør skrev i gjesteboka 13.01.10 kl. 00:51:58:
Hei Linda
Det finnes noen opptak i VHS-format som ble gjort på Bardal skole i den perioden da du var elev der. Vi fant disse filmene da vi ryddet ut etter kommunen for bl.a. å starte barnehage og nytt ungdomshus. Jeg får ikke tid til å sjekke dette opp før i neste uke engang men jeg skal se hva filmene inneholder
Trygve

Linda Nilsen skrev i gjesteboka 12.01.10 kl. 21:47:20:
åååh kor man savne goe Bardal av å til:)

Har egentlig et lite spørsmål....Da æ gikk på barneskolen i Bardal hadde vi flere skuespill vi viste fram på juleavluttningan. Lurte egentlig på om nån har filma det??? har veldig løst å se det igjen:D

Ha en fortsatt fin januar:D

stoooor hilsen fra Linda oppi Alta:D

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 04.01.10 kl. 17:28:02:
GODT NYTT ÅR TIL ALLE I BARDAL

www.bardal.info skrev i gjesteboka 31.12.09 kl. 00:35:08:
GODT NYTT ÅR FRA REDAKSJON

camilla andersson marhaugen skrev i gjesteboka 25.12.09 kl. 18:35:41:
how how how nå koser vi oss i denne juletid. GOD JUL ALLE SAMMEN
julehilsen fra prinsessa på haugen

kar.olav marhaug skrev i gjesteboka 25.12.09 kl. 18:28:05:
ja nå er det jul i jenn onsker alle bardaveringer en riktig god og et gått nytt år

Trygve skrev i gjesteboka 23.12.09 kl. 14:41:13:
Ja i år er også jeg og Anita på Svalbard. God jul til dere hjemme i Bardal

Camilla skrev i gjesteboka 23.12.09 kl. 12:37:05:
Ønska alle sammen i Bardal ei fantastisk go jul og et godt nytt år:) I år feira vi jula på Svalbard, så nært nissen som vi kan kom:)

Eva Carlsson skrev i gjesteboka 22.12.09 kl. 12:56:24:
Hej!
Tack för en jätte trevlig dag i Bardal,Kent, Martha, Ellinor, Kolbjörn, Gunnar, Bente, Lina och Einar.Det var skoj att prata med dig Toril. Vi önskar er och alla andra vi känner en God Jul och ett Gott Nytt År/ Eva, Kenneth, Camilla och Markus

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 17.12.09 kl. 20:42:52:
Ønsker alle i Bardal ei god jul og et godt nytt år

Hilsen Torbjørn

redaktør skrev i gjesteboka 17.12.09 kl. 11:47:33:
Bardal ønsker alle lesere og brukere av siden vår ei god jul og ett godt nytt år.

Øystein Breimo skrev i gjesteboka 17.12.09 kl. 11:40:58:
Hei alle i Bardal.

Julehilsning fra Moss. I dag har vi fått snev av vinter, minus 8 grader, hvitt på bakken og strålende sol.
Vi ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år.

Hilsen Laila og Øystein.

Elisabeth Aasbie Tharaldsen Bøgh skrev i gjesteboka 01.11.09 kl. 20:36:29:
Min mor, Kirsten Aasbie Tharaldsen, ble født i 1931 og ble adobtert bort av Hansine Olderskog, som inntil hun fødte arbeidet som hushjelp i Oslo for William Coward, som da var meget velstående. Vi er ikke 100% sikre på at fornavnet er Hansine, og vi tror hun kom fra Mosjøen. Jeg er datter av Kirsten, og er interessert i om det finnes noen søsken av min mor, og evnt noen fettere eller kusiner. Vi tro hun fikk flere barn etter 1931.Kjenner noen til historien, så ta kontakt.

Med vennlig hilsen

Elisabeth T. Bøgh

Torbjørn skrev i gjesteboka 01.11.09 kl. 17:05:19:
Grtulerer med barnebarnet til Åsild

Bardal Veglys skrev i gjesteboka 28.10.09 kl. 21:38:04:
For de som ikke er blitt kontaktet eller har tatt kontakt vedrørende støtte til dette formålet kan selv betale inn kr. 200,- på konto 4516.16.07375 og merke innbetalingen "støtte veglys"

Redaktør skrev i gjesteboka 28.10.09 kl. 00:18:08:
Vi gratulerer Stina og ønsker lykke til.....

Arne Blyseth skrev i gjesteboka 27.10.09 kl. 00:13:20:
Stina ble den 26.oktober, kl. 17.30, mamma til en gutt på sykehuset i Trondheim. Vitale mål var 48 cm og 3050 gr. Alt gikk bare bra. En stolt bestemor Åshild er selvfølgelig på besøk!

Redaktør skrev i gjesteboka 21.10.09 kl. 23:50:46:
Gratulerer med Lillegutt.!

Camilla skrev i gjesteboka 21.10.09 kl. 11:38:17:
Skriv å skryt av at eg vart mamma te ein liten gutt ve Rana sykehus den 6 oktober:) 3790gr og 50 cm. Lillegutt har ikke fått navn einno, men e verdens skjønnaste lille unge:) Eg e utruli stolt;)

Redaktør skrev i gjesteboka 12.08.09 kl. 00:24:28:
Takk til deg Johnny. Jeg har rettet opp dette og lagt inn de rette navnene.

Johnny Karlsen skrev i gjesteboka 11.08.09 kl. 22:18:36:
Kommentar til bildet "Barn fra Vassdal - Hvem er det?"
Bildet er tatt St.Hansaften i 1957
Bak fra venstre:
Ingrid Vassdal, baby Aslaug Vassdal, Magne Olsen, Tore Haugjord, Ronald Langseth, Ola Vassdal
3 rad: Unni Karlsen, Mariann Langseth, Hjørdis Åsheim
2 rad: Elin Nilsen, Kirsten Åsheim, Berit Nilsen, Hedrun Vassdal, Gerd Langseth, Erna Haugjord
1 rad: Per Johan Haugjord, Johnny Karlsen, Sovlveig Vassdal liggende.[i]

Martin Jøsevold skrev i gjesteboka 08.08.09 kl. 00:49:43:
Gode venner!
Kan man bedre ha det enn å tilbringe sommeren i Bardal med små avstikkere til andre deler av Helgeland.Det er vel dessverre sånn at de fleste er bedre kjent på Kanariholmene enn i Herøy eller i Træna. Derfor vil jeg bare minne om Arild Haalands klare melding etter at han hadde brukt 16 timer på å komme seg til Træna i 1968; Hvis noen spør meg om jeg har vært på Capri, skal jeg spørre, har du vært på Træna???
Kort sagt; den som ikke makter å se storheten på Helgeland vil aldri oppleve noe, uansett hvor vedkommende reiser! Da blir det bare prisen på vin som betyr noe og det må vel være litt deprimerende???
Derfor, i en tid der det gjelder å slippe ut minst mulig CO2, bør man kanskje i framtiden satse på å ta de korte turene (på Helgeland)i stedet for å trekke de breie båndene av CO2 etter seg til den såkalte Syden, hvilket vel i følge bardalsk dialekt burde hett Søren??
Med sensommerlig hilsen fra Martin

Evelyn Myrvoll skrev i gjesteboka 26.07.09 kl. 14:46:11:
Heisann godt folk! Vi tausene fra Bjerkteien lurer på om det blir slått ball i år? Ser at det skal være internasjonal aften den 8. august. Savner mer info om dette!!! Ha en fin sommer, og kanskje blir det Bardalstur på oss!

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 24.07.09 kl. 20:15:48:
Jeg har bilder jeg har tatt fra Bardal og ellers fra Helgeland
Er dere intrisert i de ?

Kenneth Fagerås skrev i gjesteboka 18.07.09 kl. 14:30:48:
Hei. Lurte på om det er noen i bardal som har eller vet, om det finnes video opptak av gruppa jack daniels? vi spillte litt på fester i bardal og litt rundt om:) gruppa bestod av-jonas,bjørn halvor,kenneth,gerry.vet det skal finnes et opptak av oss når vi spillte på en fest i bardal! Mvh Kenneth

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 09.07.09 kl. 20:13:14:
Hvor er turmarsjen på søndag ?
Torbjørn

Hunde eier skrev i gjesteboka 03.07.09 kl. 00:27:13:
"Birko" har fått husarrest

Ella. skrev i gjesteboka 02.07.09 kl. 20:01:03:
HUNDESKJEBNE!
Birko stakkar har blitt
så forelsket i vakre Moi
og så får de ikke treffes.
Jeg synes synd i "gutten"

ELLA.

berith pauline olderskog skrev i gjesteboka 22.05.09 kl. 09:21:06:
Det skal jeg gjøre. Der er nok mye flott å se.Takk for at jeg er velkommen tebake.E kjæm.

Redaksjon skrev i gjesteboka 19.05.09 kl. 00:47:41:
Takk til de fine ordene fra deg Berith Pauline. Du må sjekke ut Galleri på denne siden . Det ligger noen tusen fine bilder fra både det gamle og det nye Bardal.
Velkommen tilbake

berith.pauline olderskog skrev i gjesteboka 18.05.09 kl. 13:53:20:
Kjære dere alle søte folk i Bardal.
Tusen,tusen takk for meg.Hele 17Mai2009 var for meg ein eineste stor fest.
For en gjeng flotte folk dere er som besidder Bardal.Og for noen tilbud dere har for folket som bor der.
Det er enestående.
Bare all den gode maten en kan få hos dere, Wangbrygga,det fine bygdehuset,kirka og naturen rundt.Helt eneståene.Skulle ønske Bardal lå nærmere Vefsn.Er ikke glad i å kjøre langt med bil,men jeg kommer igjen.Det må jeg.Trivdes så godt hos dere.
Berith Pauline ønsker dere alle som bor i Bardal,løkkæ tel videre.
En stor hilsen til dere alle.

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 17.05.09 kl. 08:46:34:
Gratulerer med dagen alle i Bardal. Ha en flott feiring

Berith Pauline Olderskog skrev i gjesteboka 16.05.09 kl. 21:28:09:
Hei på dåkker Bardalsfolk.Gleden var stor da jeg ble forespurt om å være årets 17Mai taler i bygda deres.Jeg gleder meg til å besøke dere imorgen på den store dagen,17Mai.
Trur dere er mennesketypen "heil ved" dere som bor der,utifra hva jeg har lest av info om dere og bygda.Dere kan være stolt av dere sjøl og heimplassen deres.
Vi møtest i måro.
Vennlig hilsen
Berith Pauline Olderskog

Majed AL-Jubury skrev i gjesteboka 25.04.09 kl. 09:45:24:
Jeg vil vet treverk fabrikker i bardal, samt kem selger treverk for bygging.I tilleg vil ha jeg priser på bygging treverk.

S.Kirkeeide skrev i gjesteboka 20.04.09 kl. 20:32:19:
Kan nokon hjelpe?
Mi farmor Ellen Johanne Haugjord
var fødd i 1896. Bodde i Bardal, Hemnes, til ungdomsåra. Far Edvard Haugjord emigrerte til USA etter at kona Lotte f. Tønder døde-
Kan nokon gje meg tips om det fins kyrkjebøker el. nokon som kan gje meg meir opplysninger.t.d til kva sokn dei kunne høyre til, evt kvar konfirmasjon, dåp osv fant stad.Fins det notert ned kven som emigrete til USA ??
Ynskjer å vite meir om mine Nordnorske aner.. :)

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 19.04.09 kl. 15:41:33:
Hei Nina grebstad
hvor bor du?

Nina Grebstad skrev i gjesteboka 17.04.09 kl. 23:56:32:
Hei,

Vi holder på å lete etter slektniger av en dame som het Anna Blyseth.
Hun emigrerte til USA/Canada og giftet seg med min "gammelonkel"
Petter Grebstad. Han var født i Sykkylven i 1884. Vi vet ikke hvor hun kom fra, men siden Blyseth-navnet har flest treff i Leirfjrd, Bardal og Mo i Rana, forsøker jeg her.
I år får vi "amerikabesøk" og det hadde vært hyggelig om han kunne treffe slektninger av bestemoren også.

Finnes det noen oversikt over de som reiste til USA, enten hos dere eller i en av nabokommunene?
Finnes det noen historielag, slektsbøker, historielag...?

Eva Carlsson skrev i gjesteboka 09.04.09 kl. 15:31:31:
Vi vill önska alla vi känner i Bardal och dom som läser Bardal.info en riktig Glad Påsk!
Petrine och Eva m.fam i Skultuna

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 01.04.09 kl. 20:44:26:
Arti aprilspøk på forsiden

Tobias Sæther skrev i gjesteboka 01.04.09 kl. 08:15:24:
Arti aprilspøk på forsiden, gikk faktisk på denne da jeg ikke hadde forventet noen aprilspøk her inne! He he

Kristen Breimo skrev i gjesteboka 23.03.09 kl. 10:12:22:
Til Anita Berg-Olsen:
Gratulerer med din doktoravhandling

Arne Blyseth skrev i gjesteboka 20.03.09 kl. 11:22:03:
Gratulerer til Dr. Anita Berg-Olsen, da hun torsdag forsvarte sin doktoravhandling med glans.

Kent Lennart skrev i gjesteboka 13.03.09 kl. 16:12:48:
Hei alle sammen. Jeg skulle for lengst ha skrevet her og takket alle dere som kjøpte fotografier av meg i sommer under Utfløtterstevnet. Og det gjelder selfølgelig også alle de som kom for å se. Tusen takk.

Her er adressene til 2 andre fotosider på nette hor jeg har bildene mine, hvis noen skulle ha lyst å se.
Hjemmesiden min er
http://imagepro.photography.com/kent_lennart og den andre er

www.photo.net/photos/Yttergaarden

vennlig hilsen - Kent Lennart.


Martin Jøsevold skrev i gjesteboka 15.02.09 kl. 23:26:41:
Hei
Kommer nettopp fra årsmøtet i Bardal Ungdomslag. Alle som har fått innkallelsen vet at BUL er et meget veldrevet lag. Antagelig det mest veldrevne laget i sin genre på Helgeland. Alt er så profesjonelt og så skikkelig gjort at man bare må bøye seg i støvet for innsatsen til styret. At alle tok gjenvalg til styret sikrer at også kommende år vil være i de beste hender. Jeg oppfordrer derfor alle, både de som bor i Bardal og de som bor utenfor bygda til å støtte laget på alle måter, ikke minst økonomisk. Ungdomslaget er dessverre nødt til å overta mer og mer av det som kommunen gjorde i gamle dager, som for eksempel å sørge for at veilysene lyser. Til det trengs det ekstra midler. Så spesielt dere som bor utenfor bygda; gi en håndsrekning til Bardal.Gi så det svir!!
Ellers, selv om det er sent; godt nyttår til dere alle.

