Hva skjer?LokallagUtfløttarstemnetGjestebokSøk i Bardal.info

Wangbrygga sommeren 2005

 

Snart åpning av brygga

Brygga åpner sesongen allerede neste helg , men da kun for sluttede lag. Ordinær åpning for publikum vil være 17. mai og denne dagen blir det middagssalg som ett av tilbudene.

Vi skal legge ut info om åpningstider , menyer (mat og drikke) og hva som skal skje på Brygga etter hvert som dette er klart. Vi kan røpe at det vil bli en eller annen form for spørrekonkurranse i løpet av sommeren . på faste ukedager.....så følg med !

Åshild Bårdgård har , som tidligere skrevet, leid driften av serveringsdelen for en periode på flere år og vi vet at opplegget hennes blir bra. Det nye kjøkkenet ser også ut til å være i rute. Etter planen skulle det være godkjent av Mattilsynet innen utgangen av april og vi regner med at dette går som planlagt. Kjøkkenet er 99 % ferdigstillet og det resterende arbeidet blir avsluttet i løpet av uka , innen onsdag kveld. Det har vært vanskelig å få dugnadshjelp og mye av arbeidet med selve kjøkkenet har falt på enkeltpersoner. Som vanlig ......En del folk stilte opp på vasking nå sist helg , men vi hadde helst sett at det hadde kommet flere. Og derfor , til dere som har dårlig samvittighet......Ta kontakt med leder av laget om å få tildelt oppgaver eller møt opp på Brygga kl 19.30 hver kveld utover uka. Det er ennå MYE som må gjøres !!!!

 

Til toppen av siden Tilbake til hovedsiden