Hva skjer?LokallagUtfløttarstemnetGjestebokSøk i Bardal.info

Utfløttarstemne 2008

Foreløpig Program

Stemnet starter torsdag 31 juli men tyvstarter egentlig på tirsdag med en turmarsj fra Åga til Bardal via Åganonsvatnet -Tennvatnet - Porius - Hansfinnvatnet og ned til Bardal . På onsdag er det planlagt tur rundt Vassdalsvatnet med endepunkt på skytterbanen hvor svartkjelen serverer kaffe.

Torsdag er det offisiell åpning av nye Bakka-brua. Turen går videre til Makjenhøla med litt hekseri og annet fanteri.. Stemnet åpner offisielt med konsert i Bardal kirke med påfølgende matservering i Ner-gårdsfjøset.  Det åpnes ei kunst/salgsutstilling allerede på torsdag lokalisert til området rundt det nye Bygdehuset og vil være åpen hver dag under stemnet.

Fredag er det frokost på Bygdehuset. Etter frokost er det planlagt ei "bygdevandring", en tur gjennom Bardal med stopp på enkelte historiske steder og litt fortelling undervegs. Turen er ment å ende på Enga Hagekafe hvor det serveres kaffe og annen bespisning. Stemnet har alle rettigheter så det er muligheter for et glass portvin i hagen på Enga . Det blir middagssalg på Brygga på ettermiddagen. Om kvelden er det planlagt "Syng med oss"-fest på Bygdehuset og Nattsending på Wangbrygga fra kl. 24.00 og utover. Dette tilbudet er et nattlig musikk-kåseri med Martin og Trygve som tar dere med gjennom musikkhistorien fra sveivegramafonen til MP3.

Lørdag starter med frokost. Det er ennå litt planlegging rundt formiddagen men ettermiddagen starter med historieseminar på Wangbrygga, middagssalg og offentlig fest i Floen på kvelden

Søndag er det oppstart med frokost, mulig gudstjeneste i kirka  og Åpen gård i Austvika. Her er det servering av mat , hopping i høyet , leker og spill for alle aldersgrenser.. Utdeling av Oppmuntringspris 2008 og avslutning av stemnet

Det vil bli mulighet for samtaler rundt emnet slektsforsking , mulig lokalisert til Bygdehuset og det vil være opplegg for alle barn hver dag. Her har forslag som hesteriding, fjellklatring, musikkverksted og andre aktiviteter vært diskutert. Det er også mulig at Bardal Bygdebarnehage og SFO bidrar med noe.

BardalsMat og Wangbrygga vil være åpen for servering alle dager og vil samarbeide med de arrangerende lag i bygda

For komiteen

 

Til toppen av siden Tilbake til hovedsiden