Hallgerd Marie Johansen Moa skrev i gjesteboka 06.01.09 kl. 14:52:04:
Det var trist å se at ungdomshuset var gått opp i røyk. Ellers vil jeg hilse alle kjenninger og slekt, Et Godt Nyttår !

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 27.12.08 kl. 21:26:58:
Jeg ønskar alle i Bardal ei fortsatt god jul og et godt nytt år ses i 2009

redaktør skrev i gjesteboka 27.12.08 kl. 10:16:23:
God jul til Marthe m/familie. Vi savner dere !

Marthe Berg-Olsen skrev i gjesteboka 25.12.08 kl. 12:44:41:
God jul til alle hjemme i Bardal:)

Øystein Breimo skrev i gjesteboka 24.12.08 kl. 13:43:20:
Hei
Julehilsen fra Moss.
Her er det ingen snø, null grader og sol, nydelig vær, men været gir oss lite julestemning, så julestemningen må vi skape innendørs med juletre, nisser og julemat.
Vi ønsker dere alle i Bardal en riktig god jul og et godt nytt år.
Vi sees til sommeren.
Hilsen Øystein og Laila.

Eva Carlsson skrev i gjesteboka 18.12.08 kl. 19:11:57:
Hej! Vill önska alla vi känner en riktig God Jul och Gott Nytt År
Petrine o Eva m fam i Skultuna.

Per öyen skrev i gjesteboka 18.12.08 kl. 00:18:42:
Son till Trygve o Jorunn öyen firade alltid semestern här när jag var ung. Många fina minnen härifrån hälsningar från Malmö Sverige Per...

Redaktør skrev i gjesteboka 07.11.08 kl. 12:56:59:
Det blir julebord 29 november

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 02.11.08 kl. 18:56:29:
Er det julebord 29.nov?

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 28.09.08 kl. 16:42:38:
Ok da blir jeg med

Redaktør skrev i gjesteboka 28.09.08 kl. 15:48:08:
Det er 5. okt. som er turmarsjdag, ikke 4. okt.

Redaktør skrev i gjesteboka 27.09.08 kl. 19:11:52:
Turmarsjen går til Lillefoss og starter kl 11.00 ved skogsvegen ved Bergsnev. Det er Anna Lisa og Jostein som er turverter denne helga

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 27.09.08 kl. 16:55:16:
hvem har ansvar for turmarsjen 4.okt ?

Jorid Jøsevold skrev i gjesteboka 26.09.08 kl. 15:19:08:
Vi gratulerer 60 årsjubilanten Børge som feirer dagen sin på brygga i kveld fredag 26 september!

Redaktør skrev i gjesteboka 16.09.08 kl. 00:23:21:
Jeg har sett filmen og den gav et korrekt bilde av Turid som den varme omsorgspersonen hun er. Stilbildene dine i filmen var også uttrykksfulle og rørende. Et flott stykke arbeid ! Vi er så stolte av deg.

Stina Åshildsdatter Grolid skrev i gjesteboka 15.09.08 kl. 17:35:57:
Takk for det:) Utrolig artig at det kom noe sånt ut av ei eksamensoppgave. :)

Redaktør skrev i gjesteboka 15.09.08 kl. 00:34:46:
Bardal.info vil gratulere Stina med seieren i Stavanger.

Red. skrev i gjesteboka 04.09.08 kl. 00:46:20:
Det legges ut flere nye bilder i galleriet nå

Red. skrev i gjesteboka 04.09.08 kl. 00:21:20:
Ta kontakt med Laila Skar vedr. turmarsjen på søndag

Redaktør skrev i gjesteboka 04.09.08 kl. 00:13:04:
"Kantoret" kan bety flere ting...vi har også funnet ut at det i sin tid bodde en skrivekyndig person her og at "kantoret" kan være en dialektsform for "kontoret"....vi takker i allefall for innlegget ditt Aina og vi skal følge det opp.

Aina Sætre skrev i gjesteboka 03.09.08 kl. 19:23:18:
"Kantoret" på Nergårdsmarka.
På Nergårdsmarka var det i si tid et hus/en husmannsplass som ble kalt "Kantoret". Mange har lurt på hva det betyr, og hva det kommer fra. Jeg fant en interessant annonse på nettet fra Västerbotten, der det averteres et "mjölkeskap"/kantor" fra 17oo tallet. Kan det være sånn at plassen på Nergårdsmarka: såkalte Kantoret har sin opprinnelse fra en form for oppbevaringsrom/skjul for melkeprodukter? Feks i tilknytning til ei kilde eller et oppkomme som kunne brukes til avkjøling?

Aina

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 03.09.08 kl. 19:04:40:
Hvor er turmarsjen 7.septemper ?

Hovedkomiteen skrev i gjesteboka 21.08.08 kl. 23:56:19:
...det er bare fem år til neste stemne....men det går an å komme til Bardal når som helst for å mimre videre...

Magne Karlstad skrev i gjesteboka 21.08.08 kl. 19:51:53:
Ønsker å takke dere alle for et godt stevne i 2008,Minnene fra min barndom og oppvekst i bygda ble tydelig forsterket,og det blir mye mimring

Karin Smedseng skrev i gjesteboka 11.08.08 kl. 22:35:03:
Takk for en fin dag i Bardal under Utfløttarstemnet. Dere er bare god til å få det til. Gleder meg allerede til neste gang.

Hovedkomiteen skrev i gjesteboka 05.08.08 kl. 00:15:13:
Tusen takk !!!

Øystein Dyrlie skrev i gjesteboka 03.08.08 kl. 23:17:14:
Det var et fantastisk Utfløtterstevne dere hadde i år!

Jonas Lorentzen skrev i gjesteboka 13.07.08 kl. 23:27:10:
Hei alle sammen! Det kjæm tel å bli arti på utføttarstæmnet! Vi gler oss alle mann. Håp på å træff mange gamle kjente! Vi sjåast!

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 10.07.08 kl. 19:09:18:
Gleder meg til utflyterstevnet

John William Ellis skrev i gjesteboka 22.06.08 kl. 03:20:53:
I am the great-grandson of Hans Olai Johnson Bardahl, born 30 April 1841, in Hemnes, Nordland. He was married to Anna Erickson Ellent (or Elton)who was born in Vang, Valdres, Oppland. They emigrated to the USA about 1865-66. His younger son, John Johnson Bardahl was my mother's father. He and his wife Louise (nee Nelson) and moved to Canada in 1905 where my mother was born in 1913. We are looking to contact any of our Norwegian relatives who may still live in or around Bardal as my family is planning to travel to Norway in May 2009 and we would like to meet and greet any of these relatives who are able to meet with us. Please write to us if you know of our relatives. Thank you very much.

Lisbeth skrev i gjesteboka 16.06.08 kl. 00:56:45:
Mått jo innom ein tur igjæn. No e dæ like før vi fløttæ te Leirforden igjæn, ikje akkurat te Bardal, mæn dæ bi mykje kortar å kjør einn vi har no. Ser dåkk aille på Utfløttarstvne. Dæ e førræsten kjæmpe fint at vi får bru te Bakkæ. Tusen Takk. send meg mail når dæ bi dugnad så ska vi kom om vi kain.

Lin Jønnum skrev i gjesteboka 20.05.08 kl. 22:01:34:
Jeg driver å forsker på slekt. Min oldefar Kristian Breimo (født 6.juni 1894) vokste opp på Bardal. Hans mor het Hansine og jeg tror hans bror het Ole og hans søster het Otine, kalt Tine. Jeg lurer på hva hans far het? Kan noen hjelpe meg?

Fra Bardal skrev i gjesteboka 10.05.08 kl. 16:00:08:
Vi gratulerer Helene og Stefan med lille Erle, født 9 mai 2008

Torbjørn skrev i gjesteboka 23.04.08 kl. 21:13:04:
Er det mulig å få info om turmasjen 4.mai i posten til Breivika 8890 Leirfjord
Hilsen Torbjørn

Lise Austvik og Mats Hagström skrev i gjesteboka 06.04.08 kl. 22:52:01:
heisann.
trivelig å få se bilder fra Bardal,det er ofte at jeg lengter hjem.Hilsen Lise.
Ps,Vi kommer til sommeren.

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 24.02.08 kl. 20:15:49:
Hei alle Bardalsværinger. Jeg gleder meg til utflytterstemne

Hilsen Torbjørn

Utfløttarstemne hovedkomite skrev i gjesteboka 19.02.08 kl. 23:48:53:
Planene går fortsatt etter programmet. Det er ennå ikke helt avklart hvem som skal holde åpningskonserten i Kirka men dette vil være klart etter neste møte i komiteen. Dette er satt til 4 mars.
Det vil bli kunst- og salgsutstillinger flere plasser under stemnet, bl.a. også på Åpen Gård. Kalenderen vil bli oppdatert 5 mars. Følg med !

Sylva skrev i gjesteboka 19.02.08 kl. 18:56:27:
Supert! Nå må jeg begynne å spare... :-)

Redaktør skrev i gjesteboka 19.02.08 kl. 11:15:20:
Dette er det allerede bestemt at det blir, enten på Bygdehuset eller på Brygga. Selve opplegget er ikke helt avklart ennå men det vil bli både utstilling og salg av bilder....

Sylva skrev i gjesteboka 19.02.08 kl. 00:20:49:
Forslag til stemnet:
En utstilling med de flotte bildene som Kent har tatt! :-)

Redaktør skrev i gjesteboka 18.02.08 kl. 23:32:47:
Vi har neste planleggingsmøte i Utfløttarkomiteen tirsdag kveld og jeg skal ta dette opp. En del av programmet vil bli endret litt og det kan hende at vi fletter inn en tur til Makjenhøla kombinert med et lite fjellklatringskurs. Dette vil da skje på lørdag formiddag. Det er andre ting som også skjer på lørdag og vi skal prøve å unngå kollisjoner.
Etter møtet i morgen vil vi kunne gå ut med mere info om hva som skal skje på Barnas Dag og hva vi kan vente oss i åpningskonsert.
Turen til Makjenhøla var tenkt kombinert med åpningen av brua over Bakkaelva som er fastsatt til torsdag kl 12.00, men her er det litt usikkert om brua blir ferdig tidsnok.....følg med, ny ifo vil komme.

Jonas Torbergsen skrev i gjesteboka 18.02.08 kl. 15:25:02:
Blir det ikke noen tur til Makjenhøla under utfløttarstemnet? Leste det her på nettet får en stund siden, men fikk programet i posten nettopp og der kunne jeg ikke finne det.

Sissel Ellingsen skrev i gjesteboka 16.02.08 kl. 10:16:59:
Hei alle bardalsværinga.Sender en hilsen fra Bodø.Gleder meg til utfløttarstevne i sommer.Da håpa æ at flest mulig kommer heim.Ses til sommer`n.Klæm fra Sissel

Redaktør skrev i gjesteboka 03.02.08 kl. 13:25:12:
Minner alle om at i sommer er det Jubileums-Utfløttarstemne i Bardal.
Program ligger i kalenderen eller send en e-post så skal vi sende dere et eksemplar av det trykte programmet

karn te a laila skrev i gjesteboka 29.01.08 kl. 21:37:51:
va men roald og olav og drog auar attme neppelen ein sommar .mytji fin fesk fekk vi. vi hadd det fint.kjæm tebake te sommarn. helse te roald og liv i austvika.

Laila Austvik Holm skrev i gjesteboka 29.01.08 kl. 21:06:06:
Datter av Olav Austvik har sterk tilhørighet til heimplassen te pappa.

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 19.01.08 kl. 16:37:50:
Det er sant det blir et kjempeår his vi vil og det vil vi. fortsatt godt 2008

Redatør skrev i gjesteboka 18.01.08 kl. 21:24:45:
Nei, Oriana, det er ikke så vanskelig. Vil vi at det skal bli et kjempeår, så blir det. Så enkelt er det

Oriana Pickmann Sætre skrev i gjesteboka 17.01.08 kl. 02:54:04:
Heia alle sammen!
Ett nytt år som begynner (eller som har allerede begynt for 16 dager siden...), helt nytt, uten feil! Så må vi bare jobbe sammen for at 2008 skal bli et kjempe år for Bardal. Det er vel ikke så vanskelig, eller?

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 29.12.07 kl. 12:44:56:
Jeg ønsker alle bardalsværinger ei fortsatt flott romjul og et godt nytt år

Hilsen Torbjørn

Fra redaksjon skrev i gjesteboka 24.12.07 kl. 01:23:01:
Gulvet er vasket og treet er pyntet i Bardal også...men det er noe som mangler. Ute er det + 5, ingen snø og tusenfryden blomstrer.

God jul

Vegar Breimo skrev i gjesteboka 23.12.07 kl. 23:41:18:
Har både vaska gulv og børi ved,treet er pynta og vi har 3 cm snø. Det blir nok jul i hovedstaden også. Ønsker dere alle en riktig god jul. Hilsen fra Vegar

Elin Bårdgård Johansen skrev i gjesteboka 23.12.07 kl. 21:38:44:
Ønsker dere alle i Bardal en riktig God Jul. Håper vi treffest i romjula:)

Øystein Breimo skrev i gjesteboka 23.12.07 kl. 10:28:20:
Vi ønsker alle i Bardal en riktig god jul og et godt nytt år.
Hilsen Øystein og Laila

Linda oppi Alta skrev i gjesteboka 19.12.07 kl. 22:22:39:
Ønske alle bardalsværinga ei god jul og et godt nytt år:):):):)

Eva Carlsson i Skultuna skrev i gjesteboka 16.12.07 kl. 21:02:54:
Hej allihop!
Vi vill önska er alla God Jul o
Gott Nytt År.
Petrine o Eva

Redaktør skrev i gjesteboka 06.12.07 kl. 01:12:06:
Takk til Torbjørn. Flott at du er ivrig besøkende i gjesteboka.

