Hva skjer?LokallagUtfløttarstemnetGjestebokSøk i Bardal.info

Innsamling av landbruksskrot

Nå skal bygde-Norge tømmes for gammelt landbruksskrot! Henting på gården – helt gratis! Ring 800 33 330

Nå skal bygde-Norge tømmes for gammelt landbruksskrot! Alle som har utbrukt utstyr stående, inviteres til ryddedugnad. Enklere kan det ikke bli: Ring 800 33 330, meld fra om hva slags skrot det dreier seg om – og så går resten av seg sjøl! Skrotet blir hentet hjemme hos deg. Metallet blir til nye produkter. Enkelt, effektivt og miljøvennlig. Og helt gratis!

Det står mye utbrukt landbruksutstyr rundt om på gårdene og i bygdene. Det er skjemmende, det kan være risikabelt og det er definitivt dårlig reklame. Dessuten er det dårlig ressursbruk, når vi vet at metall er en ettertraktet vare for gjenvinning.

Har du farlig avfall stående, kan dette leveres samtidig med metallskrotet etter avtale.

Henting på gården – helt gratis!

”Jeg skulle fått bort dette skrotet”, tenker mange. Men så blir det ikke gjort. Det er både tungvint og kostbart å transportere bort landbruksskrot, og så blir det stående bak låven eller i en grøftekant til en gang det passer...

Den nye innsamlingskampanjen løser alle de praktiske problemene. Innsamleren Stena Metall stiller med sitt nett av lokalkontorer, biler og oppsamlingsplasser. De kommer helt inn på gården og henter skrot etter avtale – helt gratis for bøndene. Skrotet blir siden gjenvunnet og blir til nye metallprodukter.

Innsamlingsordningen drives av Hold Norge rent og Stena Metall, i samarbeid med myndigheter og organisasjoner innenfor landbruk, reiseliv og kommunal sektor, samt Håll Sverige Rent. Vil du melde inn skrot som skal hentes: Ring 800 33 330.

Hentet fra http://www.holdnorgerent.no/

 

Til toppen av siden Tilbake til hovedsiden