Hva skjer?LokallagUtfløttarstemnetGjestebokSøk i Bardal.info

Fergeforbindelse Leirvika - Hemnes

Underskriftskampanje

Bardal Grendeutvalg vil gjøre oppmerksom på at det vil bli lagt ut underskriftslister for folk som ønsker at ferga mellom Hemnesberget og Leirvika fortsatt skal gå, uansett utfall av "Vegpakke Helgeland"

Etter hvert er opplegget med vegpakken blitt rene parodien med krangling om bommer og vegtraseer. Vi har god grunn til å tro at vegpakkens endelige utforming ikke er avgjort og mye kan ennå skje.  Første bestemmelse var at ferga skulle legges ned ved åpning av Toventunellen. Nå sier de samme personene at ferga kan fortsette å gå  mot plassering av en liten bom på E6 mot Rana. Det er vanskerlig å forstå eller tro på dette. Hvorfor skulle trafikken få fortsette å passere Leirvika ? Toventunellen vil jo trenge all trafikk for å få denne nedbetalt innen rimelig tid. Vi tror at en mulighet for å få beholde ferga og samtidig ta Vegutbygging Helgeland på ordet kan være en samlet folkemasse som ønsker at denne tverrforbindelsen mellom Rana og Ytre Helgeland fortsatt skal bestå.

Benytt utlagte underskriftslister. De vil i nærmeste framtid bli lagt ut på bilferga Aldra som går mellom Leirvika og Hemnesberget og på butikken i Bardal, BardalsMat AS

 

Til toppen av siden Tilbake til hovedsiden