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 05.12.07 kl. 20:39:59:
Det var et trivelig julebord på bygde huset. Ønsker alle i Bardal ei flott adventstid

Torbjørn skrev i gjesteboka 17.11.07 kl. 19:13:32:
Gleder meg til juleborde 1 desember

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 14.10.07 kl. 16:07:08:
Hei Bardalsværinger. Ønsker dere en flott høst. Kommer på konserten på Wangbrygga. Vi ses

Redaktør skrev i gjesteboka 24.09.07 kl. 00:11:44:
Utfløttarstemne 2008 vil være fra 31 juli til 3 august. Det vil bli daglige turmarsjer fra 28 til 30 juli slik at hele uken blir i Utfløttarstemnets tegn. Endelig program vil bli lagt ut her på webben i løpet av oktober.
Søndag 23 september hadde komiteen første planleggingsmøte . Nytt møte om ca 14 dager.

Martin Jøsevold skrev i gjesteboka 20.09.07 kl. 21:46:32:
Hei Eldor!
Det var da umåtelig trivelig at du stakk innom Bardals-sida. Hvor befinner du deg i verden? Det er som påpekte en stund siden du var dreng på Breimo hos Anton. 50 år siden??? Jaja, tiden går. Jeg hører gjerne mer om livet ditt. Husk at neste sommer, 31. juli - 3. august, er det utfløttarstemne med mange mulighetere til å møte gamle kjente.
Mvh
Martin Jøsevold

Eldor Vassdal skrev i gjesteboka 04.09.07 kl. 22:30:23:
Det var utrolig trivelig å titte på denne siden som jeg ble tipset om av min niese Laila Nilsen. Kjente steder dukket opp selv om det er veldig lenge siden jeg jobbet/ferierte i Bardal.

Robert Utfjord skrev i gjesteboka 12.08.07 kl. 15:58:18:
Hallo folkens.
Jeg og familien lure på om det vil bli arangsjert utfløttarstemnet neste sommer? og evt når dette vil være.

Lisbeth Karlsen skrev i gjesteboka 03.08.07 kl. 23:15:06:
Heisan
Jeg har tidligere etterlyst bilde av husene i Bakka. Vi har nå fått et av min fars søster Jorunn, tusen takk.
Vi er tilbake på hytta neste helg, og forventer fortsatt en tørr sommer.

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 29.07.07 kl. 19:13:38:
God sommer til alle i Bardal

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 17.06.07 kl. 16:13:59:
Hei

Er det noen som er inrisert i
ferse egg fra fritgående
høns? Så ta kontakt på mail
tlfnr 750 48589
47 62 72 84
Hilsen Torbjørn

Per Idar Austvik skrev i gjesteboka 31.05.07 kl. 17:55:41:
Heisann !!

Freddy Hauabakk skrev i gjesteboka 29.05.07 kl. 23:18:36:
hvor kan man få kjøpt fiske kort i bardals elva??? :)

Redaktør skrev i gjesteboka 14.05.07 kl. 01:31:48:
Vi beklager , men det er igjen et utbrudd av spam-eposter og disse legger seg nå inn i kommentarfeltet på en del av bildene i galleriet vårt. Vi har slette flere hundre av disse og vi prøver nå å finne en annen veg for å slettet dette mere effektivt. Vi vet ikke hvor dette kommer fra . Vi hadde et lignedne angrep i gesteboka for et år siden men det klarte vi å stoppe.

Lisbeth Angelsen skrev i gjesteboka 11.05.07 kl. 18:05:54:
Alle i Bardal og andre som besøker sidene; Gå inn på www.ferge.hemnes.org
og skriv under på at ferga mellom leirvika og hemnes skal bestå
God Helg
Lisbeth

Jorid Jøsevold skrev i gjesteboka 10.05.07 kl. 16:30:08:
Vil få gratulere Marian Fredriksen Bårdgårdgård så mye med konfirmasjonen 12 mai som hun skal feire i Oslo.

Arne Blyseth skrev i gjesteboka 10.05.07 kl. 15:14:42:
Det blir konfirmanter i Bardal i år også. Krister Magnussen og Siv Jøsevold Ingebrigtsen skal konfirmeres på lørdag 12. mai, og skal feire dagen på Wangbrygga.

Arne Blyseth skrev i gjesteboka 10.05.07 kl. 14:57:33:
Har sett programmet for 17. mai. Komiteen har gjort en veldig bra jobb for å få til et fint arrangement. Kom til Bardal og feir 17. mai!

hallgerd og björn ove moa skrev i gjesteboka 08.05.07 kl. 11:52:18:
vi önsker alle bardalsväringer en super sommer hilsen hallgerd og björn ove

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 02.04.07 kl. 15:10:49:
Hei alle Bardalsværinger.
Jeg ønsker dere en god påske
Hilsen Torbjørn

Jonas skrev i gjesteboka 21.03.07 kl. 23:42:06:
Kanskje ikke så veldig arti å se får folk untenom familen, men her er værtfall en video me bilder fra de 2 siste sommerne i Bardal.

Enjoy

http://www.youtube.com/watch?v=4tV1NiG6zRY

Lisbeth Karlsen skrev i gjesteboka 16.03.07 kl. 21:04:59:
Hei alle dere
Er det noen som har bilder av husene i Bakka, det hadde vært utrolig artig om det fantes.

Camilla skrev i gjesteboka 11.03.07 kl. 01:24:12:
Heisann alle sammen i Bardal.
Kjæmpe længe sian eg ha vært inne på di hær sien, å næsten enno længer sian eg ha vært heime:( Fækk utruli heimlængsel no...ska sjå eg må prøv å kom meg heim snart:) Håpa dokker har det bra i verdens flotteste bygd,her i Bodø blås det heile tia..hehe:)

Erlend Karlstad skrev i gjesteboka 15.02.07 kl. 22:08:43:
Heia Bardal!
Triveli og se at Verdens fineste bygd har så fin internettside.
Vil hilse til slekten min i Bardal. Hilsen oss i Grovfjord.

Bardal Grendeutvalg skrev i gjesteboka 12.02.07 kl. 00:47:45:
Det skal velges nytt grendeutvalg for perioden 2008 - 2012.
Er du interessert i å sitte i det neste utvalget ? Ta kontakt.

Bardal Grendeutvalg skrev i gjesteboka 12.02.07 kl. 00:45:58:
Bardal Grendeutvalg skal ha sitt første møte i 2007 . Har dere ting som dere ønsker vi skal ta opp med kommunen, ta kontakt med Mads eller Trygve.

Redaktør skrev i gjesteboka 12.02.07 kl. 00:44:25:
Vi har igjen problem med å komme inn i selve sidestukturen for å oppdatere sidene. Det skyldes at en eller annen har hacket seg inn i systemet og laget krøll for oss. Dette er noe skjer fra tid til annen. Vi arbeider med å finne ut av dette og håper vi er operativ så snart som mulig

Redaktør skrev i gjesteboka 12.02.07 kl. 00:41:18:
Kakene ble vunnet av :
Håkon Andre Andersen
Mathilde Lunde
Martin Edvard Jøsevold
Synne Berg-Olsen
Sofus Boiebakk Kristiansen

Ungdomslaget takker alle som kjøpe lodd

Bardal Ungdomslag skrev i gjesteboka 11.02.07 kl. 14:07:00:
Kakelotteri til morsdagen innbrakte ca kr. 3500,- Mere info kommer. Litt problem med å legge inn info for øyeblikket

Oriana Pickmann Sætre skrev i gjesteboka 09.02.07 kl. 23:17:22:
Hei alle sammen!! Det er trivelig å bo i Bardal. Kjempe spennende å treffe alle dere, føles som hjemme allerede. Litt vanskelig med dialekten, men litt etter litt, det skal komme!!
Mvh
Oriana P. Sætre

Eva Vassdal skrev i gjesteboka 09.02.07 kl. 22:58:42:
Har sett på en del av de gamle bildene fra Bardal. På flere av dem så jeg min morfar Jakob Jæger Vassdal i sin ungdom. Er det noen mulighet å få kjøpt kopier på disse bildene? Det var så fint å se far på disse bildene. Dessverre døde han nå i sommer som var. Fra jeg var lita har han pleid å fortelle historier om Bardal og livet der i gamle dager og mange av disse historiene dukket opp i hodet mitt når jeg så på bildene. Synes det er flott at noen tar vare på en del av historien ved å legge ut slike album og samtidig dele det med andre! Vil hilse til slekta mi i Bardal. Mvh Eva Vassdal

Ninni Aarstein (f. Bardahl) skrev i gjesteboka 09.02.07 kl. 22:43:24:
Hei dere i Bardal. Jeg er datter av Andreas Bardahl f. i 1896. Jeg vet veldig lite om min slekt på farsiden. Dersom det er noen som kjenner til noe om min fars slekt, er jeg interessert å høre fra dem.

Lisbeth K skrev i gjesteboka 28.01.07 kl. 00:33:38:
Godt nyttår til dere alle. Kaffe på hytta neste helg.

Marita skrev i gjesteboka 24.01.07 kl. 01:18:28:
Hei! Sletten er nå til salgs: om noen er intressert så ta kontakt med

Merete Solvang
Avdelingskontor i Mosjøen/ Eiendomsmegleren Helgeland
Besøksadresse: Strandgata 31/33
Postadresse: Postboks 358
8651 Mosjøen
Tlf: 75 11 12 10
Fax: 75 11 12 11

merete@eiendomsmegleren-helgeland.no

Vi har det bare bra på gård her i Nord-Trøndelag. Er samboer med Johan som har melkekyr og jeg jobber i St Olavs. Lykke til videre til alle dere i Bardal!! Hilsen Marita, hundene Chess og Sheila, kattene Pekka og Topi


Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 17.01.07 kl. 20:52:35:
Godt nytt år til der alle sammen
Hilsen Torbjørn på Leland

Stina på Blyset skrev i gjesteboka 08.01.07 kl. 17:05:06:
Hei folkens. Sende en liten hilsen heimover til den urbana bygda med bredbånd og eget postnummer. No e det bare 4 daga til flyet lette fra Norge på vei til Mellomamerika. Mer om det kan en lese her: www.storeutlandet.blogspot.com

Ha ein gjev vinter, så skal eg ha ein gjev sommar:)

Lisbeth skrev i gjesteboka 07.01.07 kl. 02:54:50:
Glemte adr. gjeroyuil.com

Lisbeth Karlsen skrev i gjesteboka 07.01.07 kl. 02:53:19:
Heisan
En hilsen i natten til alle Bardalsværinger. Sitter her og har nettopp redigert hjemmesiden til undomslaget på Gjerøy. Sjekk den ut så får dere se litt av det vi holder på med på den ytterste nøgne ø.

Red. skrev i gjesteboka 28.12.06 kl. 01:05:09:
Hei Iselin og Frode
I Bardal er det faktisk grønn jul. Rosentre i hagen er i full spiring og plenen er grønn.
Vi jobber på spreng for å få barnehagen klar til åpning 2 januar så det blir ikke så mye juleferie. Det blir bra, Fint å høre at dere har det bra og at dere er innom sidene våre av og til. God jul og godt nyttår til dere.

Frode og Iselin Myrvang skrev i gjesteboka 26.12.06 kl. 16:16:44:
God jul og godt nytt år til alle kjente i Bardal.
Fint å ha disse sidene så vi kan oppdatere oss om hva som skjer.
Hos oss er det grønn jul i år igjen.

Hilsen
Frode og Iselin + Simen, Sander og Mari

Eva Carlsson i Skultuna skrev i gjesteboka 23.12.06 kl. 16:08:18:
Vi i Skultuna vill önska alla vi känner en riktig God Jul och Gott Nytt År
Det blir en grön jul här i Skultuna
Julhälsningar Eva o Petrine

Redaktør skrev i gjesteboka 22.12.06 kl. 14:56:30:
Alle som skal til Bardal i jula må huske på juletrefesten 5. juledag. Det er planer om en "kosekveld" 3.juledag på ungdomshuset også.
Vi skal komme tilbake med mere info om de forestående årsmøtene etter hvert. Det blir også bilder fra avslutning i Bygdebarnehagen og juletrefesten .
Tilslutt vil vi takke komiteen for et utmerket julebord forrige helg. Mye folk og mye god mat.
God jul til alle.

Øystein Breimo skrev i gjesteboka 22.12.06 kl. 14:31:55:
Hei alle Bardal's væringer.

Vi ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år.

Hilsen Laila og Øystein.

Sölvi Byman skrev i gjesteboka 22.12.06 kl. 12:55:32:
Hei Bardal!
En God og Glad Jul önskes dere alle!

Juleklemmer i frå ho Sölvi

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 08.12.06 kl. 17:20:58:
Hei alle Bardalsværinger
jeg ønsker dere ei flott
adventstid
Advents hilsen Torbjørn

Karen Lovise Andersen skrev i gjesteboka 08.12.06 kl. 02:56:00:
Hei Bardal!
No e vi åg på nett, og har fått anledning tel å sjå dein fine bardal-sia!
Hilsen Karen og Gerry og Håkon Andre`:)

Red. skrev i gjesteboka 24.11.06 kl. 00:49:44:
Jo , Petter Eriksen er med på flere bilder. Det nyeste ligger i det siste albumet i galleriet. Det er fra vegbyggingen mot Leirvika

gunnar lorentzen skrev i gjesteboka 23.11.06 kl. 17:09:54:
sett i lag me hain petter eriksen og ser på bildæ ,hain ha haurt at hainn va kommen på internætt . vi syns dæ hær va trivele. vi hæls åty aill vi kjeinn.

red. skrev i gjesteboka 23.11.06 kl. 01:16:58:
God jul til Linda

Linda oppi Alta skrev i gjesteboka 23.11.06 kl. 01:14:40:
hei og hå:):) va nu å sjekke om det va kommet nye bilda:):) her oppe blir det bursdags feiring i helga,mamma blir 50 år:)håpe dokker alle får ei flotters førjulstid:):)helt utrulig at det bare e 1 mnd igjen til jul... tia flyyyyyyg:)

Bardal Museumslag skrev i gjesteboka 23.11.06 kl. 01:09:58:
Til Stein Djupmork. Du vil bli kontaktet av oss. Det er mulig vi kan hjelpe deg videre.

