Hva skjer?LokallagUtfløttarstemnetGjestebokSøk i Bardal.info

Verdiskapingsseminar på Helgeland

Ta livet av Bygdedyret !

  Bygdedyret

Eg ser for meg at Bygdedyret er eit ufyseleg pelskledd vesen som snik seg rundt mellom husa for å spreia si gift. Brått kløyver det seg i to delar som raskt veks til full storleik og kjapt kan dele seg på ny. Snikande fer dei rundt og markerer sitt revir, og kvar einaste ein stinkar verre enn eit dusin hannkattar. Kvesande slengjer dei av seg Jantelova sine paragrafar: Du skal ikkje tru at ideen din er noko god, og du er ikkje betre enn oss fordi om du har ein ide, og vi skal no vente og sjå, dette går heilt sikkert ikkje bra likevel”.

Sitat fra humørbonden Geir Styve som skal holde foredrag om kverking av bygdedyr og spre oppmuntring, glød og begeistring.

Dette og mere er noe av det som vil bli tatt opp på et verdiskapingsseminar på Seløy 23 august.

Bardal er blandt de inviterte småsamfunnene på Helgeland og det vil bli prøvd å få sendt ut ett par tre personer til dette seminaret. Vi skal legge ut et mere fyldig program i løpet av onsdag ettermiddag.

 

SISTE:

I skrivende stund vet ikke redaksjon om det vil delta personer fra Bardal på dette seminaret. Innbydelsen er videresendt til noen personer i bygda i håp om at disse vil melde seg på.

 

Til toppen av siden Tilbake til hovedsiden