Hva skjer?LokallagUtfløttarstemnetGjestebokSøk i Bardal.info

Info fra BUL

Nr. 1 - 2008

 

·        Nytt styre

Leder: Rolf Nikolaisen

Nestleder: Hanne A. Nikolaisen

Sekretær: Anita Berg-Olsen

Styremedlemmer: Sigurd Langfors og Ronald Griep

Kasserer: Sigurd Langfors

Vara: Line Kristiansen, Marianne Kristiansen og Ole Morten Lunde

Husansvarlig Bardal Bygdehus: Trygve Berg-Olsen

 

·        Medlemsverving

Forrige år hadde BUL 49 betalende voksne medlemmer og 10 barn. Vi håper at vi også i år får like mange som støtter opp om laget. Skal BUL kunne gjøre noe for felles hygge og trivsel i bygda, er det helt nødvendig at vi har mange medlemmer som er villige til å ta i et tak, om ikke annet – gi velvillig støtte. Om ikke lenge dumper innbetalingskort for medlemskap 2008 i postkassen. Vi håper at så mange som mulig støtter opp om ungdomslaget!

 

·        Aktivitetsplan og turmarsjer

Aktivitetsplanen ble vedtatt på årsmøtet, og vil bli sendt ut så snart styret har fått satt opp komitèer.  Planen ligger også ute i kalenderen på www.bardal.info .Vi håper at så mange som mulig har lyst og vilje til å være med og drive laget til glede og trivsel for hele bygda. Turmarsjene setter i gang 1. søndag i mai. Følg med på info som settes opp på senteret foran hver marsj.

 

·        Utfløttarstemnet

Den store utfordringen i inneværende år blir utfløttarstemnet den siste uka i juli. Arbeid er i gang med å sette opp arbeidsgrupper og komitèer for de ulike arrangementene. Foreløpig program er allerede trykket opp, og kan fås hos Martin Jøsevold og på Bardalsmat. Info finnes også på www.bardal.info. Husk å fortelle slekt og venner om det som skal skje!

 

·        Dugnad på bygdehuset

Arbeidet med ombyggingen av salen og restaurant er i full gang. Mange er i sving kveld etter kveld med hammer, tang og malekost for å få alt ferdig til påskeaktivitetene. Dersom du kan bidra med noe, ( arbeidskraft, kaffekoking, lage mat til de som er i arbeid, osv.), ta kontakt med Rolf N. Innvielsesfest planlagt 12. april.

 

·        Månedslotteriet

Starter opp igjen som før fra 1. helga i mars. Loddbøker ligger ute på Bardalsmat. Spør etter den når du er innom, og vær med og sørge for at loddene blir solgt!

 

·        Aktiviteter i februar/ mars

16.febr.: Barnemaskerade m/ kaffesalg kl. 12.00 – 15.00 på bygdehuset

16. mars: Skidag m/ middagssalg. Møt opp med eller uten ski til en trivelig formiddag.

19. mars: Påskequiz/ pubkveld (Vær med og mobilisere påskegjester til å melde seg på).

 

·        Julelotteri

Nok en gang setter vi i gang vårt store lotteri som trekkes til jul. Har du gevinst du ønsker å gi til lotteriet, tas alt i mot med stor takk. Ta kontakt med Anita: tlf.nr. 75048854/ mobil 91164464.

 

 

 

Til toppen av siden Tilbake til hovedsiden