Stein Djupmork skrev i gjesteboka 22.11.06 kl. 23:30:20:
Søker opplysning om min farmor
Anna Kristine Heitmann Olsdatter, f.2.2.1893, d.8.8.1931 Hun hadde en søster Emma og en bror Magnus.

Emmas datter: Oddveig var gift Skjærvik. Dette er det jeg vet.

Takknemmelig for mere informasjon.

Hilsen Stein Djupmork

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 10.11.06 kl. 22:02:46:
Hei alle Bardals væringer ønsker dere en flott vinter og førjluls tid. Hilsen Torbjørn

Marianne K skrev i gjesteboka 23.10.06 kl. 22:51:39:
Hei hei allesammen!!!!
Håp alle får en fin høst sjøl om vi har litt sjit ver. Vil gatuler Kent-Ove som ska bi el e blid pappa!!!!!
Trivelig.....

Torbjørn skrev i gjesteboka 27.09.06 kl. 20:20:21:
Hei alle Bardalsværinger
Jeg gleder meg til turmarsjen på søndag. Hilsen meg på Leland

Redaktør skrev i gjesteboka 20.09.06 kl. 00:42:05:
Sidene er nå oppe igjen med full funksjonaitet. Det er et lite problem fortsatt i galleriet . Vi får ikke lagt inn nye bilder der , men det arbeides med dette nå...

Redaktør skrev i gjesteboka 04.09.06 kl. 00:13:16:
Vi sliter litt med datatrøbbel på sidene våre. Sidene er flyttet til ny server og denne manglet en modul som skulle synliggjøre menylinjene på websiden. Menyene ligger der men de er ikke mulig å lese. Vi håper at feilen kan bli rettet i løpet av noen dagen. Billedgalleriet ligger som valg nr 4 i menylinjen.

Bardal Velforening skrev i gjesteboka 22.08.06 kl. 01:25:27:
Sjekk opp de nye sidene på denne hjemmesiden som omhandler Bardal Bygdebarnehage.
De vil bli holdt oppdatert av den nytilsatte styrelederen og styret for Velforeningen

Test skrev i gjesteboka 01.08.06 kl. 10:51:03:
Test

Dr.Nils Bardahl skrev i gjesteboka 15.07.06 kl. 15:44:54:
Det var litt av en overaskelse aa se saa mange kjennte navn i innleggene. Min far, Andreas, er födt i Bardahl, men flyttet til Narvik. Der fortalte ofte om forholdene ved elva og navne Breimo(Han er sikkert i slekt med meg). Jeg bor nu 50 aar i Tyskland og er gift med en dame fra Österrike. Ville vaere fint aa höre fra dere der oppe i nord.

Hjertelig hilsen Nils

Turid Wang-Bendiksen skrev i gjesteboka 29.06.06 kl. 00:08:34:
Hei!
Sommerhilsen fra en utflötta Bardalsväring.For dere som är yngre är jeg födt i gammelhuset me Sjyen.Ha en trivelig kinesisk aften på brygga.
Ho Turid skriv og ho mamma e ho Aase Wang.

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 28.06.06 kl. 16:56:35:
Hei alle Bardalsværinger jag ønsker dere en god sommer. Hilsen Torbjørn Flott side

Mads Nikolaisen skrev i gjesteboka 08.06.06 kl. 20:30:56:
Hilser til alle i heimbygda som sliter med kulde og regn. Her paa Malorca er det ca 30 grder og mye god drikke.

Redaktør skrev i gjesteboka 07.06.06 kl. 15:39:02:
Redaksjonen beklager at Bardalssidene har vært nede en stund. Dette skyldes arbeid på server.
Det kommer fortsatt endel tøv inn på gjesteboka om både viagra og det som værre er, men vi prøver å renske opp i gjesteboka daglig. Vi vet ikke hva som forårsaker dette og det ligger helt utenfor vårt ansvar.

Det vil bli lagt ut noen nye bilder på galleriet i løpet av dagen . Det er historiske og skjeldne bilder , mange tatt fra Breiremen i Yttergården rundt 1900

Wenche Lund skrev i gjesteboka 05.06.06 kl. 14:41:51:
TØMMER OG VED!!
TLF MOB 41660869

Wenche Lund skrev i gjesteboka 05.06.06 kl. 14:34:08:
Hei
Jeg har et gammelt tømmerhus ved Vangbrygga i Bardal som jeg nå skal rive. Er det noen som er interessert i tømmer, eller ved til sankthansbål, så er det bare å ta kontakt. Her gjelder første mann til mølla!!
Hilsen Wenche Lund

Lisbeth Karlsen skrev i gjesteboka 12.05.06 kl. 13:13:24:
Veit dåkk, eg vesst ikkje at Bardal hadd egen hjemmeside. Dæ hær va jo bærre flott. Tusen takk tel trygve før tipset, både te hjemmeside å utfløttarstævne.

Marita skrev i gjesteboka 10.05.06 kl. 01:29:32:
Gratulere Nikolaisen-familie! Hilsen fra jordmor :-)

Renate skrev i gjesteboka 08.05.06 kl. 18:59:16:
Hallo alle sammen.
Kor artig å se bilda fra Bardal, dokker e utrolig flink. Må nu inn på hjemmesida dokkers å sjekke kossen det går med dokker. Mann min begynne å kjenne Bardal like godt som mæ, å det e enda han ikke har hvert der. Må dokker få en fin vår og en hyggelig 17 mai feiring. Hilsen fra Renate

vidar westgaard skrev i gjesteboka 05.05.06 kl. 14:02:59:
Hei og hå alle bardalinger, er det noen i bardal som har " bonsag" som kunne skjære ca 40/50 kubikk til matrial. Og kansje kan lagre det over vinteren ?
noen som vet om noen, send en e-maile...

Isabel =) skrev i gjesteboka 02.05.06 kl. 19:14:59:
Heihei! Fint at dåkker har ei sia om Bardal. Det e jo ikke så ænkelt å finn ut ke så skjer dær ellers =) Savne Bardal en del. Men eg kåmmer en tur dit te såmmærn =) Da ska vi va på Åsa å kos åss ilamme familien Ruud (tante, onkel og søskenbarnan menna) Hilsn Isabel Haugjord.. Dattra telll ho Erna Haugjord

Lisbeth skrev i gjesteboka 24.04.06 kl. 22:17:48:
Artig at Bardal får sin egen private barnehage. Kjempetøft!

Eva Carlsson skrev i gjesteboka 12.04.06 kl. 16:47:34:
Hej!
En Glad Påsk önskas alla vi känner från oss i Skultuna.

Ken Ove Lauritzen skrev i gjesteboka 09.04.06 kl. 23:19:18:
Hei igjen. Holder til i Harstad hvor jeg jobber som soussjef v/ Restaurant de 4 roser. Har samboer og trives. Har ellers lagt judoen på hylla. Blir ikke tid til å trene når man bare jobber kveld/natt. Kommer kanskje til Bardal i påsken, men da mest sannsynlig bare en snartur.

Martin Jøsevold skrev i gjesteboka 06.04.06 kl. 18:38:57:
Hei Ken Ove L.
Det var hyggelig at også du stakk innom bardalssiden. Hvor i all verden er du i verden. Skriv og fortell!! Jeg håper vi ses hvis du kommer til Bardal i sommer. Mvh Martin

Bardal Ungdomslag skrev i gjesteboka 05.04.06 kl. 23:50:58:
Husk å melde dere på til årets påskefest den 12 april.
Ring eller send mail . Info ligger i nyhetsarkivet

Kjersti Larsen skrev i gjesteboka 03.04.06 kl. 12:20:19:
Så kjekt å sjå at det er blitt laga nettside for Bardal! Har sjølv hatt æra av å besøke Bardal to gongar i mitt liv; eine gongen for å besøke bestisen min Elin, og andre gongen for å vere med i dobbeltbryllupet til Elin og Halvard, og Åshild og Arne! Kjempefin bygd og kjekke folk! Helsing Kjersti, Angedalen/Bergen.

synnøve Teigen skrev i gjesteboka 01.04.06 kl. 23:21:19:
heia bardal

Vidar Westgaard skrev i gjesteboka 30.03.06 kl. 10:21:18:
Hallo alle bardalsværinger osv. Det er ei fin hjemme side dokker har opparbeid dokk i bardal. Vi skal i sommer ha slektstreff på Breimo sida, ut i fra foreldran til ho Martha (Breimo) Vassdal. I den forbindelse har vi laga ei hjemmeside: www.kofferdet.com Ta en kikk på denne,kansje noen har noe å bidra med, ei historie el. noe annet. Ellers får vi håpe at det blir noe snø igjenn til påske. Hilsen vidar

ken Ove Lauritzen skrev i gjesteboka 28.03.06 kl. 12:41:47:
Hilser til alle i Bardal.
Håper på å kunne stikke innom en tur i sommer. Spes. Hilsen til Knut Teigen og judoklubben. Lykke te videre. Godt jobba

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 27.03.06 kl. 19:00:17:
Det var trist å høre at grisfjøsen på Baklanet brant ned i natt bra at ku fjøsen ble berget. En dyretrakedie

Torbjørn

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 27.03.06 kl. 18:58:55:
Det var trist å høre at grisfjøsen på Baklanet brant ned i natt bara at ku fjøsen ble berget.

Torbjørn

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 22.03.06 kl. 15:29:23:
Jeg ønsker alle bardalsveringer en god vår.
Vår hilsen Torbjørn

Camilla skrev i gjesteboka 22.03.06 kl. 13:12:03:
Å den nye arvingen har fått navnet; Håkon Andrè...:):)

Wigdis Teigen skrev i gjesteboka 16.03.06 kl. 22:45:55:
koselig å lese om bardalsværingan og spesielt å se bilder der fra.

Marius Jøsevold skrev i gjesteboka 16.03.06 kl. 09:06:05:
Hei alle! Vi gratulerer Gerry med arving! Ellers alt vel...?

Jørn Tore Moa skrev i gjesteboka 11.03.06 kl. 21:56:58:
Virkelig en flott side blitt, med mange fine bilder.

per öyen skrev i gjesteboka 15.02.06 kl. 03:54:15:
Hälsning fra Trelleborg

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 13.02.06 kl. 20:34:44:
Hei alle Bardalsværinger.
Jeg har fått meg hjemmeside adressen er www.123hjemmeside.dk/torbjorn

Hilsen Torbjørn

Anders jørgen Rundsvoll skrev i gjesteboka 11.02.06 kl. 19:49:55:
Hei hei.
Jeg syns det er en kjempe FLOTT side.

Jorid skrev i gjesteboka 11.02.06 kl. 10:44:50:
Hallo
Vil få gratulere Odd Arne så mye med 40 års dagen.
Fra Jorid

rOy ringdal skrev i gjesteboka 09.02.06 kl. 20:44:18:
For 14 år siden var jeg i pittoreske Bardal i minus 22 og vind. Nå skal Odd-Arne på Nedre Breimo feires og jeg kommer tilbake igjen med storebror Jørn og ekstra sett votter og ullundertøy. Vi gleder oss!

janne bakkland skrev i gjesteboka 09.02.06 kl. 09:25:48:
er kjempe imponert av bildene som er lagt inn på bardalsidene, artig å se tilbake i tid! HILSER TIL ALLE I BARDAL.


JANNNE

Mariann skrev i gjesteboka 06.02.06 kl. 11:22:47:
Hei alle Bardalsværinger. Jeg skal til Bardal i sommer og da er Hanne så grei at jeg får låne hesten hennes, men jeg har ikke noen vogn som går ann å kjøre med. Har noen en vogn som de kunne være så greie å låne/leie bort til meg??? Jeg er helt bitt av kjørebasillen!
Hilsen Mariann

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 04.02.06 kl. 21:19:43:
Hei alle Bardalsværinger. jeg ønsker det nye styret i Bul lyketil. lurer på når neste tur mars er og hvor
Hilsen Torbjørn

Trygve skrev i gjesteboka 04.02.06 kl. 15:44:11:
I dag er det fint "vintervær" med sol i Bardal .Det er litt kalt ,men det er fint. Har ikke vært så mye regn og det er nesten fritt for snø...no shitver !

Camilla skrev i gjesteboka 03.02.06 kl. 13:02:40:
Sku bære hør om d e like mye shitver heime i bardal, som d e hær i Trondhiem. E næsten ikkje varanes...regn regn regn regn å atter regn:):) MEN trives d jør vi:)

JANNE BAKKLAND skrev i gjesteboka 30.01.06 kl. 09:51:38:
det er koselig å lese i gjesteboka i Bardal, og sender en hilsen til BARDALSVÆRINGAN!
jeg har min stand på leland og trives veldig godt her.
har vært mye syk de seinere år så besøkene begrenser seg til det minimale.
HILSEN JANNE!

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 30.12.05 kl. 22:37:44:
Godt nytt år hilsen Torbjørn

Eva Carlsson skrev i gjesteboka 21.12.05 kl. 15:20:14:
hej på alla.Vi vill önska er alla en riktig God Jul och ett Gott Nytt År.Vi får nog en vit julafton,det snöar just nu.Hoppas på många fina kort efter nyår också.Hälsningar från Petrine och Eva med familj

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 17.12.05 kl. 17:21:37:
God jul til dere alle
Hilsen Torbjørn

Linda skrev i gjesteboka 12.12.05 kl. 00:14:11:
Håpe alle får ei riktig goooooo jul:)

Ole Eivind Breimo skrev i gjesteboka 05.12.05 kl. 16:01:56:
Hei

Var innom gjestebokab den 5 Desember 05, ønsker alle kjente og ukjente en god jul.

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 04.12.05 kl. 19:39:41:
Hei alle Bardalsværinger. Jeg ønsker dere ei fin advent. gleder meg til å feire jula i Bardal
Hilsen Torbjørn

magnus ruud i fra hommelvik sønn til brit haugjord skrev i gjesteboka 02.12.05 kl. 14:09:31:
veldig fine bilder og bra side!

Asbjörg Byman skrev i gjesteboka 01.12.05 kl. 21:58:13:
En liten hilsen till Bardalsbygda og folket der!
Koselig å se bilder fra den vakre bygda og få lese om hva som hender og har hendt der.
Mange hilsninger fra Asbjörg och Anita!

Red. skrev i gjesteboka 01.12.05 kl. 00:07:09:
Vi gratulerer Merete og Ronny...

