Hva skjer?LokallagUtfløttarstemnetGjestebokSøk i Bardal.info

Bardal Veglysanlegg

...og lyset fortsetter å lyse

Veglysgruppa har hatt møte og har gått gjennom listene på de som vil være med å betale et årlig beløp for å opprettholde lys rundt om i Bardal. Vår anbefaling til styret i Bardal Ungdomslag er at det nå ser ut til å være økonomisk grunnlag for å kunne fortsette tjenesten.

Veglysgruppa takker på vegne av Bardal Ungdomslag alle som har sagt ja og vi vil i de nærmeste ukene komme rundt om i bygda til alle med en avtale til underskriving og et kontonummer. Grunnen til at vi gjør dette så formelt er med hensyn til regnskapet og for at kassereren skal få en bedre oversikt over inntekter knyttet til veglysanlegget.

Skulle du ha glemt eller ikke fått spørsmål om å være med å støtte opp er det ikke for sent. Bare ring å gi beskjed . Det koster kun kr. 200,- pr. lys i årlig støtte og du kan betale for flere lys dersom du føler for det.

DUGNAD.

Fram til 31. oktober skal det settes opp fire nye stolper strekningen Bergsnevbakken - Remmabakken samt rette opp noen skjeve stolper. Gunnar Lorentzen står for denne delen av dugnaden og det er bare å ta kontakt med han dersom noen vil hjelpe til.

Lørdag 31. oktober og eventuelt også søndag 1. november  skal det foregå dugnad med selve veglysanlegget. Arbeidet består i utskifting av defekte fotoceller og lyspærer, oppstrekking av ny hengekabel på de nye stolpene og sammenkopling av kablene. Det er mulig det blir satt opp tre nye lyspunkter på strekningen fra Bergsnevbakken til Remmabakken. Har du lyst og har tid til å hjelpe til er det bare å ta kontakt med Gunnar, Arne eller Trygve

Veglysgruppa

Bardal Ungdomslag

 

Til toppen av siden Tilbake til hovedsiden