Hva skjer?LokallagUtfløttarstemnetGjestebokSøk i Bardal.info

Utfløttarstemne 2013

Arbeidet er igang og stemnet blir 1. til 4. august 2013

Et lite utvalg personer møtte opp til idemyldring på Bardal Bygdehus for å starte planleggingen av Utfløttarstemnet 2013.

Mange ideer er kommet fram og det vil bli jobbet videre med disse allerede tirsdag 1 november. Det som er sikkert er at stemnet blir i heksemodus der en eller annen markering av historien om Mastermotøbba vil stå i fokus. Her vil alt fra barneteateroppsetting om Tøbba til Heksedans og "heksebrenning" være med.

Det er også kommet forslag på tur ned i Makjenhøla.( se bildet ) Hva som skal skje nede i Makjenhøla er foreløpig en hemmelighet men mulighetene er mange. Det vil også bli lagt inn turer til bl.a. varden på Breimofjellet , Brennhåjen på Øya og andre plasser i nærområdet i Bardal.

Åpen Gård er også med i planene sammen med historieseminarer om heksebrenning, åpningskonsert i Bardal Kirke med litt heksemusikk og servering av heksebrygg og ormesuppe på Wangbrygga ......vel......mulig vi tar litt av her men en fykende konsert med Susanne Lundeng kunne passe bra og kanskje en lørdagsfest på huset med Ida Maria.......

En bauta eller noe som markerer Mastermotøbba , gjerne minnebauta over alle tøbbene , er også med i planene så langt. Vi er i alle fall startet og det vil nå bli etablert en komite som skal jobbe videre med dette og mye annet.

Det er også store muligheter for ny nattsending med musikkprat ved Martin og Trygve dersom folk vil ha det....

The Sky is the limit

 

Til toppen av siden Tilbake til hovedsiden