Camilla skrev i gjesteboka 28.11.05 kl. 18:03:22:
Ronny og Merete ha fått einda ein arving te gården på Nesna. Ein liten gutt kom te natt te Søndag, å eg e stolt tante, som gleda meg te å kom heim te jul førr å sjå nurke;)

Remi Breimo skrev i gjesteboka 15.11.05 kl. 20:37:46:
Javel ja... Der fant eg og fram i det her sørgelige data samfunne...
Serveldig bra ut det her..

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 09.11.05 kl. 22:12:38:
Hei alle Bardalsværinger
God helg hilsen Torbjørn

Lisbeth Angelsen skrev i gjesteboka 04.11.05 kl. 19:23:49:
God helg til alle som leser Bardalssidene(",)

Sölvi Byman skrev i gjesteboka 02.11.05 kl. 13:55:18:
Fant denne Bardalssiden först forleden. Viste den til min mor Asbjörg, som nettopp har vaert på besök i dagene fire. Vi hadde en fantastisk fin reise i tid ved datorn, både i "datid" og i "nåtid". Saerlig syntes mamma det var artig å se på bilder i fra "gammeldaga". Og til deg Kent må jeg si; som du har klart å fange disse vakre naturopplevelsene på bilde! De er utrolig flotte.
Vil samtidig passe på å hilse til alle som vi kjenner og som kanskje husker meg og oss.
Hilsen frå ho Sölvi

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 29.10.05 kl. 14:56:36:
Hei alle Bardalsværinger. Det er ei flott side. Et trivelig nettgalleri. Gid fortsatt god høst
Hilsen Torbjørn

Red. skrev i gjesteboka 25.10.05 kl. 11:45:58:
Ingrid er blitt storesøster !
En ny verdensborgen så sitt lys mandag morgen ca kl 0500.
Marthe og Peter, gratulerer med den nyfødte.

Kent Lennart Vassdal. skrev i gjesteboka 03.10.05 kl. 23:08:01:
Hei igjen, og takk og takk for hyggelige tilbakemeldinger når det gjelder bildene. Spesielt hyggelig var det å se at noen av bildene var med på å få frem glimt av gamle minner fra Bardal.
Og til deg Anne Christina Bårdsgjære kan jeg fortelle at stedet der jeg nå bor heter Yttergården,og sansynelig var det her din far lekte som tolvåring.
Det kommer flere bilder på Bardal info etterhvert.
Ha det fint alle sammen.

Trygve skrev i gjesteboka 03.10.05 kl. 13:18:41:
Dette er kjempeflott. Ingen ting er bedre enn at bildene blir godt mottatt. Jeg har lagt ut ett hundretalls bilder med svært dårlig oppløsning. De ligger i 100-års albumet . Disse bildene har vi nå klart å få tak i originalene til og de vil bli overført til digitalt format med det første og skiftet ut.
En del av bildene vil bli flyttet til et nytt album med bilder fra Eivind Lorentzen. Han har en del "nye" bilder fra Bardal som vi vil legge ut i tillegg til de oppgraderte kopiene som han har liggende digitalt. Følg med ! Det kommer nye bilder hele tiden. I løpet av dagen vil turmarsjalbumet få påfylling:

Anne Christina Bårdsgjære skrev i gjesteboka 03.10.05 kl. 11:18:25:
Hallo!

Vil med dette gjerne få slutte meg til alle de som synes at bildene til Kent Vassdahl er fine. Det er ikke få av motivene i galleriet hans, som jeg skulle likt meget godt å ha på veggen hjemme.

Etter at vi var i Bardal våren 2004, hadde jeg et stort ønske om å få ta med min far (og mor)opp til Bardal så han skulle få oppleve stedet hvor hans far hadde vokst opp, og hvor hans beste- og oldeforeldre hadde levd og bodd. Men, dessværre, det er for sent nå. Han døde 3. juni i år.
Men likevel, han fikk en reise til Bardal, i bilder! Jeg printet bildene ut fra PCèn, klippet dem ut og lagde et lite "album" til ham. Da husket han plutselig at han hadde vært på besøk èn gang da han var ca. 12 år. Han husket enkelte glimt derfra. At han fisket med bestefar sin og hadde lekt et sted som het Yttergården(?) og holdt på å ramle ned noe bratt. Alt dette hadde vært totalt borte for ham. Selv mens jeg holdt på med letingen min.

Så du ser, Kent Vassdahl, du får fram mye med bildene dine! Er selv inne og kikker titt og ofte! Håper å få se flere av bildene dine etterhvert!

Med vennlig hilsen Anne Christina Bårdsgjære!

Lisbeth Angelsen skrev i gjesteboka 01.10.05 kl. 13:52:00:
Er hver dag inne på siden og venter i spenning på nye bilder som legges inn. Har siden som startside! Bildene til Kent er bare UTROLIGE og må vel fungere som utmerket reklame for bygda. Gleder meg til flere!
Lisbeth

Kent Lennart Vassdal. skrev i gjesteboka 30.09.05 kl. 00:42:38:
Heisan alle Dere som er innom Bardal info.
Etter regn ,regn og atter regn og med vinteren snart for døren,og med litt engstelse for at sola hadde forlatt oss for godt,var det jo det første man sjekka om morgenen.Er den der i dag mon tro?
Og jaggu meg var den ikke der, like stor og lysende som før. Derfor tok jeg kameraet med meg og dro opp i de nære fjell for å sette høstfargene til noen bilder.
Det ble en fin dag, med klarvær og fine farger.Resultatet av turen kan dere se i albumet "Høst i fjellet".
Det andre albumet "Naturbilder fra Bardal og nabolaget"vårt er en samling bilder fra vårt vakre Helgeland.Jeg håper at det er i orden, og at det også kan være hyggelig å se landskapsbilder fra våre nære områder.
Ha en fin høst alle sammen og dans SOL dansen.
Hei.

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 25.09.05 kl. 16:24:10:
jeg mente tenke til bake på den gang

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 25.09.05 kl. 16:22:14:
Ja det var koselig å se bilder fra Bardal skole. Det var rørene
koselig å kenke til bake. Jeg skal se om jeg har et bilde du kan få. hilsen Torbjørn

Trygve skrev i gjesteboka 23.09.05 kl. 00:04:35:
Fint at du liker bildene , Camilla. Hadde håpet at flere hadde bilder fra Bardal skole, Janitsjarkorpset, judoen , 17 . mai eller hva som helst. De trenger ikke være i elektronisk format , Vi kan scanne bildene og legge dem ut på galleriet vårt . Bare send bilder til meg dere som har .

Camilla skrev i gjesteboka 22.09.05 kl. 14:30:18:
Steike ke arti det va å se bilda fra skola i bardal:) det va sjikkeli arti!!!

Marie Vassdal skrev i gjesteboka 20.09.05 kl. 21:31:51:
Kjempefin bilder fra Ungdomslagets søndagstur.

Camilla skrev i gjesteboka 01.09.05 kl. 13:43:20:
Hei Hopp alle sammen....
ja da va Teians o`store Datter(hehe) flytta tel Trondheim for å studer. Her nede går det i historie, romerske keisera og diverse andre tullinga :p hehe. E litt vanskeli å start å studèr, men det bynn å kom seg no. Bære sjølvaste Dragvoll e enormt stort, så her kun eg lætt å gått meg vill....
No e eg no ikke langt heimant ifra, så det bi no heldivis freire tura heim iløpe av åre..... men først ska eg en tur te Svalbard på høstferie. Gleda meg som ein onge!!!!

Ellers vil eg sei at bardalssia e kjæmpe bra, e så gla førr at det e dær, d e så godt å kan gå inn å se litt på bilda av Go`Bygda mi:)
Klæm Camilla

BLM skrev i gjesteboka 19.08.05 kl. 09:20:52:
Fint om dere kunne legge inn kommentarer og tilbakemeldinger på bardalssidene her. Vi trenger det å få sidene best mulig.

B.H. Liland skrev i gjesteboka 28.07.05 kl. 00:24:13:
B.H. Liland and the Coconuts was in Bardal. We got fishes too. We'll be back !!!!

Roger Hagestuen skrev i gjesteboka 15.07.05 kl. 10:06:33:
Hei!
Da er det klart for årets tur til Bardal. Vi kommer til Breimo på lørdag, og kanskje blir det ny pers for antall turer til Borgen. Da må jeg i så fall opp minst 6 turer.
I år som ifjor tar vi med båten, og håper på mange fine turer.
Om værgudene er med oss får vi litt sol og godvær.
Vi glær oss!!

Jonas skrev i gjesteboka 14.07.05 kl. 09:18:36:
Da e d bare å gjør sæ klar Bardal, for no kjæm æ:D:D:D:D:D

Liliann og Lisbeth skrev i gjesteboka 07.07.05 kl. 00:47:14:
No har vi vøre fem daga i nydelige bardal, og det va trist å reis derifra.
Tenk å ha ei så vakker bygd å kom tel. Vi ha storkosa oss.
Liliann og Lisbeth

Linda skrev i gjesteboka 01.07.05 kl. 20:52:14:
Marthe... Kanskje æ tar mæ en tur når æ har ferie i August,men æ hadde mest lyst til og komme i romjula for da vet man at folk e hjemme:)Dokke nok opp en dag skal du se;)

Marthe skrev i gjesteboka 27.06.05 kl. 14:15:38:
hei,hei.
Linda!!!!
Pris tur/retur m/ fly Alta-Bodø: 1800 kr,åsså får du sekkert plass på hurtibåtn førr 2oo-300 kr
Gratis åvernatting i bardal:)

Linda skrev i gjesteboka 23.06.05 kl. 11:03:26:
hei hei....
Flott at det blir lagt ut så mange fine bilda:)Sku no egentlig ha tatt mæ en tur til Bardal,så synd at det e 10 gang billigere å reise til Oslo enn det e å reise til Bardal... :/ synd, men sant.... Har no hatt et strålende vær her oppe i 2 uke no,men i dag har det regna og regna og regna enda mer..
GOD SOMMER alle sammen;)

Bardal skrev i gjesteboka 13.06.05 kl. 00:45:54:
Vi vil gratulere Sigurd med de 50 år......

Asbjørn Brekke skrev i gjesteboka 06.06.05 kl. 17:30:56:
Hva med og legge ut bilder av judoklubben?

Marius skrev i gjesteboka 06.06.05 kl. 16:49:02:
Kjempegreier! Ser riktig bra ut...stå på! Forøvrig gratulerer med dagen til Merete...

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 01.06.05 kl. 16:57:57:
Hei alle Bardals væringa.
Det er er ei flott side Bardal har fått på nettet. Jeg kommer til Bardal i sommer. koselig at Wangbryga blir åpen i sommer også.
God sommer til dere alle så snakes vi
Sommer hilsen fra Torbjørn

Camilla skrev i gjesteboka 08.05.05 kl. 16:55:39:
heisann alle sammen.
Ein liten hilsen fra Tromsø. Har vært her i 14 daga no, men om ei uka reis eg opp t Svalbard ijænn....gleda meg. Da bi det bære førr å jobb littegran, pakk sammen sakern, å sei farvel førr den hær gangen.
reis ifra Svalbard førr å bynn på skola t høsten.
Det e vældi trist, e blitt kjent me så mange koslie og flotta menneska på Svalbard :) men Morsan e no der, så tebake må eg, om eg så vil eller ikke :)

Sommarn bi eg å tilbring heime i Bardal, og i slottionna på Nesna t han Ronny :)

Sjåast snart folkens!!!
Klem Camilla :)

Martin Jøsevold skrev i gjesteboka 03.05.05 kl. 15:06:23:
Gratulerer til Åshild som har fått Mattilsynets velsignelse sånn at det blir mulighet til å få seg en kjeft kaffe på brygga også i år. Ellers stor ros til Trygve, Arne og Aksel (i uprioritert rekkefølge)for innsatsen for å få nykjøkkenet på plass. De gjorde som vanlig en kolossal jobb.
Ellers er vi umåtelig stolte over - uten egen innsats eller fortjeneste - å ha blitt besteforeldre. Martin Edvard er i følge farmor, objektivt sett det vakreste barn som er født. Hvilket selvsagt er helt sant. Vi håper bare alle at Marius snart får seg jobb her i strøket sånn at han slipper å sitte nede i Oslo og savne Solveig og Martin Edvard.
Mvh Martin

Jorid Jøsevold skrev i gjesteboka 03.05.05 kl. 13:28:29:
Hei
Vil få gratulere Iben med konfirmasjonsdagen (kristihimmelfartsdag)som skal være på den flotte Vangbrygga.Vil også benytte anledningen til og skryte av den flotte Bardal siden, er ofte innom for og se om det er noe nytt.

Elin Bårdgård Johansen skrev i gjesteboka 24.04.05 kl. 19:48:13:
Hallo,
flotte greier at det har blitt laga så fin side om Bardal.. Jeg og Hanna kommer snart en tur å hilser på igjen.
Hilsen Elin.

lisbeth skrev i gjesteboka 24.04.05 kl. 13:33:02:
Heisann!
Bardalssia e blitt utrolig flott. Har sendt linken rundt til venner og bekjente og synes det e supert å kunn skryt av bygda. Bildan som e lagt ut e berre helt fantastisk, og eg likt speielt godt bildan av nordlandshusan. det e de flotteste husan man kan få, og e eg så heldig nån gang å få bygg meg et hus ska det vær et nordlandshus. Har aldri tenkt på at det finnes så mange av dem i Bardal.
Gled meg tel fleire bilda og innslag.
Lisbeth

Frode og Iselin Myrvang skrev i gjesteboka 22.04.05 kl. 19:37:07:
Kjempefine sider.
Flott å kunne se bilder og oppdateringer fra vår yndlingsbygd.
(kikker innom ukentlig)
Spennende med planene om privat skole i Bardal. Stå på. Det vil være et kjempeløft for bygda om det kunne bli liv i skolen igjen.

hilsen
Frode og Iselin

Åshild K. Bårdgård Blyseth skrev i gjesteboka 12.04.05 kl. 18:11:04:
Hei!
Jeg ønsker Martin Edvard Hals Jøsevold velkommen til verden!!!!!
Artig,Mariannsky at du har skrevet i gjesteboka.Vi gleder oss også veldig på at du og Fredrik Ellingsen (eller var det ellen fredriksen?)kommer!
hilsen Åshild

Leif Erik Storø skrev i gjesteboka 12.04.05 kl. 00:41:07:
Kjempefine sider! Og kjempefine bilder Kent!

