Hva skjer?LokallagUtfløttarstemnetGjestebokSøk i Bardal.info

Utfløttarstemnet 2013

Foreløpig program

Det er valgt ei prosjektgruppe som skal fungere som hovedkomite med Magni Sandal som leder. Møtet var satt til 1 november og alle lagene i bygda stilte opp. Foreløpig er man enige om følgende ideskisse:

Torsdag 1 august 2013 åpner stemnet og det avsluttes søndag 4. august. Stemnet skal stå i Mastermotøbbas tegn og skal samtidig markere  den nasjonale 100-årsdagen for kvinnelig stemmerett. Dette markerer vi med avduking av en statue av Mastermotøbba med et påfølgende seminar om hekser og sådant. Videre skal det skal settes opp et spill eller musical om Mastermotøbba. Manuset er hentet inn fra Hemnes og er en form for musical basert på melodier av The Beatles. Forestillingen er lokalisert til Floen. Beregnet for både voksne og barn.

Grillfest i Floen på fredag og vanlig fest på Bygdehuset lørdag. Det er også planlagt en bruktbutikk på industribygget og helselaget stiller som vanlig opp med frokost noen av dagene. I tillegg er det planlagt flere turmarsjer i området, alle knyttet opp til historien om Mastermotøbba

Søndag avsluttes stemnet med Åpen Gård

Arbeidet fortsetter i februar 2012 med videre planlegging

 

Til toppen av siden Tilbake til hovedsiden