Hva skjer?LokallagUtfløttarstemnetGjestebokSøk i Bardal.info

Ny Melkramp

Dette er side 1 av vårutgaven av Melkrampen. Den blir sendt ut i posten til alle i Bardal i løpet av neste uke

 

 

 

ORGAN FOR BARDAL LOKALHISTORIE OG MUSEUMSLAG,             Våren 2005

 

Våren har gjort sitt første innrykk i Bardal og de aller første leirfivel stikker opp gjennom gråskitten snø og svanene er tilbake på Vassdalsvatnet. Det føles godt.

Bardal Lokalhistorie- og Museumslag har vedtatt å renovere kjøkkenet på Wangbrygga og laget regner med å være ferdig med jobben innen utgangen av april

Kjøkkenet må være ferdig til sommersesongen starter.

Åshild Bårdgård skal drive servering på brygga og regner med å være åpen fra midten av mai. Hennes leieavtale gjelder for en periode på 5 år.

 

Når vi nå en gang er inne på mai kommer vi ikke utenom den 17.ende . I år er det jo litt spesielt siden det er jubileumsår for Unionsoppløsningen . 100 år siden 1905 !!

 

I Bardal er det valgt en hovedkomité med medlemmer fra Helselaget, Ungdomslaget og Museumslaget.

Komiteen har hatt sitt første møte og har satt sammen et fint program for nasjonaldagen.

Fra kommunalt hold var det ytret ønske om et stort felles arrangement på Leland der folk fra kretsene skulle delta i arrangementet. Dette har Bardal valg å gå bort fra og vil ha feiringen lokalt som tidligere. Det eneste forandringen i programmet er at det gjøres mulig for de som ønsker å delta i toget på Leland , kan gjøre dette og likevel være delaktig i den tradisjonelle feiringen i Bardal.

 

 

Til toppen av siden Tilbake til hovedsiden