Mariann Fredriksen ( Marri) skrev i gjesteboka 11.04.05 kl. 17:43:49:
Haaaaaaaloooooo!!!
For en kul side dere har laget, endelig kan jeg vise vennene mine hvordan sommer-stedet mitt (vårt) ser ut. gjett om jeg gleder meg til å komme tilbake.

Klemzzzzzz og kozzzzz Mariann!!!!!

Red. skrev i gjesteboka 08.04.05 kl. 13:02:31:
Programmet for 17. mai er lagt ut på nyhetsarkivet

Redaktør (Trygve) skrev i gjesteboka 07.04.05 kl. 09:18:09:
Hei Ståle. Jeg skal ta kontakt med deg slik at vi kan få låne bildet for kopiering.Det er fint å høre at du og alle de andre setter pris på det arbeidet vi gjør med hjemmesiden og ikke minst det at vi nå er blitt hele 10 personer som skal jobbe med å legge ut informasjon på dette nettstedet , betyr at vi hele tiden skal ha ei side som er oppdatert . Kent , siste skudd på stammen av medarbeidere redaksjonelt , gjør er glimrende innsats for bardal.info.
Er det flere som vil være med å legge ut info ? Tak kontakt med meg , så skal vi ordne dette
Trygve

Ståle Gyth skrev i gjesteboka 06.04.05 kl. 23:22:49:
Hei. Begynner å bli en ikke rent ubetydelig rekke av soloppganger siden sist gang jeg var inne på disse sidene, men du verden, dette frister jo definitivt til gjentagelse. Flott layout og ryddig oppbygd. Og innholdet er jo strålende. Først og fremst hatten av til Kent. Det at du i det hele tatt har orket å gripe tak i denne dokumenterings- og formidlingsprosessen, som vil øke i verdi og betydning i årene som kommer, er uvurderlig. At kvaliteten da, både rent bildeteknisk og ikke minst estetisk, ikke står tilbake for noe er jo rett og slett imponerende. Fantastisk flotte bilder. Fortsett med dette. Det er tydelig at det ligger mye ugjort innen fotoarbeid fremfor deg. Videre er det jo artig å se at de som på ett eller annet tidspunkt valgte å søke lykken andre steder, kommer "tilbake" og hilser på i dette forum.
Videre er det flott at det legges ut hva som skjer og kommer til å skje fremover. Greitt for oss som bor her, og flott markedsføring til de utenombygds som kanskje kan bli inspirert til å legge turen innom. Og kanskje tipser de naboen også.
Og Trygve: Jeg har et bilde av Bardal Handel, med butikk- og lagerdør, skifertak og "Logo".
Takk for meg. Vi snakkes.

SG

Stina Åshildsdatter Grolid skrev i gjesteboka 05.04.05 kl. 23:53:30:
No sitt eg i Nederland hos ho Ingvild:)
Kom hit i kveld og skal va i over 3 veke:)Sende ein liten hilsen heim til Bardal, å ho Ingvild hilse og:)
Så no står semesteroppgava for tur her... Ytringsfrihet,likestilling, kjønnsroller og kulturforståelse i Nederland:) Noen innspill kansje?

Håpa dåkk har dæ kjekt, å eg må sei eg syns det e trasi at de tradisjonelle Bardalsfestan plutselig ble borte!
Og så ein honnør åt ho Merete som årdna tell allikavel på onsdagen i påske!
Ha det kjekt så lenge!
-Stina-

Eva Carlsson skrev i gjesteboka 02.04.05 kl. 20:35:46:

Hej på er alla!
Sitter i Skultuna och tittar på alla fina kort från Bardal.
Vi var i Bardal varje sommarlov, hos Astrid I Yttergården.
Har även varit i Bardal för ett par år sedan,Det var mycket som hade förändrat sig, sen vi var där sist. Hälsningar till alla vi känner från oss i Skultuna(Sverige)

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 22.03.05 kl. 19:15:13:
Hei alle gamle og nye Bardalsværinger jeg ønsker dere en god påske
Hilsen Torbjørn

Camilla von Sommerro ....hehe skrev i gjesteboka 20.03.05 kl. 22:18:08:
Her e nå linka førr di som har litt løst å se korsn vi har det på Svalbard!
www.svalbard.net
www.svalbard.com
www.scooterutleie.svalbard.no
www.sysselmannen.svalbard.no

Camilla von Sommerro ....hehe skrev i gjesteboka 20.03.05 kl. 21:17:24:
Hei Alle Sammen!
Sola e på plass i Longyearbyen, å vi har masse fint vær her oppe. Har vært ganske så kaldt i det siste, imårra e det meldt -30* og vind. Så da bi det kaldt!!
Men eg e blitt så vant no, at det går så fint så.

Sku så gjerne ha vært heime i Bardal i påsken så eg kun ha førnt på fjelle, men eg e i paradis på jord her oppe no....

Scootertura fra topp til topp....det e så utruli vakkert.

Alle burde ein eller ainna gang jør seg en tur t Svalbard i mars/april....du bi trollbundet OG mållaus!!

Påsken min går tell jobbing, men etter jobb e det som regel rett ut på tur me scooter:)

Ønska dokker aille sammen en fantastisk fin påske, me masse sol, solbrente kinn og kalde tær!!

Påske klæm fra Camilla

Martin Jøsevold skrev i gjesteboka 18.03.05 kl. 14:41:56:
En hilsen til alle gamle som nye bardalsværinger som måtte stikke innom. Jeg ønsker en velsignet påske med godt vårvær - altså regn!

Redaktør skrev i gjesteboka 16.03.05 kl. 15:53:54:
I dagens samfunn får vi så mange input fra all verdens "mainskjit" som Big Brother og realety-TV så jeg tror folk setter så altfor store krav til underholdning. Mulig det er sundt å kutte disse festene en stund....behovet vil melde seg for sosialt samvær en eller annen gang. Vi kan fortsatt møtes til sluttede lag. det virker enklere å få til....

Odd Arne Stavik skrev i gjesteboka 16.03.05 kl. 11:47:24:
ER OFFENLIGE FESTER I BARDAL OVER?

2004 julefesten 2004 avlyst
2005 Påskefesten 2005 avlyst
2005 Slåttballet 2005 ???

I går hadde BUL styremøte og et samlet styre vedtok å avlyse årets påskefest.Var selv på møte som 1.varamedlem og stemte for avlysning av årets påskefest.

Hva skjer videre..
Stiller meg et spørsmål om ferie- og bygdefolket er lei av offenlige fest på ungdomshuset?
Håper alle gamle og nye medlemmer i BUL vil engasjere seg i saken.
Det hadde vært for jæ.... om det ikke ble flere offenlige fester på Ungdomshuset i fremtiden.

Ha ei fin påske alle sammen.

Linda skrev i gjesteboka 09.03.05 kl. 22:14:50:
Må no gi dokker litt ekstra ros siden dokker har vært så flink til og sette inn så mange fine bilda:) Litt morsomt å kunne vise bilda fra Bardal til venna og familie :) Kjæmpe flott:) Så får alle ha en super flott Påske:) Æ skal værtfall kose mæ på hytta me litt scooter kjøring og kanskje en ski tur eller to:)

Sylva Angelsen skrev i gjesteboka 08.03.05 kl. 17:46:35:
Må bare takke Kent for de fantastiske bildene, det er de flotteste bildene jeg har sett av bygda. Kvaliteten er meget god, komposisjonen også. Måten du fanger lyset på er helt utrolig. Jeg er meget imponert!
Kan vi håpe på en utstilling snart?

Hilsen Sylva

Anne Christina Bårdsgjære skrev i gjesteboka 06.03.05 kl. 20:28:38:
Hei igjen Ella og Aksel!

Tusen takk for hilsen. Som Dere ser er jeg ganske ofte inne på sidene her for å se om det er noe interessant. Veldig moro å titte på bildegalleriet. Er så takknemmelig for at vi endelig fikk tatt oss en tur til Bardal. Bare så synd at tiden ble så kort. Skulle også veldig gjerne ha pratet mere med Lidvor, det var jo veldig spesielt at vi skulle treffes der oppe på kirkegården. Har tenkt mye på det i ettertid. Håper at vi får flere muligheter til å komme igjen, for tankene går stadig oppover til Bardal og dere som vi traff der. Og de tankene er bare positive.

Anne og Svein Bårdsgjære og Erik !!

Kent Lennart Vassdal. skrev i gjesteboka 02.03.05 kl. 23:34:57:
Hei på Dere, Anne Cristina og Svein Bårdsgjære.Og Erik Richard Iversen.
Takk for julehilsen, og hilsen og den fine omtalen av Bardal. Det var Lidvor din slektning som du hilste på, da dere var her som tipset oss om innlegget i gjesteboken her.
Velkommen igjen.
Ella og Aksel.

Redaksjon skrev i gjesteboka 28.02.05 kl. 15:36:50:
Oppstart med ombygging av kjøkkenet på Wangbrygga starter i neste uke. De som vil være med på dugnad kan ringe Anny/Martin eller Trygve eller send send mail
Kjøkkenet skal etter planen være ferdig innen 1. mai

Camilla på Teian skrev i gjesteboka 22.02.05 kl. 18:29:05:
Heisann alle sammen:)
No e sola tbake snart her i Longyearbyen, trur dokk eg gleda meg eller? YEZZ!
E no starta å jobb ijænn på Rica Spitsbergen Hotel i resepsjon. Så her bi eg vell t sommern, da komr eg heim. Å t høsten starta eg forhåpentlivis å studèr:) gleda meg!!

ET LITE TIPS T BILDEGALLERIE...LEGG UT BILDA SÅNN AT FOLK KAN SE KORSN BYGDA VÅRRES SER UT. BILDA TATT FRA BORGEN OVER BYGDA, ELLER FRA ANDRE PLASSA...

Har prøvd å vis kjenninga her oppe korsn bygda ser ut, men det va litt vanskeli:)

Savna Bardal, ska bi godt å kom heim:)
Klem Camilla

Marius skrev i gjesteboka 10.02.05 kl. 18:32:39:
Godt å høre at nye sambygdinger blir tatt godt vare på...
det gjør det jo mer attraktivt for andre å komme etter...Sitter på en nettkafe i oslo og kikker meg litt rundt...er gla det snart er vår og at eg atter får se slike fjell og dalar igjen....

Arne Håkon Helgesen skrev i gjesteboka 09.02.05 kl. 00:02:16:
Hei,
Virkelig flott side!
Gleder meg til å følge med på fortsettelsen. Lykke til!

Karl Ellingsen skrev i gjesteboka 08.02.05 kl. 20:51:01:
I will not try to write in Nosk as it's been too many years since I left Norge in 1950. I can still read most of written Nosk and find your webpage most interesting. I last visited Bardal in 1988 with my wife and daughter and we all enjoyed our visit with family and the beautiful secenery. I was born not far from there in Blobarvika in 1939 but my family moved to Vikna at the start if the war. My father was Petter Ellingsen.

Oddrun Breivik (tidl. Jøsevold) skrev i gjesteboka 07.02.05 kl. 21:45:09:
Hei alle kjente.
Jeg er imponert over hva dere har fått til her. Kjempegøy å se igjen bilder av gammelskola og andre hus i Bardal. Vi som ikke rekker innom Bardal så ofte, vil ha stor glede av sidene.

Ha en fin ettervinter og vår i Bardal.

Oddrun

Bardal Grendeutvalg skrev i gjesteboka 03.02.05 kl. 16:36:56:
Bardal Grendeutvalg avlegger familien Sandbye et velkomstbesøk fredag eller lørdag. Vi ønsker dem velkommen med en liten matkurv fra BardalsMat AS og en infofolder om Bardal og de tilbudene som finnes i bygda. Vi håper dette kan bidra til et å skape et nettverk som de kan dra nytte av.

Odd Arne Stavik skrev i gjesteboka 03.02.05 kl. 15:32:20:
Hei alle i Bardalsværinger.

Vil bare ønske fam. Sandbye fra Østlandet velkommen til Ner-Vassdal og håper de vil trives sammen med oss i bygda.
Sender også en hilsen til Erling og Oddveig Skjærvik som har flyttet til eldreboligen på Myra.

Ha ei fin "Lavo-helg"

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 30.01.05 kl. 12:16:59:
Hei alle Bardalsværinger. Det er en bra side. Års 17.mai feiring høres spenende ut. og det er en fin 100 års markering

Mvh Torbjørn

Linda skrev i gjesteboka 19.01.05 kl. 22:25:07:
TJOHOOO.... endelig nån bilda:)

Bjørn skrev i gjesteboka 14.01.05 kl. 23:35:55:
Galleriet finnes på http://www.bardal.info/galleri

Du kan finne linken under "Hva skjer"-menyen

red. skrev i gjesteboka 14.01.05 kl. 15:19:29:
http://www.bardal.info/nettgalleri
Dette er en forløpeig link som kan brukes inntil den er knyttet til selve strukturen.
Web-teamet jobber med mange nettsider om dagen . så det er litt kø.....lykke til

nils skrev i gjesteboka 14.01.05 kl. 15:03:47:
jeg finner ikke linken til albumsidene.
Kan noen fortelle meg hvor en er.

Redaktør skrev i gjesteboka 14.01.05 kl. 14:06:16:
Nå er albumsiden ferdig og den er lagt ut med egen link til i alt 4 album med 51 bilder. De aller fleste er nye bilder. Det vil komme bilder fortløpende og har du bilder i elektronisk format
(jpg), er det bare å sende dem til oss via mail

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 13.01.05 kl. 19:56:43:
Jeg ønsker alle Bardalsværinger et godt nytt år. Bra hjemmeside
Hilseb Torbjørn

Redaktør skrev i gjesteboka 06.01.05 kl. 12:26:26:
Vi har tatt kontakt med Jonas T. om tilgang til de bildene han har tatt i Bardal og disse vil også bli lagt ut i det kommende album.
Bjørn Langfors jobber med saken i dette øyeblikk

Redaktør skrev i gjesteboka 05.01.05 kl. 15:44:25:
Hei Linda
Det er lys i tunellen...bildene er klare for utlegging på siden, men vi sliter med litt dataproblem med å få lagt dem ut. Håper dette kan la seg løse i løpet av denne uka. Husk , den som venter på noe godt......

