Hva skjer?LokallagUtfløttarstemnetGjestebokSøk i Bardal.info

INFO 1/2009

Fra Bardal Ungdomslag

 

INFORMASJON FRA STYRET 1/09

BUL avholdt årsmøte 15.02.09. Det sittende styret ble gjenvalgt. Referat er lagt ut på www.bardal.info.

·        Vi minner om aktivitetsplanen som er lagt ut til alle husstander i forbindelse med årsmøtet. Dere finner også planen lagt ut på hjemmesiden. Her finner dere alle planlagte aktiviteter for inneværende år. Det er ingenting i veien for å komme med andre forslag eller ønsker! Vi oppfordrer alle bygdas innbyggere til å være med på turmarsjene som er planlagt til den 1. søndagen i hver måned. Oppmøte på senteret hvis ikke annet er annonsert.

·        Kasserer har sendt ut innbetalingskort til medlemskontingenten. Vi minner på at medlemskap gir medlemsfordeler. Vær med og støtt BUL. Det er med på å styrke fellesskapet og muligheter for varierte aktiviteter. Det er spesielt viktig å melde inn barna. Medlemskapet for barn er gratis.

·        Våren er tid for rydding og oppussing av bygda. til 17. mai. Møt opp på Bygdehuset mandag 11.mai kl. 18.00 og vær med på å stelle opp rundt bygdehuset og Floen til nasjonaldagen. Ta med rive, plastposer og hansker. Kaffe, saft, vafler og trivelig sosialt samvær til dem som kommer.

·        Da årsmøtet 2008 vedtok å ta opp et lån på 80.000 kr. for å gjøre bygdehuset ferdig, var det mange som spontant gikk inn på en avtale om faste beløp som skulle betales inn over 5 år for å finansiere dette lånet uten å belaste den ordinære driften av laget. Disse beløpene er blitt betalt inn på ulike måter – enten 1 gang pr. måned, 1 gang pr. år, eller mer sporadisk. Etter nyttår kan det synes som om en del av disse overføringene ikke er blitt fornyet. Vi minner de av dere som betaler faste beløp om å sjekke at innbetalingene fortsatt løper. Er det noen som i ettertid kan tenke seg å støtte laget på samme måte, er det ingenting i veien for å inngå slike avtaler. Jo flere som bærer byrdene, jo lettere blir det for alle. Ta kontakt med Sigurd Langfors (951 67897, e-post sigurd@langfors.no). De fleste betaler ca. 100 kr. pr. måned.

·        BUL har registrert seg i Grasrotandelen! Det betyr at når du tipper i Norsk Tipping, kan du bestemme at noe av overskuddet til Norsk Tipping fordeles til det laget du ønsker å støtte. Neste gang du tipper ber vi om at din støtte kan gå til BUL. Les mer om Grasrotandelen på www.norsk-tipping.no.

·        Styret setter i gang det store lotteriet også i år, og vil kalle det BUL-lotteriet. Allerede er det kommet inn gevinster uten at det er gått ut noen oppfordring! Det er veldig positivt. Men vi trenger flere gevinster. Har du noe du ønsker å gi, ta kontakt med Anita Berg-Olsen (a_bergolsen@hotmail.com) eller Rolf Nikolaisen(rolnik@online.no) snarest. Vi er også veldig glad for frivillige loddselgere. Ta med ei loddbok på arbeid eller i neste kaffeselskap. Det er en enkel måte å stille opp for Ungdomslaget på!

 

Til toppen av siden Tilbake til hovedsiden