Linda skrev i gjesteboka 04.01.05 kl. 00:44:33:
Hei hei... Når blir det lagt ut nån nye bilda? hørte rykter om nån bilda fra sist utfløttarstemne????????!!!!!!!! men det ser dårlig ut:/

Jonas Torbergsen skrev i gjesteboka 03.01.05 kl. 23:09:31:
Godt nytt år Bardal.
Har noen fine bilder fra Makjenhøla og tur til Veten fra sommeren 2004.
Kunne det hvert noe for dere og legge ut på hjemmesiden?
Ta kontakt på mail eller via gjesteboka:-)

Redaktør skrev i gjesteboka 03.01.05 kl. 00:08:54:
Redaksjon for Bardals offisielle hjemmeside ønsker alle ett godt nytt år og håper at flere vil besøke siden i 2005

Joika Linda skrev i gjesteboka 15.12.04 kl. 13:00:13:
Hei å'le lå.....

her i nord jobbe vi og slit for å få peng til julegava:)Meldt storm til i dag men har ikke sett snurten av den,kanskje det e stille før stormen:) Håpe dokker får ei flott jul og et godt nytt år alle sammen:)

Camilla skrev i gjesteboka 21.11.04 kl. 21:09:40:
Heisann alle sammen.
Forandringe i planan mine nærmar jul... eg reis her ifra Svalbard den 8 desember.. å kommer vell tell Bardal den 12.....:) Det bi bra, eg gleda meg kjæmpe mye. Akkurat 3 uke ijænn. Her i Longyearbyen e det no mørkt døgne rundt. Det e vældi fint, men det bi godt å kom heim å se litt dagslys. Overgangen tell mørketia va svært tong, å eg e akkurat komme ut a ein periode me mye søvn. Man bi som bjørnan her oppe, man går næsten i hi... De einaste som ikke går i hi her d e sjølvaste isbjørn:) Har heldivis ikke sett nå tell isbjørn i rundt byen her enno, men det e bære bra.. vil ikke ha han luskanes rundt husveggen no når det e bekkmørkt ute. brr, det e skummelt å bære tænk tanken!
Ønska alle sammen ei fin førjulsti, vi sjåast snart.
"kalde" klemma fra Camilla langt i noooord......

Camilla skrev i gjesteboka 15.10.04 kl. 23:07:25:
Heisann alle sammen:)
No sitt eg på jobb på SAS hotellet å mest bare driv dank. Turist sesongen her på Svalbard e over, så det e ikke så mye å sett fingran i når man jobba i en resepsjon på denne tia!! Har endelig funne ut når eg kommer heim, å flybillætt e bestillt. kommer til Bardal ganske så sikkert den 22 desember...ska først en liten tur tell Trondheim. Eg gleda meg kjæmpe mye. E blitt vældi gla i Svalbard, men Bardal e best :) JIPPIII...
No starta mørketia her oppe førr fullt, å skikkeli dagslys har vi ikke her længer. bare 3 ukr igjen tell det e kølmørkt! brr...
Klem Camilla!

Redaksjon skrev i gjesteboka 11.10.04 kl. 09:46:29:
Hadde døgnet hatt mere enn 24 timer, ville nok disse timene blitt brukt til å oppdatere denne siden mer. Vi har mye materiale liggende som vi arbeider med, men dette kan ikke settes offentlig før vi har kvalitetssikret det vi skriver. Bildene fra stemnet er imidlertid klar for å legges ut(endelig). Det arbeides også med ei egen side for Bardal Grendeutvalg og det vil komme sider etter nyttår med info fra den gruppa som skal stå for Utfløtterstemnet i 2008.
Fortsatt er alle hjertelig velkommen til å komme med innlegg til hovedsidene våre. Benytt e-post.

Det har ingen noe med skrev i gjesteboka 08.10.04 kl. 19:46:31:
Her hva det som vanlig mye nyheter. (ironisk)
Det er bra at dere har en side, men dere må ikke love at det skal komme noe nytt.
Det har det ikke gjort enda, men vi får jo håpe.
Stå på så kanskje vi får noen nyheter før neste stemne.

Anne Christina Bårdsgjære skrev i gjesteboka 03.10.04 kl. 20:12:42:
Har i lang tid fulgt med i de gamle sidene om Bardal, men der var ingen forandringer i den tiden jeg tittet innom der for å få vite mere om stedet. Derfor ble jeg veldig glad da jeg ikveld oppdaget at det var blitt liv på internettsidene om Bardal igjen.

Den 15. mai iår fikk min mann og yngste sønn og jeg endelig anledning til å få besøke Bardal. Med veldig god hjelp av Aksel Vassdahl. På leting etter mine røtter fant jeg ut at min bestefar Johan Gerhardt Breirem, var født og oppvokst i Bardal. Foreldrene hans var Nils Johnsen Breirem og Kristianne Lydia Stigem.

Jeg ville bare benytte anledningen, og på denne måten få takke Aksel Vassdahl og hans kone som hadde lagt alt til rette for oss når vi kom, og brukte mye av sin tid til å vise oss rundt og fortelle om ting som tettet mange hull. Bare synd at tiden gikk så fort. Oppholdet ble maksimalt vellykket for vår del.

Vi synes at dere som bor i Bardal er veldig priviligerte. Flott nordnorsk natur med fjord og fjell, en kirke som ligger så nydelig til med utsikt over landskapet. Dere er heldige som bor i denne herlige, fredelige bygda. Jeg ønsker at dere kan få fortsette å bo og virke der, og at servicetilbudene dere trenger vil komme etterhvert.

Vi vil veldig gjerne komme tilbake en dag. Stå på !!!

Mange hilsner fra Anne og Svein Bårdsgjære og Erik Richard Iversen

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 20.09.04 kl. 21:39:12:
Jeg ønsker alle Bardalværinger en god høst. Mvh Torbjørn

Camilla skrev i gjesteboka 07.09.04 kl. 22:02:16:
Heisann kjære bardalsværinga! No e høsten komme førr fullt her på Svalbard, det bynn å bi kaldt, og mørke kjæm snikanes meir og meir førr kvar dag!! dagan bi 1/2 time kortar her oppe for kvar dag som går faktisk. Det e fullstendi polarnatt(å bekkmørkt) her den 14 november, men eg vil sei at fra begynnelsen a november e det no Mørkt!!! det e da man må pass seg førr å gå ut aleina i gaten nattersti, så man ikke træff på en luskanes isbjørn! :) SKUMMELT.

Veit enno ikke når eg komr heim ijænn, men bi vell forhåpentlivis ikke så alt for længe tell...:)

bi kjæmpe gla førr mail....så bære send alle eg kjenn:)

"kald" klem Camilla;)

Bardal Ungdomslags turer skrev i gjesteboka 30.08.04 kl. 23:39:05:
Søndag 5 september er turen lagt til Neverlien. Oppmøte ved BardalsMat . Vi kjører til parkeringsplassen ved grustaket eller opp til første bommen.

Renate skrev i gjesteboka 25.08.04 kl. 01:03:06:
Hallo alle Bardalinga. Kjempe hyggelig å les litt om dokk. Savne dokker alle sammen, håpe æ snart kan komme å hilse på. Hær oppe i finnmark e høsten kommet for fullt, det e vel ikke lenge til sneen kommer:) Dokker for ha det godt å ta vare på hverandre. Stor klem fra kalde nord

Bardal Grunneierlag skrev i gjesteboka 19.08.04 kl. 11:22:15:
OPPFISKING AV STAMFISK I BARDALSELVA, Søndag 22 august kl 9.00

Er du interresert i å gjøre en dugnad for oppfisking av stamfisken i bardalselva???? så ta kontakt med meg på Wangbrygga på lørdagen eller på slott-ballet på kvelden.
Vi trenger min.6 personer og vi starter på søndagsmorgen i 9 tiden ved Sørlandsbrua ( Nybroa over bardalselva) Ta med støvler og regnbukse.
Hilsen Odd Arne Stavik

red skrev i gjesteboka 11.08.04 kl. 00:14:00:
Vi skal ikke klage på sommeren i Bardal heller. Det var (nesten) tropenatt her forleden. ( det manglet 0,2 grader på 20-tallet)

Litt generell info
Wangbrygga har sengt for sommeren, men neste lørdag skal det være Slåttball i Bardal og Bardal Ungdomslag skal selge rømmegrøt på Wangbrygga om ettermiddagen og det er planlagt å gjennomføre den årlige "linedansen" mellom bryggene. Dette er en "øvelse" på relativt slakk line. Vi skal legge ut bilder fra dette arrangementet som har Bardal Ungdomslag i sin helhet ansvar for.
Så alle som har deltatt tidligere, kom til Bardal denne helga !

For øyeblikket holder BLM på med å gruse opp den gamle vegen fra kaiområdet og opp til Elvstrand. I hovedsak skal vegen benyttes av turgåere og ridene så vi oppfordrer folk til ikke å kjøre bil unødig. Bilkjøring vil slite på vegdekket .

Linda skrev i gjesteboka 08.08.04 kl. 19:28:47:
Hei Hei.... Her oppe har sommer'n så langt vært flott flottere flottest:) været har ikke vært så bra siden 1973 står det i Finnmark Dagblad. Hva skal man med biletter til varmere land når det er syden tilstander her oppe.:)Så synd at det har blitt lite med ferie i år, så man har ikke fått nyte god været fullt ut.Men men tar det med et smil:) Sende en sommer hilsen til Camilla,Marianne,Jeanett og Joakim...Håpe dokker har hatt en super duper sommer:)Å til resten av Bardal's folket ha en fortsatt fin sommer:)

sommer hilsen fra Linda

Camilla skrev i gjesteboka 04.08.04 kl. 22:56:20:
heisann kjære bardalinga:)
bære en liten hilsen fra longyearbyen, her vi ikke har nå pent vær i det hele tatt....vi plages me tett skodda!! ingen fly som kommer ne, og heller ingen som går opp..... her e vi stranda....;) men vi klar oss fint, og har no for det meste alt vi treng. det e en del turista her oppe for tia, mange som aldeles nekta å prat et forståelig språk... mye spansk og tysk..., og det e jo ikke akkurat mi stærke sia... ellers går det bær bra. klem Svalbard

noen som har gåttt fforbi...... skrev i gjesteboka 02.08.04 kl. 19:51:25:
Vi sender oppfordingen videre til alle.
Mens vi er inne på området "Floen".
Dere som benytter området til grillkosing med "noko attåt" på sene nattetider, kan ikke dere ta dere tid til å rydde opp. Det er litt sørgelig å finne tomme ølflasker og knuste glass der nede. Dette er et friområde for store og små og da er det lite hyggelig å finne plassen slik den ofte har vært i det siste.
På forhånd , tusen takk !

Odd Arne Stavik skrev i gjesteboka 02.08.04 kl. 14:30:21:
Ta et Orroborros Bad?
Kom dere ut i finværet!!!! og ta et bad i Løftneset(Orroborros plass). Kan virkelig anbefales på det varmeste.Var der på fredags ettermiddag og da var det stor badeaktivitet for små og store.

Redaksjon skrev i gjesteboka 26.07.04 kl. 01:25:09:
Kjære ?
Hva mener du ????
Vi tar i mot alle innlegg med takk , men det hadde vært greit om du/dere kunne lagt budskapet fram på en klarere måte.

Redaksjonen har tatt "sommerferie" så nye oppdateringer på sidene vil ikke komme før om en måned. Vi er gjevnlig inne og sjekker gjesteboken og prøver å gripe tak i det som de besøkende etterlyser men vi skal selvsagt være de føste til å innrømme at tiden til å legge ut nyheter etc , strekker ikke til. Vi har utvidet med en person til i redaksjonen i håp om at sidene kan bli mere attraktive etter hvert . Er det noen som er missfornøyd med sidene, så er det fritt fram for hvem som helst til å overta arbeidet. Bare ta kontakt

? skrev i gjesteboka 23.07.04 kl. 21:28:38:
opptatteringer opptatt opptatteringer opptatteringer

Redaksjon skrev i gjesteboka 02.07.04 kl. 10:32:48:
Nytt lag dannet i Bardal
Det nye laget eller foreningen heter Bardal Hesteforening. Laget er under stiftelse og det tar sikte på å fange opp interesserte personer i bygda som enten har eller som liker hester. Vi kommer tilbake med egen flik under lokallag med det første.

Båteierforeningen skrev i gjesteboka 27.06.04 kl. 23:45:29:
Ny flytebrygge på plass

Det er lagt ut ny flytebrygge i forlengelse av den gamle. Båter som fortøyer ved brygge oppfordres til å betale for "kaileie" og dette kan enklest gjøres ved å legge penger i den grønne kassen ved brygga. Det er også tilgang til strøm og rent springvann. Priser og regler er oppslått på flytebrygga.
Ha en hyggelig båtsommer !

Museumslaget skrev i gjesteboka 27.06.04 kl. 23:40:59:
Wangbrygga

Brygga er åpen hver søndag i sommer fram til og med 15 august. Åpningstiden blir mellom kl 12.00 og 17.00. I åpningstiden kan brygga kontaktes på mobiltelefon 99 30 82 71. Det er ikke planlagt lørdagsåpen brygge , men dette kan endres i løpet av sommeren. BardalsMat har åpen kafe fredag og lørdag , men dersom behovet og interessen blandt folk tilsier at vi bør ha åpen brygge på lørdagene , skal vi prøve å få dette til. Museet tar fortsatt i mot gamle ting og er interessert i gamle bilder fra Bardal

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 25.06.04 kl. 17:40:44:
Jeg ønsker alle Bardalsværinger en god sommer. vi snakes
Hilsen Torbjørn

Bardal Grunneierlag skrev i gjesteboka 22.06.04 kl. 11:37:58:
Info. fra Odd Arne Stavik:

Fiskekort;
Det er bra at elvefiskere tar kontakt med meg ang. kjøp av fiskekort,2004.
For dere som vil fiske er det fortsatt anledning til å kjøpe fiskekort i Bardals elva fram til 20 august 2004. Husk å desinfisere/tørke fiskeredskapen når dere går fra elv til elv.
Ta kontakt med meg på tlf.93 49 13 86

Bading;
Det skal ikke bades i elva, like før og etter at elva skal rotnolbehandles.( de siste dagene i august 2004)

Når det gjelder bading i Bardalselva i sommer har Rotenolen etter doseringen på torsdagen rent ut i havet og løst seg opp.

Oppisking;
Etter den 20 august blir det oppfisking en 3-4 dager.Ansvarlige blir Fylkesmannen (2) VESO (2) og grunneiere (2). Fisken som blir fanget med håv og sperregarn blir etterpå plasert i fiskemerder på land.

MERE INFORMASJON;
Vil dere vite mere om gyro og rotenolbehandlig så kan dere gå på nettsiden til Fylkesmannen i Nordland. Klikk dere til Miljøvern og rotenolbehandling av elver i juni. Der finner dere relaterte lenker om gyrobekjempelse på miljøstatus i Nordland.

Redaksjon skrev i gjesteboka 22.06.04 kl. 00:30:24:
For øyeblikket er elva totalt livløs. Det ble plukket opp ca 7000 døde fisk. En god del ligger ennå igjen og måsene har hatt fine dager. Jeg vet ikke om det vil være fisk i elva i midten av juli. Selve virkningen av behandlingen er sterkt avtagende, men det er bade- og drikkeforbud ennå noen dager. Ved utløpet vil det sansynligvis være fisk. Ta kontakt med Odd Arne i grunneierlaget om dette. Han jobber til daglig i Leirfjord Kommune....

erik kibsgård skrev i gjesteboka 15.06.04 kl. 20:27:06:
Jeg skal til Bardal i midten av juli hadde tenkt å fiske en del i utløpet av elva,og kanskje bade litt. Hva slags betydning har rotenolbehandlingen på elva og fisken?

Odd Arne Stavik skrev i gjesteboka 15.06.04 kl. 14:48:43:
Info fra Bardal Grunneirlag:

Bardalselva blir Rotenolbehandlet torsdag 17.juni 2004. dette pga regnværet som har vært. Doseringene i elva begynner kl 09.00 og har en varighet på ca 8 timer :-(

Hovedbehandlingen med Rotenol i Bardalselva blir siste uka i august 2004.

Oppslag om Rotenolbehandlingen i Bardalselva blir hengt opp på strategiske plasser i Bygda.

Odd Arne Stavik skrev i gjesteboka 14.06.04 kl. 10:13:43:
Info fra Bardal Grunneierlag:

Bardalselva blir ROTENOL -behandlet den 20 juni 2004. Er det mye regn og elva er stor, blir denne datoen flyttet.

Ha en fin sommer alle sammen.

Redaktør skrev i gjesteboka 14.06.04 kl. 00:59:01:
Vi er igjen operativ. Systemansvarlig har fått åpnet sidene . så nå vil vi ta fatt på innlegging av bilder fra stemnet 2003 og nyheter fra Bardal .

Museumslaget skrev i gjesteboka 24.05.04 kl. 00:02:53:
BLM har fått ferdig melkrampen etter tre år. På tide vil sikkert mange si , men det er ikke altid så lett å få ferdig alt i rett tid.
Den nyrestaurerte rampen står på samme plassen som den gamle og den vil bli beiset i løpet av neste uke. Museumslaget har også fått tilsagn om midler gjennom områdetiltak i Bardal. Dette gjelder planlegging og reparasjon av den gamle vegen forbi Elvstrand og ned til Sjyen. Vegen vil i første omgang bli gruset opp og det vil bli rensket en del grøfter for å lede bort vann. Det er ikke meningen at vegen skal benyttes for bil, kun sykkel, hest og gående. Vi regner med at en og annen traktor vil benytte vegen i forbindelse med jordbruksarbeid

Redaksjon skrev i gjesteboka 23.05.04 kl. 23:54:54:
Redaksjonen har problemer med å få rettet opp feil ved Bardals hjemmeside. Dette skyldes at utenforstående har hacket seg inn i selve "operativsystemet" til siden og låst denne slik at vi ikke kan komme inn. Dette har vedvart ca et halvt år og vi jobber fortsatt med saken . En løsning kan være å slette alt og legge inn en ny side , men det er litt surt å ta det skrittet i og med at det er lagt ned så mange timers arbeid med å få hjemmesiden ferdig slik den ser ut i dag. Systemansvarlig hos oss håper å få rette opp dette med det første og vi får som sakt ikke lagt inn verken bilder ,film, lyd eller andre nyheter før dette er rettet opp.

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 13.05.04 kl. 17:16:51:
Hei alle Bardalsværinger
Kommer til Bardl for å feire 17.mai. Jeg ønsker alle i Bardal til lyke med dagen på mandag.
17.Mai hilsen Torbjørn

Bardal Grandeutvalg skrev i gjesteboka 02.04.04 kl. 00:47:37:
Leirfjord kommune ønsker at det skal bo folk ute i utkantene av kommunen og i den forbindelsen har kommunen satt opp et lite pengebeløp som skal dekke oppmåling etc av eventuelle tomter som ønskes solgt . Dersom det er folk i Bardal som sitter på ei eller flere tomter som dere ønsker å selge er det bare å ta kontakt med grendeutvalget . Fristen går ut midt i april

Redaksjon skrev i gjesteboka 02.04.04 kl. 00:43:35:
Påsken nærmer seg og i år er det også lagt opp til fest onsdag i stille uke. Det er påmeldingsfest med god mat , god musikk og underholdning i form av "BardalsNytt". Påmelding kan skje til Frode Nilsen.
Inngang er satt til 175,-

Redaksjon skrev i gjesteboka 10.03.04 kl. 16:36:43:
Bardal Grendeutvalg er konstituert og har hatt sine første møter. Av viktige saker som utvalget skal jobbe med i månedene framover er bl.a. å få satt fokus på om det skal bygges ny idrettshall i kommunen eller om det skal bygget et nytt helsesenter. Andre viktige saker er å se om det kan komme i gang et prosjekt som går på opprydding i bygda, fjerning av skjemmende søppel o.l. Ellers skal grendeutvalget prøve å ha et møte enten bare utvalget eller som grendemøte foran hver kommunestyremøte, spesielt der det er saker som omhandler bygda Bardals ve og vel. Info om arbeidet vil også komme i neste utgave av Melkrampen ( før påske)

Stina Åshildsdatter Grolid skrev i gjesteboka 09.03.04 kl. 12:04:12:
Heisann! :)Tenkte eg skulle hilse på :) Ser de ha blitt ny layout-stilig. Håpa at all får ein fin får,deili me sola som kjem snikan tilbake:)

Redaksjonen skrev i gjesteboka 10.02.04 kl. 09:20:06:
Redaktør av nettsiden, Bardal.info , må bare beklage , igjen. Vi har en del datamessige problemer med å lagret informasjon i selve strukturen. Under testing av siden virker alt som det skal , men i det øyeblikket vi skaø publisere det som er produsert , blir ikke dette lagret slik at dette blir tilgjengelig for dere som brukere.
Det arbeides backstages på sidene. Vi håper og tror at dette vil ordne seg.
Litt info likevel. Til dere som ikke bor i Bardal...vi holder på å drukne i snø.
Nytt ! Gårdsmatbutikken BardalsMat åpnet dørene for ca 14 dager siden. Butikken holder til i Bardalssenteret og selger hovedaklig hjemmelaget mat. Alt fra kjøttfulle pølser til bakevarer.Det er etablert en lite kafe i forbindelse med butikken. Med tiden skal denne også oppgraderes til restaurant med alle rettigheter, Vi gleder oss stort.
Museumslaget skal ha årsmøte 15 februar. Av store saker som skal opp er godkjenning av nytt kjøkken på Wangbrygga.
Vi skal prøve å legge ut ny info her inntil vi får selve nettsidene til å fungere.

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 05.02.04 kl. 17:37:55:
Hei alle Bardalsværinger.
Jeg etter lyser optatering av siden. Som for exempel bilder fra stemnet.
Hilsen Torbjørn

Linda skrev i gjesteboka 03.02.04 kl. 17:48:01:
her e det lite liv som vanlig.... e innom den her sia ganske så ofte, men intet nytt.hmmmmmmmm... kjedelige greier... skal no værtfall sende ei hilsning til alle bardals væringa fra oss her oppe i gokk!!:)

Eirik skrev i gjesteboka 02.02.04 kl. 20:33:20:
Her kommer det jo opptatteringer på siden helle tien, jeg klarer nesten ikke å følge med.

Nå må dere sette i gang det skal ikke være så vanskelig. Det har jo gått over et halvt år siden stemnet.

Hilsen fra Eirik som venter på bilder fra stemnet.

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 21.12.03 kl. 13:28:06:
En god jul til alle Bardalsværinger og til dere somm er flytta fra bygda.
Jule hilsen Fra Torbjørn

Redaksjon skrev i gjesteboka 13.11.03 kl. 00:43:53:
Vi har ingen bilder fra syemnet i elektronisk form, men vi skal legge ut endel som vi scanner inn. Dette vil ta litt tid, men vi skal prøve å få det til så snart som mulig. Dersom noen har bilder i jepg-format fra stemnet, kan dere dele disse med oss og send dem til oss pr e-post

Jonas skrev i gjesteboka 11.11.03 kl. 14:16:20:
Halløy.
Kain dokker it legg ut nån bilda fra stemne.
Vi i trondhjæm har venta læng på det no.
Få ut fingern og sætt i gang.
Hilsen Jonas og ræsten av Trondhjæm

hei skrev i gjesteboka 03.11.03 kl. 17:33:45:
det hadde jo vært fint vist dere la ut noen bilder fra srtevne i sommer..

redaktør skrev i gjesteboka 31.10.03 kl. 12:26:29:
I løpet av november - desember er det planer om å presentere nytt stoff fra Bardal, denne gangen om de gamle husmannsplassene. Forberedelsene til årsmøtet i BLM vil også bli lagt ut på nettet.
I tillegg vil vi gjøre oppmersom på at det er "Syng med oss " annen hver fredagskveld på Bardal Bygdesenter

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 02.10.03 kl. 18:28:54:
Jeg ønsker all Bardalsværinger en god høst
Hilsen Torbjørn

Frode Myrvang skrev i gjesteboka 19.09.03 kl. 20:16:28:
Endelig oppdaterte Bardalssider.
Håper det vil komme mye nytt om hva som skjer i min favorittbygd.

Lenge siden vi har vært oppover men håper det blir ei råd snart.

Stor hilsen til alle kjente

Frode

Bardal Museumslag (BLM) skrev i gjesteboka 01.09.03 kl. 15:10:37:
Borgen er plukket ut som Leirfjord kommunes besøkssted i forbindelse med den "Kulturelle skolesekk". TV-Nordland har vært oppe på Borgen og laget et innslag som vil bli vist i løpet av høsten. Vi skal legge ut bilder og mer om denne nyheten på nyhetssiden i løpet av uka. Redaktør

Hege Igeland skrev i gjesteboka 20.08.03 kl. 20:32:29:
Hei!!! Vi ha venta lenge i spenning på den nye sia, men den vart kjempefin. Vel verdt å vent på:) Takk for fine daga under utfløttarstevnet. Helsning til alle Bardalsværinger her fra Stokmarknes.

Tage Vedal skrev i gjesteboka 15.08.03 kl. 12:48:18:
Det va ein trivele opplevelse å spæll i Bardal kirke under stevnet. Bardal ha vøre litt ukjent før meg sjøl om eg e frå bære litt inn i fjorn, Finneidfjord. Flott bygd me fine folk. Bra heimesie, får håp det blir liv i bygda leenge.

Linda skrev i gjesteboka 11.08.03 kl. 23:31:43:
hei å hå...
ville bare takke for et bra stemne.. Det hva kjempe flott å komme tilbake å hilse på gamle kjenninga...:)

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 08.08.03 kl. 22:14:39:
Takk for et flott stemne. Det var koselig å treffe utløta Bardalsværinger igjen. Dere i hovedkommiteen har gjort en bra job. Hilsen Torbjørn

Jonas skrev i gjesteboka 05.08.03 kl. 20:05:42:
Tusen takk for et bra stemne.

Redaktør skrev i gjesteboka 03.08.03 kl. 23:38:47:
Stemnet 2003 er definitivt over. Det har vært et fantastisk stemne og alle har hatt det bra. Mye mat og mye kultur koplet sammen med minner og treff av gamle bardalinger. I løpet av kort tid skal vi informere mer om selve Utfløttarstemnet og skal legge ut noen bilder. Det ble litt for hektisk til å legge ut info etterhvert, men vi har opptak på video og digitalt så det monner, så Asbjørn i Paris kan få se dette dersom han vil. Bare ta kontakt.
Stemnet ble avsluttet med Åpen Gård på Bakklandet og dette arrangementet samlet godt over 300 personer . Stemnet var en suksess og det er allerede lagt planer for neste stemne.......i 2008

Roger Hagestun skrev i gjesteboka 30.07.03 kl. 22:59:02:
Hei!

Vi er her på ferie på øvre Breimo. Vi blir 13 stykker her oppe, og vi skal på de fleste av arrangementene i forbindelse med stemnet.
Har vært her i flere dager allerede, og har rukket 3 turer på Borgen.
Vi gleder oss til stemnet. Håper det blir masse folk.

Hilsen
Roger og resten av gjengen.

Marius skrev i gjesteboka 30.07.03 kl. 16:03:42:
Hei alle! Håper så mange som mulig kommer på arrangementene i helga! Været blir bra og stemninga god! Ha ei knalltrivelig helg!

ANGELSEN Asbjörn skrev i gjesteboka 29.07.03 kl. 13:48:57:
Hei til Bardal fra Paris.
Gratulerer med Bardal.info. Bygda kommer plutselig ut i verden...
Vi kommer mannsterk til Bardal i slutten av August, haaper smaaseien er kommet inn i fjorden...

Brynjard skrev i gjesteboka 24.07.03 kl. 14:26:57:
Ka svarte, Bardal har virkelig seg en bra infoside. Dette var virkelig en positiv overaskelse :)
Hilsen fra andre siden av fjorden (Scotland) fra ekte utfløttar (om enn fra Leines og ikke Bardal)

redaktør skrev i gjesteboka 16.07.03 kl. 19:46:36:
test

Torbjørn Sætre skrev i gjesteboka 06.07.03 kl. 16:03:07:
Hei
Det er ei flott infoside for Bardal. Gleder meg til utflyterstemnet.
Hilsen Torbjørn

 

 

Til toppen av siden Tilbake til hovedsiden